Hledám servismana na Vysocine - Favo

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 02.01.2013 do 27.01.2013, založil/a charon
řadit dle data
18:15:45
27.01.2013
Jarda - zrušená registrace
-> charon: olej do vody?9 to byva obrácene...4
20:39:53
18.01.2013
Vojtisek
-> charon: zkus člena Chali, teď si vyvařuje Formana (holý skelet), určitě se domluvíte6
20:34:11
18.01.2013
StepaNoFUN
-> charon: Zejtra jedu za kamarádem na Vysočinu (asi 8km od Humpolce) tak se ho můžu zeptat jak moc má práce... Ale tady se s ním určitě nedomluvíš. Když by do toho šel, pošlu telefon....
17:59:56
18.01.2013
charon
Nikdo si nechce privydelat?
15:24:35
02.01.2013
charon
Pánové. otřebuju na autě udělat pár zásadnějších věcí, na které nejsem vybaven jak nářadím, tak hlavně prostory a proto bych rád dal někomu vydělat.

Potřebuju:

1) Opravit rám předního okna na Favoritu. Je tam koroze, někudy tam teče, takže vzloupnout přední okno, vyvařit, ošetřit proti korozi, zpatky zasklit. Novou gumu predniho okna uz mam pripravenou.

2) Udelat hlavu - ztraci se mi trosku voda a yda se mi, ze mi jde trosku i olej do vody, takze bych potreboval zkouknout motor. Budu chtit udelat GO hlavy (gufera, ventilova sedla, a co ja vim co jeste se dela) + hlavu rozumne snizit (do auta pujde LPG), pri tom zkontrolovat, pripadne udelat presahy vlozek. Sadu tesneni uz mam koupenou a dodam si ju, gufera ventilů teda nemám. Jinac by se eventuelne mohlo i trosku slicovat sani a vzfuk, ale to uz by zalezelo na cene.

Rad bych, kdyby to sfouknul nekdo oboje. Idealne okresy HB, ZR, JI, ... Nabidky mi prosim hazejte do SZ a nebo na jar.truhlar@centrum.cz, tady bych to taky nemusel najit.
Extreme Tyres