-> U-Geen: zase plane, obecne kecy. Jake nadavky? Jake soustavne porusovani pravidel?
Dej sem neco konkretniho, ja taky ted muzu rict, ze mi chodis mocit do predzahradky a ma to asi tak stejnou informacni hodnotu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ban: bitmap
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen
-> bitmapek: btw o systemu jednou varovani podruhy ban v pravidlech neni ani slovo...
-> Syny: kdybys netrpel mesisaskym komplexem a s Tee dvojkou ste se vecne nestarali do neceho, do ceho vam nic nejni mohlo bejt vsechno v klidu.
Nikdy se nestalo, ze bych ja prisel nekam za vama a zacal do vas prudit. Vzdycky jste dolezli vy, zacali rejpat az z toho byla hadka.
Hlavne, ze za vsechno muzu ja
Nikdy se nestalo, ze bych ja prisel nekam za vama a zacal do vas prudit. Vzdycky jste dolezli vy, zacali rejpat az z toho byla hadka.
Hlavne, ze za vsechno muzu ja

-> Nepér: Ja myslim ze tu neplacam bezmocne... A babu fakt nepotrebuju.
-> bitmapek: Opet nadavas
Proste s tebou nema smysle diskutovat... Nazor na tebe i name uz tu stejne vsichni maj, takze je to jedno...
-> bitmapek: Opet nadavas

A bezpaterni, bezcharakterni individuum se od slusneho cloveka se pozna tak, ze meri vsem stejnym metrem a pokud ma pocit, ze nekdo nedela neco spravne, tak ho na to nejdriv upozorni (podobne jako to kdysi udelal se Synym) a ne si hned zvetsuje e-penis tim, ze chlapacky banuje a vpodstate tak ukazuje celemu svetu, ze Syny a Tuner#2 jsou nesvepravni mamlasove, kteri neumi sami sebe branit pred verbalnimi utoky. Very well done.
ano, muj e-penis narostl do gigantickych rozmeru a musim nyni psat na klavesnici tyckou. Existujou verbalni utoky, a existujou nadavky, mezi tim bych rozlisoval. to ze sem te nevaroval je moje chyba, na druhou stranu si myslim, ze Syny tenkrat porusil pravidla poprve, kdyzto ty to delas soustavne... ano pravda, bez upozorneni.
ano, muj e-penis narostl do gigantickych rozmeru a musim nyni psat na klavesnici tyckou. Existujou verbalni utoky, a existujou nadavky, mezi tim bych rozlisoval. to ze sem te nevaroval je moje chyba, na druhou stranu si myslim, ze Syny tenkrat porusil pravidla poprve, kdyzto ty to delas soustavne... ano pravda, bez upozorneni.
Pojďte se už poprat, všichni jste pipíšci

-> Nwkt: To si mě dostal no-)) Ale prostě mu nevyhovovala inzerce a tak si ji v rámci pravidel vylepšil...
-> Nepér 18.11.07 21:00:32: A kdyby se tu nezakladali temata tohohle typu tak by ani T2 a Syny nic nepsal a byl klid... Proste me se*e to, ze ty lidi co tu nejvic prudili s tim ze je inzerce zamcena tu ted jeste budou zakladat temata aby si proste dosahli svyho i za cenu toho ze by to tak bejt nemelo...
A slovo debil sem pouzil az po nekolika ostrejch utocich na moji osobu!!!
A slovo debil sem pouzil az po nekolika ostrejch utocich na moji osobu!!!
-> Syny: Přestaň tu už bezmocně plácat a najdi si babu, nebo se jdi léčit, ze závislosti na virtu
. Nebo si najdi babu, která tě vyléčí. Abych se přiznal, začínám mít podobnej problém (né s tím plácáním, ale s tou babou
)

