-> saskyn2 03.01.25 01:03:04: ale stejne kolikrat ty lidi nechapes, bratranek koupil toho dustera 1.5 nafta jeste rok 2023, ze to nema ty blbiny, co narizuje EU a pak rekne, ze do toho nehodla dat ani korunu, ze to stejne po 6 letech posle dal, ze nebude jezdit ve starym kramu, tak naschval kupuje o rok starsi a pak nechce aby mu to co nejdyl vydrzelo, jinak 1.8T je proti tomu raketa a silnejsi je i ta 74kW PD, plasty u toho dustera jsou horsi, nez u felicie, u te neulomis, na co sahnes a tady bych rekl, ze jo :), prislo mi to takovy tvrdy a ty plasty v terenu vydavaly takove podivne zvuky - ikdyz mam octavku hodne tvrdou, tak plasty mi zadny takovy zvuky ve 265tis.km nedelaji a on ma najeto okolo 5tis.km, u nivy 2013 mam uz spoustu plastu robustnich - tapecy, oblozeni kufru, ale nektere prevzali tenke z predchozich modelu - u sedacek a hlavne oblozeni sloupku a to je peklo, jak to rachta, u stare jsem to mel vyhazene, tak premyslim to necim podlepit, jenze mam i starou pristrojovku jen s novejma budikama elektronickejma - to tam dali asi z nejake granty :), zajimave ze tam jsou vsude diody mimo podsviceni - to je stejnejma zarovickama jako GL pristrojovka z rapida, srovnavat kastli z r.1974 s necim z 2020 samo nejde, ale ze rusove v interieru zacali konecne davat plasty, ktere se kvalitou blizi felicii me potesilo
-> palinator 02.01.25 22:42:47: zrovna ergonomie mi nijak nevadila, treba u octy ten panel topeni a klima umistenej uplne dole, to je sileny... pokud to neznas po slepu, tak tam musis kouknout a muze to byt i nebezpecne