skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Inzerce
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mne je jedno ked niekto dostane ban hlavne ze ho nemam ja
-> castrol: Teď by jsi tady každýmu dával ban, ale když ho někdo pak dostane, tak se hrozně divíte a rozčilujete. 

-> castrol: nepoviem, ked to dal do inzeratu, kde to dakto zhanal ale toto uz je moc ...
-> afro100: demencia
skoda-virt.cz/cz/.../1250
58-plecharina-na-s-100
to si DEDO KOVAC nemoze zalozit svoj inzerat ale musi to cpat vsade ?
to si DEDO KOVAC nemoze zalozit svoj inzerat ale musi to cpat vsade ?
-> Hurdis: jestli myslime totez, tak nejdriv pridaval fotky ke starsim inzeratum, ze vcerejska? a pak udelal nove nejspis
-> Nwkt: Co s ním teda? Bohužel se musíme spoléhat jen na vlastní paměť a já to s jistotou potvrdit nemůžu. Jediné povědomě mi je toto tím jak je to napsané: „votvíráky“ („kopretiny“)
Máme tu svědectví od Hurdise. :)
Máme tu svědectví od Hurdise. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Všechny uvedené jsem vymazával před chvíli z nečtených duplicitně (původní smazáno, vloženo znovu totéž).
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jop hodilo
-> Hurdis: No teď by se hodilo zobrazení vymazaných inzerátů...
Kopretiny, karburátor na eRko i ten dekl na 130RS už tady byly? Podle popisu si myslím, že si pamatuju ty kopretiny. Navíc jsou ve špatné sekci.
Kopretiny, karburátor na eRko i ten dekl na 130RS už tady byly? Podle popisu si myslím, že si pamatuju ty kopretiny. Navíc jsou ve špatné sekci.
Všechny inzeráty tohoto uživatele vymazány a vloženy znovu jako "UP" skoda-virt.cz/cz/.../1581
9
Zítra znovu?
Zítra znovu?
-> KARBEC: od toho jsou tu moderátoři aby zakročili... pak jsou tu samozvaní moderátoři kteří akorát bonzujou když můžou.

-> KARBEC: David tady má celou svou složku, dokonce jde nastavit v nečtených aby se Tě nenačítali nečtené, když Tě to "otravuje" ale to by tady lidi museli důsledně používat rolovátka a taky si občas skouknout nastavení nečených...
A o tom, že by byl David arogantní teda nevím. Znám ho už nějakou dobu a vždy jsme spolu výborně pokecali a rozhodně nepatří mezi arogantní namyšlené "tunery"... BTW dle čeho soudíš, že je arogantní, kolikrát jsi ho oslovil?
A o tom, že by byl David arogantní teda nevím. Znám ho už nějakou dobu a vždy jsme spolu výborně pokecali a rozhodně nepatří mezi arogantní namyšlené "tunery"... BTW dle čeho soudíš, že je arogantní, kolikrát jsi ho oslovil?
-> KARBEC: Tak to seš trochu mimo, U-Geen, jakožto majitel těchto stránek, mu tam po vzájemné dohodě udělil vlastní prostor, kde může prezentovat. Pokud Tě to tolik trápí, tak mu zkus taky napsat...
-> 1560: tak nebo tak, nemá to tam co dělat Friedman neFriedman.
-> KARBEC: malo by sa to poriesit
-> KARBEC:
A já si myslím, že to neprodává, ale dělá si reklamu. Působí to na mne tak (nejen podle ceny).
A já si myslím, že to neprodává, ale dělá si reklamu. Působí to na mne tak (nejen podle ceny).
-> Petrson: jak ve své složce tak já si taky půjdu udělat článek že něco prodávám zrovna uvažuju že tu mám jeden starý kombajn, kterej bych mohl prodat.
A založme si takhle na prodej každej vlastní články však je to pohoda ne je to moje složka.
A založme si takhle na prodej každej vlastní články však je to pohoda ne je to moje složka.

-> KARBEC 14.03.11 15:18:30: Tak když to má ve svýsložce, tak bych to moc neřešil.
skoda-virt.cz/cz/.../8065
-krysu-do-dobrych-rukou
Neslouží sekce články k nějakému jinému účelu náhodou? Pravidla bych řekl že platí pro každého tedy i pro notorického hrubkaře arogantního pana Friedmana.
Neslouží sekce články k nějakému jinému účelu náhodou? Pravidla bych řekl že platí pro každého tedy i pro notorického hrubkaře arogantního pana Friedmana.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
co dodat

-> castrol: A ještě pořád je, jen dva dny staré. V prvním jsme mu vytknuli, že tam nedal žádný popis, založí druhý a opět bez jakéhokoliv popisu. 

-> kamikaze: to je za zasluhy 

-> Jura_Favorit: A někteří z nich postupku nikdy nedají, protože mají BAN do roku 2099

-> dna69: najednou ne, ale někteří už tady z BANů možná dají i čistou postupku 

-> Radza: BAN můžeš mít jen jeden, nemůžeš jich mít víc najednou.
A zkus příště nejdřív použít třeba toto: lmgtfy.com/?q=zkratka+...
A zkus příště nejdřív použít třeba toto: lmgtfy.com/?q=zkratka+...
-> kamikaze: jj,díky.Ještě by mě zajímalo,kdo jich tu má nejvíc

-> Radza: opýtaj sa Tomasa627 

Klucká,nerad to tu chci zasírat.Ale měl bych takovou otázečku..Co to znamená vlastně,když někdo dostane ten BAN??Co je to za zkratku??

-> Pavel P..:

-> Vojťas: ty ku*vo

-> Pavel P..: promiň, teď na píčoviny nemám čas 

-> Luky.: nekupis prednu napravu SEDR ?

-> suri: povrchova hrdza a pod hrdzou už nič

-> suri: povrchova hrdza a pod hrdzou už nič

-> MOLSO: No a? Tady se taky prodávají například dveře na Š105 a Š120, nikoliv na 742...
-> MOLSO: jj skoda-virt.cz/cz/.../1450
07-sikme-ramena-uhlovka-1 toto je tiež luxus , povrchová hrdza , dať ich proti slnku a sú ako cedník , náprava ktorú som dával zadarmo aj z prednou v ešte krajšom stave za 30€
-> Pavel P..: tak tak nahlasit sa to musi
Tak kdepak je Vojťas že nebonzuje UPování v inzerci? teď minimálně 6 a v každym smajlik
já vim bonzovat se nemá, ale hlásit se to muší, že?

já vim bonzovat se nemá, ale hlásit se to muší, že?

Tak kolikrát ještě to sem dá?
To už má taky na ban...

-> Tomaso435: už se perou, už se perou??

-> Jura_Favorit 07.03.11 23:15:24: A on nějaký snad bude?
Přijeď radši na obnovený sraz lidí z virtu. 

-> afro100: nevyzerá, na Dna69 to bylo přátelské popíchnutí, které by možná ani nikdo nezaregistroval, kdyby do toho křovák nezačal strkat rypák... ten mi může ale akorát tak políbit prdel