skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lakování plech. disků Praha ?
-> dragon_cb_cz: u Čelákovic

-> Zeke-ten šestý: A kousek za Prahou rovná se kde?
Vím že i v tom Hradešíně dělají jak plechy tak hliníkový disky, ale momentálně to až tak neřeším, jsou jiný starosti...

-> dragon_cb_cz: já si nechal opískovat a nalakovat Ronaly co mám na rapidu kousek za prahou, vyšly na tuším 2100,- písek i barva a kvalita výborná

-> johaning: OK, to vypadá hezky... a do Kladna to nemám až tak zásadně daleko 

-> dragon_cb_cz: v cene je zahrnuto samozrejme i piskovani 

-> johaning: A v ceně je i pískování či jiná forma odlaku?
-> francomk: ano je to tak 

a tady plechace na octu,podklad imitace chromu a cerveny lak transparentni
-> johaning: 350Z, ano? 

no ja davam zinkovej zaklad,vrchni barvu,a pokud je to metla tak davam transparentni lak
OK, ale kdy bylo? Já to před pěti lety měl udělané levněji. A také záleží na kvalitě,
tady 2 x nalakují a 1 x bezbarvý lak. Fakt kvalita. Jen to auto na špalkách 14 dnů,
to bylo horší
tady 2 x nalakují a 1 x bezbarvý lak. Fakt kvalita. Jen to auto na špalkách 14 dnů,
to bylo horší
-> Kocvin: To víš, v Praze, tam je blaze
Proto jsem taky lakování BWAček řešil přes spojku v jihozápadních provinciích, jinak bych se nedoplatil - a tady byla i celkem jistota kvality 
EDIT: Ale stejně ty BWAčka vyšly na skoro 3000 za sadu, ale je to udělaný fakt poctivě...

EDIT: Ale stejně ty BWAčka vyšly na skoro 3000 za sadu, ale je to udělaný fakt poctivě...
-> dragon_cb_cz: Já jsem nechával dělat 15" alu 350 za kus. Kde na ty ceny chodíte? 

ja mam 13" plech za 450 a 14" za 475
-> beldik565: Já jsem nechával 13" plecháče dělat ve Vestci, ukecal jsem je na 500/disk a přišlo mi to zoufale drahý... 550/disk je hrozná raketa, to už pomalu seženeš levněji nejetej novej.
Tak to je také super cena, ale mně si při dnešních cenách benzínu nevyplatí vozit někam dál,
pokud tam nemám cestu
pokud tam nemám cestu
A proto se taky z Prahy ve velkým vozí díly na komax klidně i na vzdálenost 150 km.. Moje dosavadní maximum za totál zbědovanej plecháč 14" s nejmíň třema vrstvama dodatečných patlanin je 450 kč..

-> StepaNoFUN 26.04.14 19:24:18: snad napsat reklamu ne ?
-> stepan: To není podstatný... To víš. Někteří lidi neuměj ani napsat "inzerát". :-D
-> beldik565: A trvá to 14 čeho? Sekund? Let? Životů?
-> beldik565: kolik je ta skvělá cena za sadu?
Já jsem si nechal dělat práškovou barvou a je to stále jak nové a za skvělou cenu. Je pravda,
že to trvá 14, ale vyplatilo se mi počkat. Posílám odkaz lakovanidisku.cz/
že to trvá 14, ale vyplatilo se mi počkat. Posílám odkaz lakovanidisku.cz/
Tak nikdo nic neví o té barvě? o příspěvek níž?
Mám jen jeden dotaz, Co za barvu se dávala na disky se zimními gumami když je člověk dostal k autu při koupi u prodejce. Konkrétně mám na mysli disky na Favorita 1993 (viz. foto). Je to jakási polomatná černá, někdy se zdá, že i hodně tmavě modrá. Disky jsou původní, nepřelakované. Je to nějaká speciální barva? Dá se koupit?
-> bibendum30: Tak možná se polepšili, když mají konkurenci. Tehdy to byla snad jediná prášková lakovna v širokém okolí...
Děkuji, pánové, mnohokrát, myslím, že tady už si vyberu 

-> Bukaj: Já s nima problém neměl...
Toplip : Trvanlivost výborná. Mam na nich odjetý dvě zimy a bez karoze a barva drží. Použil jsem alkyton jako vrchní barvu a základní brva je obyčejná taková ta červeno hnědá.
Jak píše Bibendum - ale s firmou Rogi jsem kdysi měl špatnou zkušenost (ohledně domluvené ceny a výsledku). A pod komaxit si nech kdyžtak dát i základ, jinak to časem vykvete, když jezdíš i v zimě tak velmi rychle.
Dobrou zkušenost mám s firmou První Toušeňská a.s. v lázních Toušeň (kousek od Prahy)...
Dobrou zkušenost mám s firmou První Toušeňská a.s. v lázních Toušeň (kousek od Prahy)...

Opískovat se to dá v Krči -kousek od Thomayerky plus.google.com/101233558
155098279413/about?gl=cz&a
mp;... (pod jižní spojkou)media0.webgarden.name/ima
ges/.../IMG_2125.jpg
Komax ti udělá třeba www.lakovna-praskova.cz/ v Jesenici kde jsem nechával dělat pružiny media1.webgarden.name/ima ges/.../IMG_2205.jpg
Komax ti udělá třeba www.lakovna-praskova.cz/ v Jesenici kde jsem nechával dělat pružiny media1.webgarden.name/ima ges/.../IMG_2205.jpg
-> Toplip: Nemám žádnou zkušenost ještě,ale pokukuju po téhle firmě,jelikož ji mám relativně blízko,ale ještě jsem neměl čas se věnovat svým diskům. www.alfalux.cz/
jsem to musel editovat,jsem zvolil špatný nick :-D
jsem to musel editovat,jsem zvolil špatný nick :-D
-> doking: No a to vypadá úpně nejlíp, díky 

-> Kandys_Most: To vypadá dobře, já si to chtěl nechat opískovat a zhruba stejně stříknout. Trvanlivost dobrá?
-> Matsoft: O.K, díky :)
-> Matsoft: O.K, díky :)
v Praze ti neporadim.. nebo poradim.. obrat se na clena Johaning.
Pokud bys mel cestu na jih, tak poradim Nestrasovice u Pribrami a firmu Komaxit Jirkal... cena za 4 plechace 1300 - za opiskovani a komaxit......
Pokud bys mel cestu na jih, tak poradim Nestrasovice u Pribrami a firmu Komaxit Jirkal... cena za 4 plechace 1300 - za opiskovani a komaxit......
Já jsem si je obrousil flexou, stříknul základní barvou a pak bílou. Barva drží. A to jen v garáži stříkací pistolí.
Ahoj,
rád bych si nechal nalakovat dvě sady plecháčů 13', mám pouze vyzuto, s původní "jetou" barvou... Zamýšlel jsem si to udělat sám, ale zkušenosti nulové, no a nerad bych to zkazil. Navíc jsem na netu našel cenu 3000,- za sadu alu, což mi přišlo velmi slušné, bohužel na druhé straně republiky... Máte někdo nějakou pozitivní zkušenost s někým, popř. cena?
Díky.
rád bych si nechal nalakovat dvě sady plecháčů 13', mám pouze vyzuto, s původní "jetou" barvou... Zamýšlel jsem si to udělat sám, ale zkušenosti nulové, no a nerad bych to zkazil. Navíc jsem na netu našel cenu 3000,- za sadu alu, což mi přišlo velmi slušné, bohužel na druhé straně republiky... Máte někdo nějakou pozitivní zkušenost s někým, popř. cena?

Díky.