skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
Dneska jsem si všimnul, že mám oblíbené ale i nečtené u aut rozházené. Nebo je to nějaká novinka, že je to rozdělené podle sekcí? Hlavně v těch nečtenejch je mi to divný
-> U-Geen: No vidíš to mě nenapadlo, chyba byla na mé straně. Díky za upozornění, už mám přenastaveno. Tím jak vznikla nová sekce, tak nebyla v nečtěných nastavena.
waw, vidim zmenu.. supeeer
-> U-Geen: Byl jsem naloženej ve vaně, takže ne

-> Nwkt: a nemazals treba mezi tim necteny? ono popravde to zvyrazneni nectenejch je takovy pofiderni, ale jaks takz to funguje(alo)
jo ty nečtený mě taky zlobí. Tak už vím čím to je.
Jo a ta inzerce je fakt nějaká rozbitá
Jo a ta inzerce je fakt nějaká rozbitá

-> U-Geen:

Bagrr 21.10.07 22:51:06 napsal:
Proč mi nejde přispívat do inzerce?
A jeje teď dostanu upozornění
skoda-virt.cz/cz/.../6597 1-uprava-inzerce-1st-step

skoda-virt.cz/cz/.../6597 1-uprava-inzerce-1st-step
A jeje teď dostanu upozornění

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/www/skoda.stable.cz
/www/cz/vase_auta/level1.p
hp on line 112
toto mi hadze ked idem do oblubenych aut
toto mi hadze ked idem do oblubenych aut
-> U-Geen: Ok, ja jen jestli mam hodit kompa do kyblu nebo ne

-> Syny: jasny... je locknuta tabulka nectenejch a to je problem (moc lidi...) musim to resit, ale jeste nevim jak (ale moznosti tu jsou.)
-> U-Geen: jj prez den to jde a vecer je to docela liny... Nekdy az moc

-> Syny: a spis to jde pomalu jenom vecer ne?
Občas mi blbnou nečtený, viz to nový téma o inzerci
skoda-virt.cz/cz/.../6755 6-for-tuxik-u-geen
poprvé jsem tam vlezl a první dva příspěvky byly označený jako přečtený, což ale nebyly
skoda-virt.cz/cz/.../6755 6-for-tuxik-u-geen
poprvé jsem tam vlezl a první dva příspěvky byly označený jako přečtený, což ale nebyly
Posledni dobou mi jde virt hrozne pomalu... Je chyba u me nebo ne?
Tuxíku,Ugeene,mrknete pleas na to?
Nejde uploadovat Fotka do ID,napíše to zvolte typ JPEG,ale jaksi není z čeho volit,protože v nabídce typ souborů nic není
-> Tuner#2: pravdepodobne nemas nastavene nectene prispevky v teto sekci?
Předevčírem jsem přispěl u tohodle auta: skoda-virt.cz/cz/.../2022
-abuse
a za celé dva dny žádný nečtený? Tak jsem tam dnes vlezl přes oblíbené a vidím asi 5 komentářů. Je to divné, ale v nečtených jsem to nikdy neměl. Nesouvisí to s rozdělením že to není speciál? Lezu všude jen přes rozbalovací lištu nečtených.
a za celé dva dny žádný nečtený? Tak jsem tam dnes vlezl přes oblíbené a vidím asi 5 komentářů. Je to divné, ale v nečtených jsem to nikdy neměl. Nesouvisí to s rozdělením že to není speciál? Lezu všude jen přes rozbalovací lištu nečtených.
-> Motomaniak: Tak ti nezbývá nc jiného jako zaplatit
-> Motomaniak: ale porad mas pres 1MB
-> U-Geen: Už jsem jich smazal asi 5
Chcem sa opytat čím to je dám príspevok do fora-Dnešný nákup ale ono mi tam nič nedá,dám ešte raz a nič...miesto toho mi tam skáču príspevky od iných členou...čím to je?

