skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3476 příspěvků (zobrazeno 1751 až 1800) od 06.12.2013 do 01.02.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983: Mám taky tu starší verzi na kolečkách. Celkem to funguje na takové ty běžné práce kolem baráku, ale ten rozprašovač na šampon jsem zahodil do kopřip. Jen to jen fixírka, která se nedá nijak regulovat a šampon z toho jen "plive", to je absolutně nepoužitelné. Většinou to používám na čištění betonu kolem baráku nebo na dlaždice na zahradě. Auto stejnak vozím k pumpě na wap-ku neboť teplou vodu z toho doma neuděláš.
-> Jirik_Tuňák1983: Mam nějakou podobnou (asi starší) verzi s kolečkama. Slouží dobře, předtím sem používal Nilfisk, nevidím v tom rozdíl.
Máte někdo toto?
Stojí to vzhledem k ceně a původu za něco? Dá se tam regulovat tlak?
Využití: 2x ročně kola u 4 spotřebních aut, jinak asi nic. Možná postrašit skútr.
Nebo se podívat po něčem dražším (Nilfisk, Kärcher), třebaže to bude spíše ležet?
www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?articleId=...
Stojí to vzhledem k ceně a původu za něco? Dá se tam regulovat tlak?
Využití: 2x ročně kola u 4 spotřebních aut, jinak asi nic. Možná postrašit skútr.
Nebo se podívat po něčem dražším (Nilfisk, Kärcher), třebaže to bude spíše ležet?
www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?articleId=...
-> Klubko_ 19.06.17 08:09:55: Už jsem dnes koupil + prodloženou 17tku a myslím, že to bude OK. Sehnal jsem sadu takřka bez vůle. Ještě přes to hodím smrš´tovačku abych co nejvíce eliminoval odření barvy a bude to good. Použití přesně jak říkáš, kolo povolit na zemi kličem a vyšroubovat následně ve vzduchu aku a opačně ve vzduchu přitáhnout aku a na zemi pak momenťákem. Střejně jsem to doteď dělal ručně, ale mám dlouhé šrouby, takže to bylo hodně točení ořechu jen tak rukou. ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
dá se sehnat (a já to doma mám) tohle: www.landsmann.cz/extol-32
600-sada-redukci-adapteru-
z-1-4-bit-na-ctyrhran-vnej
si-1-4-3-8-1-2-_d14686.htm
l
Používám to s tím předchozím modelem utahováku z Lidl (18V myslím) a kolo s tím rozhodně povolit nejde. Nicméně na to, abych kolo přitáhl tak, že to shodím z heveru, a na zemi dotáhl momenťákem to použít jde.
Používám to s tím předchozím modelem utahováku z Lidl (18V myslím) a kolo s tím rozhodně povolit nejde. Nicméně na to, abych kolo přitáhl tak, že to shodím z heveru, a na zemi dotáhl momenťákem to použít jde.
-> OndraKrupi 16.06.17 16:26:52: Je to v planu, ted jsem bohuzel resil jen Zlutku a veci na fasadu.
-> Tuner#2: Tak mě se to nemrdá. V kuse jsem taky neviděl, asi budeš muset něco potunit. Svařit, slepit, dát na ořech elektrikářskou smršťovačku... Ty si poradíš ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Tuner#2: a co vzít tohle a 17 a nalepit lepidlem na kov a zavařit? (přinejhorším) když neseženeš? Vím že je to na prasáka, ale šikovný svářeč ti udělá pěkný svár :)
-> Mexican 16.06.17 16:04:44: Jenže tady dáš 17tku ořech a bude se na konci mrdlat na kuličce. Potřebuju přesně tohle, ale v kuse se 17tkou. Dělá se to? Našel jsem v krámech jen do 16tky.
-> vhml: já mám tohle: weltderangebote.de/hofer-
workzone-akku-drehschlagsc
hrauber-18-v-im-angebot-kw
-40-ab-3-10-2016 má to 380Nm a čtyřhran 1/2" a kolo to povolí jak kdy... takže s tímhle na kola zapomeň.
-> vhml 12.06.17 18:35:03: Ale já nechci právě samotný ořech.
-> George88 12.06.17 19:27:47: To oplastované vypadá pěkně. Nicméně já potřebuju vnitřní ořech 17tku na matici kola a aby na druhém konci byl malý šestihran do aku. Zatím jsem to v celku viděl jen do 16tky.
