skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Učební příručky Mercedes Gl
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 06.03.2013 do 06.03.2013, založil/a Petr Volfik
19:11:59
06.03.2013
06.03.2013
Petr Volfik
-> Soptikmartin: To vůbec nevadí, předem dík moc.
19:07:24
06.03.2013
06.03.2013
Soptikmartin
Mám v práci služebáka MB GL 320 CDI s tímto podvozkem.V pátek sloužim tak se ti podívám po manuálu a nějakym čtení.Jen ti to nebudu moc poslat ale jen oskenovat a poslat.
00:17:43
06.03.2013
06.03.2013
Petr Volfik
Trošku jsem si možná nasr. do bot, ale zadal jsem si jako absolventskou práci: Pneumatické odpružení Airmatic Mercedes Benz GL. Poradil mi to ředitel u nás praxích- prej na to je tu všechno. Tim myslel asi diagnostiku a ne materiály a texty.
Podařilo se mi stáhnout nějaký učební příručky Global Training ale jsou v ruštině a jenom starší modely jako třeba ML.
Nemá někdo tyto příručky, nebo jakýkoliv materiály ke GLku nebo airmatic podvozku? Mám spoustu těch příruček od škodovky. Učební i nějaký dílenský. Tak by se popř. i dala udělat výměna.
Nebo neví někdo kde se to dá sehnat, případně za kolik?
Za každej nápad nebo info budu vděčnej. Dík.
Podařilo se mi stáhnout nějaký učební příručky Global Training ale jsou v ruštině a jenom starší modely jako třeba ML.
Nemá někdo tyto příručky, nebo jakýkoliv materiály ke GLku nebo airmatic podvozku? Mám spoustu těch příruček od škodovky. Učební i nějaký dílenský. Tak by se popř. i dala udělat výměna.
Nebo neví někdo kde se to dá sehnat, případně za kolik?
Za každej nápad nebo info budu vděčnej. Dík.