Dacia - zkušenosti, vychytávky, vylepšení

prohledat
103 příspěvků (zobrazeno 101 až 103) od 02.01.2025 do 08.03.2025, založil/a 11mAjA11
řadit dle data
20:37:15
02.01.2025
11mAjA11
Neni to nezbytně nutný.

My sme to řešili docela intenzivně před koupí i s kámošem co vlastní STK.

4-6ti lete Dacie s nájezdem přes 100k, dle jeho soukromé statistiky, bývají mnohdy v lepším stavu než vozy 2-3x tak dražší.

Já sem do toho vyklopil 6 kilo vosku do všech dutin a zákoutí kam sem se dostal, ramena , napravnice a všechno zespod nacakal kaučukovým sračem od Noxudolu a vypadá to pořád fajn bez náznaku počínající koroze.

Lak je pod tvrdým voskem a zatím bez škrábance.

Celkově na tom je znát low cost segment, ale co tak pročítám, vcelku jsou s tím Rumuni úspěšný, více než s tím Renault, oni sami a všici ostatní vůbec počítali..1
20:25:06
02.01.2025
StepaNoFUN
-> 11mAjA11: Mame v praci Dokker a asi na tu bidu dobry. Nesere se to nijak extremne.

Jestli chces, zejtra vyspovidam kolegu, kterej o tom vi daleko vic (servisy tohohle auta jdou vetsinou mimo mne - jiny stredisko).
20:07:45
02.01.2025
11mAjA11
Jakožto majitele Joggera, by mě zajímalo, jestli tu někdo provozuje stejnou značku vozu / model / případně jiný model.

Máme ho rok a kousek s nájezdem skoro 20tkm.

Spec. je střední výbava s doplacenym vyhříváním sedadel a park kamerou.

Motor s LPG.

Spousta lidí na Dácii plive, ale já teda v tom autě nevidím jediný problém (pominu-li výkon), nicméně s tím se počítalo.

Teďka vyšel test v SM od Vaculíka a teda více méně to nevyšlo vůbec zle.

Za mě potenciál prostoru kufru s cenou pod 500t , spotřebou 9lit. LPG je na dnešní dobu poměrně silný argument.

Všechny auta mají své dětské nemoci a nevyhýbají se ani prémiovkám, akorát opravy jsou v jiných cifrách.
Extreme Tyres