No, některé modely vypadaj teda jak z tuningu v GTA San Andreas a to má do moderny už docela daleko.

ještě mám tyhle comety z chudýho rs. Ty se mi teda moc nelíbí, ale moje paní z nich chce udělat zimáky prej. A dovolím si tě předběhnout, mě připomínají svastiku, takže každý soudruh může zvolit dle svého vkusu bud votvíráky, nebo tohle.

Novodobý votvíráky. 

-> Jarda/felda 08.12.20 11:46:47: -> suri 08.12.20 12:34:22: Aha a skrz to proudí vzduch? To musí mít docela velký aerodynamický odpor a topení bude celkem hlučné (na poměry moderních vozů), ne? A hřejí v tom ta tři silná žebra? To aby mělo nějaký efekt, tak tam budou řádově stovky wattů, že ano? Jaký altík má auto, které toto má seriově?

než se ohřeje voda tak se topí elektricky a za sebe můžu říct že je to super věc 

Na výjezdu z poměrně pomalého pravoúhlého odbočení (s ručkou samozřejmě) se mi hrozně rychle spakovala prdel, asi tam byl místy led, jinak si to nedokážu vysvětlit. Takže bez šance to srovnat plynem. Na brzdách se to pak kupodivu vcelku ochotně dotočilo o 180° aniž by mě odvalující se kola poslali proti svodidlům co byly všude kolem silnice. Místa jsem tam měl ještě docela dost ale vůbec nechápu co se tam přesně stalo 

Osobně vyzkoušeno několikrát při kravnuti na sněhu a jednou v Mostě, kde to měl tenkrát radekp v přímém přenosu. 

Každopádně se nechci hádat, protož nevím, jen se mi vždycky zdálo, že definitivním zadupnutím brzdy ztratíš jakoukoli šanci, že se auto chytne a jen dotočíš piruetku, protože ten točivý pohyb se utrhnutím i předních kol přece nestane zase najednou přímkovým...