-> George88 12.06.17 19:27:47: To oplastované vypadá pěkně. Nicméně já potřebuju vnitřní ořech 17tku na matici kola a aby na druhém konci byl malý šestihran do aku. Zatím jsem to v celku viděl jen do 16tky.
Otázkou je, jestli 180Nm je energie rázu, nebo moment... Pokud by to byl moment, tak energie rázu bude někde kolem 600Nm...
-> Jarda/felda 12.06.17 18:59:48: shop.alfavaria.cz/produkt
y/.../kovany-orech-1-2-quo
t-17mm-prodlouzeny-hazet-9
03slg-17-4704cz
s tímhle dělám každej den, a nemám problém..
-> Tuner#2 - zrušená registrace 12.06.17 16:15:42: Ty myslíš vnitřní 6ti hran 17ka na matice kol a na druhé straně vnětší 6ti hran třeba 21 na golu??
s tímhle dělám každej den, a nemám problém..
-> Tuner#2 - zrušená registrace 12.06.17 16:15:42: Ty myslíš vnitřní 6ti hran 17ka na matice kol a na druhé straně vnětší 6ti hran třeba 21 na golu??
-> vhml 12.06.17 18:35:03: se 180Nm bych se kolo ani nepokoušel povolit ....
-> Tuner#2 - zrušená registrace 12.06.17 16:28:06: nechají se sehnat oplastovane ořechy ;-)
-> vhml 12.06.17 16:21:46: Já to právě nechci na rázovku a vzhledem k tomu, že po mém povolení jsou šrouby rukou, tak se nebojím, že to neutáhne. Sestavovat to nechci, protože se to bude viklat a třeba Ronaly mají hluboké sedla a zbytečně se kolo odře (když se to bude viklat), což právě nechci.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 12.06.17 16:15:42: já na to taky pouzival tu malou. Ale pak se prostě občas stane že se k tomu musíš vrátit to povolit víc. Hlavně u poslední matice kdy se začne kolo krizit. Přímo 17mm bit asi není ale to se dá snadno řešit redukci. Stejne na razovku nemůžeš mít klasickej šestihranej tvar nebo si zkurvis matici.
-> vhml 12.06.17 10:31:34: Ja mam v planu na to pouzivat tu malou aku viz. muj post nize. Existuje 17tka orech a na druhem konci uchyceni na sestihran v kuse? Ja zatim videl v kramech jen do 16tky a delene pres nastavce to nechci a nevim ani jak to hledat na netu - jak to spravne popsat. Na povoleni pouzivam klic a na utazeni momentak, takze jde jen o ty dlouhe zavity /toceni.
-> vhml: s 1/4" bitem? tak jako mozny to asi je
-> vhml: Na podzim jsem kola normalne utahl (racnou jako vzdy) a na jare jsem hopsal po trubce. Ale pravda, to je asi jinej pripad, nez pro jaky to chces ty.
-> Syny 12.06.17 09:07:33: tak neberu případ kdy to nějakej kokot dorve na krev. Ale na závodech měníme kola třeba 4x za den což je prostě otrava. Používám teď aku která má 20Nm, jenže to kolikrát neroztočí ani když je to jen málo povolený a po dotažení musíš třeba ještě půl otáčky pak přetahovat. Což by alespoň tohle mohlo vyřešit.
-> vhml: Tak vzhledem k tomu, ze jsem uz kolikrat povoloval kola stylem, ze jsem musel temer celou vahou slapnout na cca 0,5m trubku (coz je krasnych cca 400Nm), tak o tech 180Nm, jako dostatechnych, dost pochybuju. I kdyz ty razy taky delaji sve...
-> Zazaa 12.06.17 08:35:56: tak o pevnost strach nemám, ty rázy to snese v pohodě. Spíš jestli to fakt povolí kolo, protože všude píšou, že na povolení kola potřebuješ rázovku aspoň na 500Nm což nechápu proč. Taková je pak dobrá leda na zkurvení matic a téžká do ruky
-> Zazaa: no jo to jsem si nevšiml
tak pak je to vcelku jasné
![9](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
-> vhml: pri uchyceni na bit dost pochybuju
-> vhml: jestli to bude mít těch 180Nm tak by to mohlo jít.
Máte taky někdo zálusk na tu rázovku? Půjdou s tím měnit kola? www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
Teď by měl být v Lidlu rázový utahovák. Lze nějak objednat bez baterky? Baterku už jednu mám od vrtačky, nechci mít dvě. A v Německém Lidlu utahovák zatím nevidím. Vrtačku co u nás byla za 1700 jsem tam kupoval za 50E ( zvlášť vrtačka za 25 a baterka a nabíječka za 25 )
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.06.17 21:36:57: taky mám tu malou už leta a maximální spokojenost. Hodně si chválím baterku v rukojeti.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.06.17 21:36:57: taky mám tu malou už leta a maximální spokojenost. Hodně si chválím baterku v rukojeti.
