skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fiat a talianske autá
V mém rajónu v Resortu Darová právě probíhá 37. mezinárodní sraz vozů Alfa Romeo Montreal. A je to parádní podívaná
-> Jirik_Tuňák1983:
Nevyráběla to už tenkrát Likérka Drak?
Nevyráběla to už tenkrát Likérka Drak?

-> Jirik_Tuňák1983 26.07.24 20:33:47: je to tak, ale první impuls byl už devadesátých (Xsara) Potom se trochu vzmohli, aby to teď opět domrvili.
-> Strycek Marty 27.07.24 16:56:00: My jsme tomu říkali Ovocit a známého to hrozně sralo. 

-> růža: Tady pán během 10 let údajně spotřeboval 4 kousky, protože to potřebovalo velkou zásobu náhradních dílů až to definitivně chcíplo :D
Tak oni kluci francouzky to umej. Umej to vymyslet. Jen bohuzel jim to dobre mysli jen dopoledne. Pak jdou na obed, daj si k tomu vino a to co dopoledne dobre vymysleli, tak stihnou za odpoledne tak zkurvit, ze clovek zasne.
Starej vtip, ale zaroven vlastni zkusennost s opravama aut pochazejicich z francie.
Kdysi jsem si vzal do prace brachovyho Megana na banalitu - vlnovec vyfuku.
Muj sef mne asi ve 2 odpoledne odvolal. - Pojd projet tohle auto.
Si ho projed sam.
Ne to musis ty.
Kam mam jet? Co to ma delat?
Jed tudy. Tam koncila silnice asi po 2km. Na konci byla hospoda.
Konstatoval jsem - nic jsem neshledal. Co ted?
Ted to zaparkuj a jdem na pivo, nebo to auto zapalis. Takhle nasranyho jsem te jeste asi nevidel.
Starej vtip, ale zaroven vlastni zkusennost s opravama aut pochazejicich z francie.
Kdysi jsem si vzal do prace brachovyho Megana na banalitu - vlnovec vyfuku.
Muj sef mne asi ve 2 odpoledne odvolal. - Pojd projet tohle auto.
Si ho projed sam.
Ne to musis ty.
Kam mam jet? Co to ma delat?
Jed tudy. Tam koncila silnice asi po 2km. Na konci byla hospoda.
Konstatoval jsem - nic jsem neshledal. Co ted?
Ted to zaparkuj a jdem na pivo, nebo to auto zapalis. Takhle nasranyho jsem te jeste asi nevidel.
-> růža 26.07.24 17:32:58: Vezmi si, že rok produkce od 1974 a takhle moderní i tvarově navržený interiér. A kde jsou Citroni teď? Slabota....
-> minno 26.07.24 06:11:02:
to jó, ale věřím, že tenkrát to pro mnohé bylo taky neskousnutelné

-> Jirik_Tuňák1983 25.07.24 21:00:05:
Citróni byly vždycky nadčasový. Ale že až tak, že je někteří dohánějí až teď, to jsem nečekal 

-> Strycek Marty 25.07.24 20:55:13:
Akorát s kvalitou sobě vlastní

-> minno 26.07.24 06:11:02: Hlavně vezmi v potaz rok vzniku a co dělali ostatní za pravěk. 

-> růža 25.07.24 19:52:57: Tak toto náhodou vyzerá ešte celkom super v porovnaní s tou mojou fotkou

-> růža 25.07.24 19:52:57: Ale povšimni si té přípravy na tablet a výdechů ventilace u kotníků, tak to dnes dělá hodně automobilek. 

-> růža: A rumuni si řekli, že budou stejný extravaganti a jednoho Citrouše po svym okopčili :D
-> minno 19.07.24 15:04:25: Což o to,francouzi v tomhle byli vždycky jiní. Ale komu by se to chtělo uklízet 

-> minno 19.07.24 15:04:25: ale ľudia to chcú 

-> minno 19.07.24 15:04:25: Proč? Stačí se vyhýbat Klingonům a je to. 

-> MATTESS 19.07.24 06:41:19: Súhlas. Práve som narazil na jednu foto interiéru P3008 a neviem, či mám plakať, alebo sa smiať, akože to čo je
Dizajnér musel byť hodne pod vplyvom. A aj ten, čo to schválil. A aj každý, čo si toto kúpi.

-> Jirik_Tuňák1983 18.07.24 20:08:57:
Jako nezávislý pozorovatel musim potvrdit, že jsem si toho posunu taky všimnul.
Doufám že za to zase dostanu čočku.
Jako nezávislý pozorovatel musim potvrdit, že jsem si toho posunu taky všimnul.
Doufám že za to zase dostanu čočku.