-> Honza M: jaky nadavky? Konkretizuj, takhle je to jen plany placani se odnikud nikam.
-> Syny: jsi blbej? Napsal jsem, ze kdyz bude za odvoz, tak si ji vezmu. Co je to za zasirani? Je to naprosto k tematu.
Da se to rict o tvych prispevcich u mne v tematu?
-> Syny: jsi blbej? Napsal jsem, ze kdyz bude za odvoz, tak si ji vezmu. Co je to za zasirani? Je to naprosto k tematu.
Da se to rict o tvych prispevcich u mne v tematu?
-> bitmapek: Tak za 1. kamarade - Ja U-Geenovy zadyn komplimenty opravdu neskladal. Naopak uz sem se tu s nim nekolikrat chytnul, ale dokazali sme to vyresit SLUSNE!
Za 2. ty jsi zacal sproste nadavat driv
A za 3. kdyz si tak svatej a nikomu se nepletes do tematu a nic tu takzvane nezasiras mi vysvetli tohle: skoda-virt.cz/cz/.../6944 7-jak-je-m ozny-ze-nikdo-nechce-lxko /
Za 2. ty jsi zacal sproste nadavat driv

A za 3. kdyz si tak svatej a nikomu se nepletes do tematu a nic tu takzvane nezasiras mi vysvetli tohle: skoda-virt.cz/cz/.../6944 7-jak-je-m ozny-ze-nikdo-nechce-lxko /
-> bitmapek: Syny sice jako první použil slovo debil, ale ty jsi to přehnal. Ty nadávky to bylo fakt moc.... Kdyby se takhle choval každej tak kde budem?!!
-> bitmap: Tyvole, nazdar
jim to tu říkám celou dobu a voni to né a né pochopit.