-> Motomaniak: smazat dalsi? zeby?
Zaplnil jsem kapacitu pro upload fotek u mého auta,tak jsem jich několik smazal ale místo se neuvolnilo.Co s tím?
Tak dneska jsem si všimnul, že když si otevřu soukromý zprávy, tak si v příchozí zprávě od někoho rozkliknu jeho id kartu a dám, aby se mi otevřel článek s jeho autem, tak se mi otevře místo tý zprávy v tom malým okně...viz obrázek. Jinak používám FF
-> Tuxik: -> Nwkt: Díky, funguje to, to jsem si přesně myslel, že to bude nějaká hovadina a já pak budu vypadat ja kdebil

-> Vojtik: A když ne, tak smáznout cookie
-> Vojtik: melo by to jit tlacitkem "logout" - je pod vyhledavacim polickem
Zdravim, chtěl bych se zaptat, jesli je možné se dočasně odhásit z virtu, když mám zadáno přihlašovat se automaticky. nějak se nedokážu zase odhlásit. Důvod : Chceme bejt na jednom počítači dva registrovaní a zadruhé, když jsem registrovanej, tak se mě nezobrazujou nejnovější přízpěvky v tématech, kde je mnoho přízpěvků - Dnešní níkup, fotky členou nas celý život, obludárium...Zkrátka nejnovější přízpěvek mi to zobrazuje nějaký třeba dva dny starý a pak v práci, když jsem nepřihlášenej, tak se mi zobrazí třeba ještě dalších 10 nejaktuálnějších přízpěvků a když se následně přihlásim, tak tam mám nejaktuálnější přízpěvek třeba z minulého dne :/. Je to nějak technicky možné nějak odstranit, nebo se během trvalého přihlášení odhlásit? Předem děkuji
-> Nwkt: taky v planu (zacina toho bejt moc :-)
-> U-Geen: Teď jsem začal víc používat zprávy přes ID, díky změně v inzerci, ale to je nepodstatný. Bylo by možný aby se ukládali i odeslaný zprávy? Nebo udělat u zprávy předmět jako je u emailu, protože když píšu několika lidem, tak si potom nepamatuju na co mi dotyčný odpovídá
-> U-Geen: A jo už to nedělá

-> Nwkt: me jo :-) mrknu na to.
Nějak mi nefungujou zprávy
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/membership/message s-preview.php on line 15
..
[id karta]
x
[odpovedet]
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/membership/message s-preview.php on line 15
..
[id karta]
x
[odpovedet]
-> U-Geen: skoda-virt.cz/cz/.../6613
9-pruziny-a-acka
-> Honza M: a nazev? jako byla tam chyba ale tu sem vcera tak nejak snad vopravil
-> U-Geen: chtěl jsem to dát do "Podvozek a převodovka" ale tam mě to vyhodilo tuto chybu. Tak jsem to samé téma založil ve Vzkazech myslím. Tam to šlo a pak jsem ho přesunul do Podvozek a převodovka
-> Honza M: kdyz nereknes kde tak si budu muset nejdriv poridit kristaloou kouli
Honza M 03.10.07 20:00:43 napsal:
nejde mě založit nové téma ve foru:
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php on line 49
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php:49) in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/forum/add_prispeve k.php on line 110
Vyřešil jsem to tak že jsem téma založil v jiné rubrice a pak ho přesunul tam kde má být. Ale čím to bylo?
nejde mě založit nové téma ve foru:
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php on line 49
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php:49) in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/forum/add_prispeve k.php on line 110
Vyřešil jsem to tak že jsem téma založil v jiné rubrice a pak ho přesunul tam kde má být. Ale čím to bylo?
-> U-Geen: nějak to funguje zmateně - vlezu do nečteného téma (přes roletu) a nic nového není vidět, až po obnovení F5
-> Majkl: jen když nad tím přemejšlím,za to chybou by se krásně vyjímal vykřičník
-> Majkl: ty woe,z tebe ještě něco bude
Ale máš recht,dává to mnohem větší smysl,narozdíl od původního

-> havlik: dle me by to melo byt takhle:
Chyba. Pokud jste přidali téma a poté obnovili stránku, musíte přidané téma znovu najít v této skupině.
Chyba. Pokud jste přidali téma a poté obnovili stránku, musíte přidané téma znovu najít v této skupině.
-> Majkl: no jakže ho najde v této sekci a ne v jiný

-> havlik: a to "teto" na konci vety je taky divny :)
-> havlik: a nebo to se uplne vyhodit