skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3494 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 06.12.2013 do 11.03.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Tak lidl nabíječka umřela 3 dny po konci záruky 

-> Borderer 17.01.17 22:58:11: není, měl jsem minulou verzi ale odešla, nemá zpětnou vazbu teploty hrotu takže to žhaví pořád a pořád dokud neshoří 

Nekoukal tam někdo na hu hrotovou páječku? Není 48W málo?
-> RON: Myslím že díky tomu že je baterka na konci to bude do ruky hodně blbé kvůli těžišti. Nejlepsí alternativa je s ohebným hřídelem 

-> Tomaso435: No co, každý nabití zhodnotilo cenu o pade 

www.sbazar.cz/lakyyno/...
/20954360-nabijeck-mikropr
ocesorova-6v-12v
kolik že stojí ta lídl nabíječka?
kolik že stojí ta lídl nabíječka?

-> zajoch: Ke všemu Lidláckému akunářadí se dají objednat baterky z Německa...

Btw. neví někdo jestli se k tomu dají dokoupit baterie?
-> RON: Taky sem se po ni koukal na lidl appce. Vypada to pekbe, ale k tomu tak aspon 2 baterky jeste... Jestli by se mevyplatilo pockat na klasickou s dratem?? :D
nemá někdo vyzkoušenou tu jejich aku mikrobrusku? www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
-> rsvancara:
-> castrol: na smártfouna mám solární powerbanku kterou sem nabíjel jednou a jinak ji mám za oknem a ono se to vždycky nějak samo dotluče :D

-> castrol: na smártfouna mám solární powerbanku kterou sem nabíjel jednou a jinak ji mám za oknem a ono se to vždycky nějak samo dotluče :D
-> Tomaso435: ja by som sa toho nebal na smarfon to bude dobre 

-> Tomaso435: No nenakopneš, ale tu malou by jsi zase mohl dobít :-D
-> rsvancara: no jak... teoreticky když koupím miniaturní 1Ah gelovku na 12V a připojím ji k mrazem oslabené baterii, taky to asi nakopnu :-D :D
-> Tomaso435: Dneska se ti vejrobci ale cejtěj... no ni? :-D
co říkáte na tu lídl powerbanku jako startovací zdroj ? 

-> Pavell 25.11.16 13:59:57: Jsem pořídil taky malou helikopetru a mám z teho vánoce. Včera jsem se zavřel v podkroví a lítal jsem si. Překvapuje mne, jak je klidná a umí pěkně levitovat.
-> vhml 20.12.16 14:39:15: tak jako z hovna bič neupleteš, tak ani touto nálepkou z Mazdy Škodovku neuděláš

-> vhml 20.12.16 14:39:15: Já právě potřebuji sehnat něco na Tuňáka na bílou střechu.
Tohle je ale malé. Třeba by udělali i nějakou full size potvoru. 

-> vhml 20.12.16 14:34:42: Je tam i na Mazdu. 

-> Jirik_Tuňák1983 20.12.16 12:28:27: tohle nutně potřebuju na Miatu
www.samolepky24.cz/samole
pky/.../mim1011-mimon-skod
a-979

-> Jirik_Tuňák1983: to tě šlechtí 

-> StepaNoFUN: Já jsem si na stavbu koupil Parksajdu z Lidlu a musím konstatovat, že u mě dobré, prořezával jsem s tím třeba otvory pro vazbu trámů na střechu, nějaké ty staré fošny na podlaze a byl jsem velmi mile překvapen, takže jestli tě Extolka zklame, přece jen bych to zkusil.
-> Luky 20.12.16 13:07:16: Jistě.
V sobotu jsem si prořízl palec lámacím nožem, když jsem ořezával koženku u střešního okna. 

-> Jirik_Tuňák1983: ty máš snad ještě něco použitelnýho, na co by se to dalo nalepit? 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček:

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: jedna špatná zásuvka a hned má člověk mrtvé hospodářství (vercajk)

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 04.12.16 16:59:22: tak jsem kokot :-D dnes jsem sel bourat stary futra v chodbe, tak si prinesu ze sklepa primotop at nemrznu zapnu a ani tuk.. a pak se mi v palici rozsvitilo ze naposled jsem luxoval dlazbu v chodbe... takze vysavac je ok, umrela zasuvka ve zdi :-D dobry tak jsem vysavac rozlozeny na prvocinitele zase slozil a jede :-D to bylo radosti
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: uz po zaruce?
-> StepaNoFUN: tata ji ma, tu verzi nomalne s kabelem a funguje to pekne. Naivne jsem to zkousel na svary
, kdyz jsem vyrezaval drzaky sedacek v MB. Ale na neco mekkyho,ci brouseni na napristupnych mistech, v rohu a tak je to super
-> StepaNoFUN: tata ji ma, tu verzi nomalne s kabelem a funguje to pekne. Naivne jsem to zkousel na svary

Před 2ma dny jsem seděl u netu a hledal oscilační brusku (multifunkci pila, bruska...). Po komentářích zde jsem Parkside vynechal a koupil (levnou) průmyslovou verzi Extoolu... Snad chvíli vydrží. Extool premium (o řadu níž) mám mafla a funguje na to občasné použití bez potíží....
tak mi umřel vysavač parkside z lidlu.. zrovna když je potřeba ..
vypadá to na motor, nic jiného tam není, uhlíky jsou ok

vypadá to na motor, nic jiného tam není, uhlíky jsou ok
-> Jirik_Tuňák1983: -> Luky: 

-> castrol 25.11.16 12:18:47: Dostaneš k tomu sáček a musíš s tím helikoptéru posypat. 

-> Pavell: urcite ma gyro ?lebo tieto dvoj vrtulove nemavaju
Kdysi jsem v Lídlu koupil jeden takovej vrtulník .. po dvou letech jsem ho tam nesl zpátky, že se nechce odlepit od země ani při maximální tahu .. tak mi vrátili prachy .. takže jsem to odzkoušel, byl jsem spokojený a pak jsem to v klidu vrátil .. lítal moc pěkně ... spokojenost ..
Zespoda bliká takova ta poziční dioda jak u skutečných , to me docela překvapilo. Stejně to rozmlatim 

Ma to gyro, ja to zkoušel včera večer doma v obýváku, tak jsem to zvedl jen pár cm, nechtel jsem nikomu ublížit. Ale vypadá to schopně.

-> radekp: tyhle většinou už mají gyro. Je s tím hezká zábava, a dobře se s tím seká vanoční jmelí pod lustrem 

-> Pavell: jde to řídit? Má to gyroskopy?
-> MisakusX: Jooo, tak tohle si dovedu živě představit, s prckama to mám podobně, starší sice do školky chodí, ale zase jsou jiný komplikace