-> havlik 18.07.24 14:48:22: se můžou jít zeptat do Mazdy jak dlouho to vydrží neulomený 

Vůbec u hodně současných aut jsou ty interiery splácaný hrozně. Vždy tam je něco "dolepený", co tam vůbec nesedí
Je to možná strašný, ale kdyby mi někdo řekl, hele Jiží, tle máš nový auto, tak si ho klidně vezmu. Z nějakého hejtování koncertu jsem tak nějak vyrostl. Asi v tom hraje roli to stěhování, kdy jsem začal vnímat auto více jako prostředek na přesun z A do B.
Pravda, dnes jsem byl prohnat čerstvě umyté švéckí železo, ale asi už jsem vyčpěl a přestože jsem si stáhl okénko, poslouchal pětiválec a jednu zatáčku jsem vzal skoro bokem, tak že bych z toho nějak sral, to se už říct nedá.
Rád jezdím tou naší krabicí, kde sedím vysoko a jen tak to pluje silnicí.
Pravda, dnes jsem byl prohnat čerstvě umyté švéckí železo, ale asi už jsem vyčpěl a přestože jsem si stáhl okénko, poslouchal pětiválec a jednu zatáčku jsem vzal skoro bokem, tak že bych z toho nějak sral, to se už říct nedá.

Rád jezdím tou naší krabicí, kde sedím vysoko a jen tak to pluje silnicí.
-> Syny: Jako jo, drží se dobře, ale to se nevylučuje se špatným odlitkem

-> saskyn2 18.07.24 19:57:53: Zrovna ten volant mi přijde bezva. Když jsem párkrát jel se služebákem co ten dvouramennej má, tak na dálnici se dobře drží dole 
-> MATTESS 18.07.24 13:13:39: To je mazec tvl :) A ta loketka, to je taky děs

-> MATTESS 18.07.24 13:13:39: To je mazec tvl :) A ta loketka, to je taky děs

Mě ten tablet nijak neuráží, zato ten volant mi připomíná blbej odlitek z formy 

-> Jarda/felda: Jo no. Jako by kazdou cast delal nekdo jinej a jeden fungoval v centimetrech a jeden v palcich 

-> MATTESS 18.07.24 13:13:39: to je jako kdybyudělali interiér a pak tam plácli tablet 

-> Borderer 18.07.24 14:13:43: Na tu home obrazovku si můžeš nastavit co chceš 

-> vhml: ale za to je otvírácí na půlky a to se vyplatí

-> MATTESS: K čemu má bejt tohle vlastně dobrý? Jako pochopím display kvůli navigaci, ale proč potřebují mít lidi neustále na očích posledního volajícího a "play" button velikosti fidorky i s obrázkem alba? Kdyby v tom uměla běhat aspoň plnohodnotná diagnostika auta, tak to pochopím, ale takhle...
-> MATTESS:
Je mi smutno..
Je mi smutno..
-> MATTESS 18.07.24 13:13:39: já byl nejvíc užaslej z loketky, která nejde nastavit. Kdežto Kodiaq 2 má normální
-> MATTESS 18.07.24 13:13:39: To je strašnej prvek.
-> palinator: u nového Supa "žasnu" že přes kapličku přečuhují růžky displaye
-> Borderer:
Obávám se že i Superb.
Obávám se že i Superb.
-> palinator: To jo, hnůjdaj to už má v sérii. 

-> Milan 136:
Vypadá to vcelku pokrokově... dneska takhle vypadá introš skoro každýho představenýho auta.
Vypadá to vcelku pokrokově... dneska takhle vypadá introš skoro každýho představenýho auta.

-> Milan 136 30.06.24 21:07:38: Plastový podbeh tam drží asi 10 šróbov, no ale za lemom blatníka je to len zastrčené a aj v tejto spodnej časti ako na foto je to trochu také voľnejšie.
-> U-Geen 30.06.24 22:22:36: Hehe, no tak to ale musí byť priorita č. 1
-> U-Geen 30.06.24 22:22:36: Hehe, no tak to ale musí byť priorita č. 1

-> Milan 136 30.06.24 22:34:36: Neomlátí. Je velmi přesně vytvarovaný a samozřejmě, že je i přidělaný.
-> palinator 30.06.24 22:27:39: Tak asi to slušně omlátí ten lak ne?
-> Milan 136:
Záleží na tom? Třeba u Ovce by na to minno přišel včas, protože by ten blatník v hraně rovnou shnil.
Záleží na tom? Třeba u Ovce by na to minno přišel včas, protože by ten blatník v hraně rovnou shnil.

-> minno: hehe to znam, me takle rezonuje u Sorenta podbeh vuci blatniku (ale fakt brutalne, jen zatim nebyla chut to resit)
-> minno 30.06.24 12:04:46: To tam je v celé délce na foto jen zastrčené? Bez upevnění?