skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
napadlo mě...
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 12.10.2007 do 12.10.2007, založil/a Martin/125/

-> U-Geen: ty vole muj prvni zlocin:-)
-> party_boy: tento uz kultovni pribeh snad nepodlehne
-> Samantus: sorry ale musel sem :-)
-> Samantus:
Aby ti to nescenzůrovali
Aby ti to nescenzůrovali

-> Martin/125/:
Si vůl.
Si vůl.
-> Martin/125/: Kluku máš to v hlavě v pořádku? Když Ti tady vedení osobně řekně že se to nezmění ani kdyby se všichni stavěli na hlavu, tak proč to furt řešíš? Jdi si radši něco dělat na autě! Budeš užitečnej
-> Nwkt: rekl bych, ze je to jeden a ten samy. skoda-virt.cz/cz/.../6627
5-ku-va
-> U-Geen: Jasný, chápu. Akorát mě to už vyloženě nebaví, už jsem myslel, že bude konečně klid a nenajde se další exot co založí další téma o inzerci
-> Nwkt: nevidim duvod nekomu zamykat tema pokud neporusuje pravidla a neni nejak extra duplicitni. Martin si tu jede svuj zbytecny boj a urciti jedinci se zase aspon projevi, to podle me neni na skodu... jiny flamy se nezamykaj tak proc tenhle?
-> U-Geen: Nemůžeš tohle téma zamknout? Akorát tu bude zase diskuze o ničem

-> Syny: tak tak :-)
-> U-Geen: co jak? Jestli myslis to "jak u debilu" tak bohuzel temahle tematame mozna i bez toho jak...
-> Syny: jak?
Moc vas prosim vsechny... Pochopte uz ze se to nevrati a vyserte se uz na tyhle temata...
třeba se to vrátí tak jak to bylo dřív když bude drtivá většina pro.Chci aby návštěvnost inzerce byla aspon ta´ková jak dřív.
A koho sere to věčný hlasování ať zvedne ruku

co kdyby se dalo do anket kdo chce původní inzerci a kdo tuhle stávající?
..
a tet do mě za založení dalšího téma na téma inzerce