-> Bukaj: Mkrni tady: www.avacom.cz/repase-a-vy
roba-akupacku a ideálně jim asi zkus zavolat. Jo, možná to vyjde podobně jako nová vrtačka - ale zase budeš mít tu větší kapacitu.
Jinak já mám nějakou 14.4V z LIDLu asi za litr nebo 1200,- a její možnosti určitě bohatě přesahují to moje běžné domácí šmrdlání typu skládání nábytku atd - takže nic dražšího bych určitě neuživil.
Jinak já mám nějakou 14.4V z LIDLu asi za litr nebo 1200,- a její možnosti určitě bohatě přesahují to moje běžné domácí šmrdlání typu skládání nábytku atd - takže nic dražšího bych určitě neuživil.
-> Bukaj 04.06.17 09:30:44: Všechno je sice fajn, ale teď nikdo nevíme kam s tou řepou. ![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> Bukaj: no mělo to být repasem:) ale telefon si to vyložil po svém. Hele cenově nevim:)
-> havlik: Chvilku jsem nechápal, co máš se řepou a ona to asi bude nějaká automatická oprava, nebo tak něco...
Ale aby ten repas dvou baterek nestál dvojnásobek nové akučky z Lidlu![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Ale aby ten repas dvou baterek nestál dvojnásobek nové akučky z Lidlu
-> Bukaj: Tak to se da vyřešit řepa sem a dneska už většinou umi i zvětšit kapacitu do stejného obalu.
-> Tuner#2: Něco na ten způsob z Lidlu mám asi tři roky (tehdy stál tuším 699, nebo 749 Kč) a maká to dobře. Jediná nevýhoda jsou baterie. První vadu - že je k akučce jenom jedna - jsem vyřešil objednávkou z Německa. Druhá vada - nižší kapacita baterií (už "za nova" vydržely daleko míň, než 3 roky staré baterky z firemní modré Boschky (pravděpodobně předloha toho Parkside). Třetí vada - tento týden mi jedna z dvou baterií odešla ![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
![8](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.06.17 21:36:57: mám už nějaký rok a funguje dobře. Kolega s tím šrouboval střechu na baráku a taky OK
-> Tuner#2: mam tenhle sroubovak od asi prvni akce co se ukazal a je v pohode ... neco na baraku uz oddelal :)
Dneska koupen aku šroubovák za 999,- a za tu cenu musím říct, že super zpracování.
Měl jsem v týdnu v ruce to nejlevnější v nejmenovaném hobby marketu a ať už jde o čínskou Makitu, Hitachi či Bosch, tak je to snad horší a stojí od 2690,-
Tak snad na hobby užití bude sloužit.
Měl jsem v týdnu v ruce to nejlevnější v nejmenovaném hobby marketu a ať už jde o čínskou Makitu, Hitachi či Bosch, tak je to snad horší a stojí od 2690,-
Tak snad na hobby užití bude sloužit.
Dobře kluci, přesvědčily jste mě ;) jdu do ní :)
-> Rambo3: jj, jak píše -> Vojťas 29.04.17 15:05:56: mám jí cca 2 roky, a naprostá spokojenost.
-> Čokin 30.04.17 22:16:36: radši bych počkal na bazarovou speedglass ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Jaký máte názor na tu samostmívačku ?
Mam taky sedo cernou a funguje super a ze ji nesetrim.
-> Rambo3 29.04.17 13:22:36: mam jenom tu nejmenší verzi ráčny a za sebe můžu říct že dobrý
-> Rambo3: mám jí a zatím funguje super. Známej má ještě tu předešlou barevnou kombinaci(šedá/černá) teď je černá/červená a taky si nestěžuje.
-> Rambo3: Myslim ze tuhle sadu ma Antony a nic nenamita, mam tu malou a max spokojenost, uvazuju ze do ni pujdu taky, dlouho sem tam nic nekoupil ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> Rambo3: Matku na poloose s tím pochopitelně neutáhneš, ale na ty další věci je to fajn sada.
-> Rambo3: mam ju uz niekolko rokov a spokojnost
-> Rambo3: máme a funguje ... kdybych neměl tu svojí, tak do týhle jdu.