-> Nwkt: A kdyby ho nezačali zanášet příspěvky mimo téma, taky by nebyl problém, proboha, proberte se. Jeden udělá něco trošku nestandardního, další dva v tom začnou dělat bordel, že to neni standardní, toho prvního naštvou, ten se neudrží a vynadá jim, jeden z těch dvou si nechá říct, protože chápe, že to stejně nemá cenu a druhej mele dál, až toho prvního nasere tak, že jim začne nadávat do debilů, říkat, ať skočej, načež to čtvrtej s vyšší mocí, podle mně né úplně správně, vyhodnotí a tomu prvnímu zruší registraci. To je celý. Pro méně chápavé konkrétněji Bitmap možná neměl zakládat diskusi, ale co mu zbývalo, když jí chtěl. Syny s T#2 mu neměli kecat do tý diskuse a Bitmap jim neměl (kdyby nekecali, tak ani nemusel) nadávat a pak by U-Geen vůbec nic nemusel řešit, nepromrhali bychom tu tolik času diskutováním o tom a mohli jsme se věnovat svým nejbližším, nebo škodovkám. (Ti jejichž nejbližší je škodovka nevyjímaje).
Karel.napsal: Porušil pravidla, s kterýma při registraci souhlasil, nedodržel tak ať jde, nelíbí se ti to? Můžeš odejít
Pozeneme-li to ad absurdum, tak jsem se zadnymi pravidly nesouhlasil, protoze jsem se registroval mnohem driv, nez se zavedly.
Havlik.napsal: to ho opravnuje ostatním nadávat?
Ano, jsem li napaden, mam pravo se adekvatne branit. Syny jako prvni pouzil slovo "debil", takze nevidim duvod, proc bych si pred nim mel brat servitek pred hubu.
U-Geennapsal: inteligent se od blbce pozna tak, ze dokaze resit vse bez nadavek
A bezpaterni, bezcharakterni individuum se od slusneho cloveka se pozna tak, ze meri vsem stejnym metrem a pokud ma pocit, ze nekdo nedela neco spravne, tak ho na to nejdriv upozorni (podobne jako to kdysi udelal se Synym) a ne si hned zvetsuje e-penis tim, ze chlapacky banuje a vpodstate tak ukazuje celemu svetu, ze Syny a Tuner#2 jsou nesvepravni mamlasove, kteri neumi sami sebe branit pred verbalnimi utoky. Very well done.
Tomik...napsal: No asi to nechápeš! Normální člověk si vyměňuje názory bez nadávek, ale bitmap to prostě nezvládal už poslední dobu, tak se ani nedivim, že dopadl takhle... Všechno jde vyřešit v rámci slušnýho chování, ale když dělá naschvály a pak ještě nadává....
Slusnej clovek se necpe do do ciziho tematu a nebleje mu tam posty bez jakekoli souvislosti s tematem. Ja naschvaly nikomu nedelal (narozdil od Synyho a T#2, kteri tak cinili po nekolikerem uporozneni). Nadavky jsou pak myslim vcelku na miste. Oni nedodrzeli pravidla slusneho chovani, ja v navaznosti na to taky ne.
A na dalsi dristy uz nebudu konkretne reagovat. Zalozil jsem si male tema v Odpadu, kam patri debaty bez informacni hodnoty a jiny bezcenny junk,
"mirotvurci", spammer a polobuh Syny a T#2 se mi tam zacali bezprecedentne sverovat se svymi vizemi sveta, nacez jim bylo velmi slusne sdeleno, ze si to nepreji,
at jsou nekam jinam, ze mi zasiraji tema. Delali to znova, znova a znova i pres to, ze jsem 2x urgoval, ze pokud nekdo nema na prodej hlavu, necht tam uz nic nepise.
V takovem pripade nevidim duvod, proc s lidmi, ktery neslysi na slusne zachazeni, zachazet jako se slusnymi lidmi a jednal jsem s nimi tak jak jsem s nimi jednal.
Zalozil jsem si tema, byl jsem soustavne napadan, utokum jsem se branil a dostal jsem za to ban. Vyborne.
Proc jsem nedostal jen vystrahu, nebo proc minimalne Syny nedostal taky banan? Malo jsem ti U-Geene skladal komlimentu jako Synac, ktery sic uz mel vystrahu z predtim, ale z tohohle vysel bez ztraty kyticky?
Dokaze mi to nekdo jednoduse a logicky vysvetlit?
Pozeneme-li to ad absurdum, tak jsem se zadnymi pravidly nesouhlasil, protoze jsem se registroval mnohem driv, nez se zavedly.
Havlik.napsal: to ho opravnuje ostatním nadávat?
Ano, jsem li napaden, mam pravo se adekvatne branit. Syny jako prvni pouzil slovo "debil", takze nevidim duvod, proc bych si pred nim mel brat servitek pred hubu.
U-Geennapsal: inteligent se od blbce pozna tak, ze dokaze resit vse bez nadavek
Tomik...napsal: No asi to nechápeš! Normální člověk si vyměňuje názory bez nadávek, ale bitmap to prostě nezvládal už poslední dobu, tak se ani nedivim, že dopadl takhle... Všechno jde vyřešit v rámci slušnýho chování, ale když dělá naschvály a pak ještě nadává....
Slusnej clovek se necpe do do ciziho tematu a nebleje mu tam posty bez jakekoli souvislosti s tematem. Ja naschvaly nikomu nedelal (narozdil od Synyho a T#2, kteri tak cinili po nekolikerem uporozneni). Nadavky jsou pak myslim vcelku na miste. Oni nedodrzeli pravidla slusneho chovani, ja v navaznosti na to taky ne.
A na dalsi dristy uz nebudu konkretne reagovat. Zalozil jsem si male tema v Odpadu, kam patri debaty bez informacni hodnoty a jiny bezcenny junk,
"mirotvurci", spammer a polobuh Syny a T#2 se mi tam zacali bezprecedentne sverovat se svymi vizemi sveta, nacez jim bylo velmi slusne sdeleno, ze si to nepreji,
at jsou nekam jinam, ze mi zasiraji tema. Delali to znova, znova a znova i pres to, ze jsem 2x urgoval, ze pokud nekdo nema na prodej hlavu, necht tam uz nic nepise.
V takovem pripade nevidim duvod, proc s lidmi, ktery neslysi na slusne zachazeni, zachazet jako se slusnymi lidmi a jednal jsem s nimi tak jak jsem s nimi jednal.
Zalozil jsem si tema, byl jsem soustavne napadan, utokum jsem se branil a dostal jsem za to ban. Vyborne.
Proc jsem nedostal jen vystrahu, nebo proc minimalne Syny nedostal taky banan? Malo jsem ti U-Geene skladal komlimentu jako Synac, ktery sic uz mel vystrahu z predtim, ale z tohohle vysel bez ztraty kyticky?
Dokaze mi to nekdo jednoduse a logicky vysvetlit?
Pedros 18.11.07 20:08:18 napsal:
-> Nepér: důvod? Sice nevím jaký důvod,ale rozhodně i kdyby ten důvod byl,tak není normální psát,at jde skočit z paneláku,aby utratil svůj bezcenný život a nebo řešit onanii nad freefotem..
Dá se to řešit i rozumnějš.. 
v tom s tebou souhlasim, dá, ale leda by si tak daly nekde za rohem potlamě a byl by klid .. a ted´se tady bude hádat hafo lidi nad tim, jakej mělo smysl se do někoho navážet, nebo nenavážet, nebo nad tim, jestli su muže založit vlákno v diskuzi, nebo ne - a o jeho smyslu jako příčně toho.. nevim, vulgaryzmy jsou jistě pro spoustu lidí přes srdce nepřenesitelné, stejně tak, jako myšlenka na záměrný seskok z panelového domu, ale jak to tak čtu, mám takovej pocit že bitmap měl celkem právo se naštvat .. já bych se teda naštval
.. pokud názorem někoho je, že "nováčci" tu dělají neplechu, dobrá, nováčkem tu nepochybně sem, poďme to tedy vyřešit, třeba u piva, třeba pěstí, třeba rozumně
( jen to prosím někdo nepochopte tak, že tu chci někomu rozšlapat cifernik
.. nerad bych měl taky zršenej reg.
) .. jen řikám, buďme konkrétní a problémy řešme narovinu, tzn., kdyby si bitmap zašel se Synym a T2 na pivko a pak si třeba i hlavy rozbily, tak mužem aspoň čas trávit tim, že se budem smát té situaci a ne se tu zamyšlet na tim, co se smí a co se nesmí .. mě tu třeba dokáže naštvat taky spousta lidí, a mám jim proto chtít zrušit reg? .. nic proti, ale celej tenhle kolotoč kolem pár slov mi přijde trocha zbytečnej .. toď muj názor
( ještě jednou, pokud sem seněkoho dotkl, tak se omlouvám, ale reg mi nerušte
)
-> Nepér: důvod? Sice nevím jaký důvod,ale rozhodně i kdyby ten důvod byl,tak není normální psát,at jde skočit z paneláku,aby utratil svůj bezcenný život a nebo řešit onanii nad freefotem..

v tom s tebou souhlasim, dá, ale leda by si tak daly nekde za rohem potlamě a byl by klid .. a ted´se tady bude hádat hafo lidi nad tim, jakej mělo smysl se do někoho navážet, nebo nenavážet, nebo nad tim, jestli su muže založit vlákno v diskuzi, nebo ne - a o jeho smyslu jako příčně toho.. nevim, vulgaryzmy jsou jistě pro spoustu lidí přes srdce nepřenesitelné, stejně tak, jako myšlenka na záměrný seskok z panelového domu, ale jak to tak čtu, mám takovej pocit že bitmap měl celkem právo se naštvat .. já bych se teda naštval

-> davidm29: Kdyby si bitmap nezaložil to téma tak to taky nemuselo bejt 

Wow, bitmap evidentně trošku ujel, ale dle mého skromného názoru, by snad napoprvé stačila výstraha
a veřejná omluva řekněme, no né? :-) Nemám pocit, že zrovna on je ten, kdo dělá virtu zrovna žumpu. Osobně se musím hodně přemáhat, abych některým jedincům nenapsal, co si o nich doopravdy myslím a to jazykem ne zrovna vybíravým :)
Ale když to zvládám já, měl by to zvládnout i bitmap - ale ten ban je IMHO dost tvrdej - vím o pár "teplejších" kandidátech :)
a veřejná omluva řekněme, no né? :-) Nemám pocit, že zrovna on je ten, kdo dělá virtu zrovna žumpu. Osobně se musím hodně přemáhat, abych některým jedincům nenapsal, co si o nich doopravdy myslím a to jazykem ne zrovna vybíravým :)
Ale když to zvládám já, měl by to zvládnout i bitmap - ale ten ban je IMHO dost tvrdej - vím o pár "teplejších" kandidátech :)
-> Syny: Právě že to ujetý je
Kdyby ste byly s Tunerem radši zticha, tak ted tady neni 77 příspěvků o ničem...teď si porovnej co je lepší. Zasírání sem nemá cenu tahat (viz níže)... to nemá cenu..radši tu pročítat nečetné.

-> davidm29: Ano, kazdej kdo tu inzeruje si tu muze na kazdou vec zvlast zalozit tema v inzerci a jeste tema ve foru, a pokud s tim nekdo nesouhlasi musi si zalozit svoje tema a pokud nekdo nesouhlasi s tim tematem tak si musi taky zalozit tema... Trochu ujety ne?
BTW: Pak mam mit malo prispevku

BTW: Pak mam mit malo prispevku

mno dle mi je uplně zbytečný tu řešit ať jeho inzerci nebo jeho samotnýho
-> myl@s: Ale jo, to máš pravdu...ale jak tam psal Ondie, někdo se toho mže chytit, a říct hele já mám takovou a makovou a podobně..nehlědě na to, že kupující má větší přehled..ale to nebudem řešit, to už tu bylo 1000x....tady se řeší Bitmap, a ne inzerce...
-> davidm29: v dobe e-mailu,skypu a ICQ se snad komunikace mezi prodavajicim a kupujicim da resit i jinym zpusobem,ne?
-> Syny: Já sem tu asi půl roku..kam tim narážíš?
Víš co, já to beru tak, jako kdyby ty sis založil téma Bitmapova diskuze k inzerci, tam si napsal že sis tim silně nespokojenej..prostě to je bezvýznamný.
Bitmpa prostě chtěl diskuzi k inzerci, a nemyslim si že by tim nějak cokoliv porušil..akorát to nejspíš vypadalo jako že to dělá naschvál no....

Víš co, já to beru tak, jako kdyby ty sis založil téma Bitmapova diskuze k inzerci, tam si napsal že sis tim silně nespokojenej..prostě to je bezvýznamný.
Bitmpa prostě chtěl diskuzi k inzerci, a nemyslim si že by tim nějak cokoliv porušil..akorát to nejspíš vypadalo jako že to dělá naschvál no....
jednoduše řečeno, ti co tady jsou noví dělaj největší bordel

-> davidm29: Proč to řešit pravidlama, ať si členové co to tu používají jako chat zakládají své vlákna a tam si vylévají své potřeby, ale ať nepřispívají do témat o kterých nemají tuchu.
-> davidm29: A nejlip aby to mazal moderator a muze te se tu jit zahrabat... Driv to tady slo uplne normalne... Nikdy tu nebyl zadnej problem... Ale od ty doby co je tu ted plno lidi ten posledni pulrok nebo rok, to tu de cim dal tim vic do riti... Cim to asi bude...
-> deathcat: Ja myslim ze tam kde se resi neco dulezityho kdyz nekdo chce poradit, tak ze poradim kdyz vim (a dokonce i kdyz nevim :) ). Ale v pokecu o vsem snad muzu psat se svema znamejma ne? Nebo to se nesmi? Pokud te to vadi tak proc pokec o vsem sledujes v nectenejch?
Zas se ady ohanis zasiranim... Kdyby mi tak bavilo zasirat inzerci, tak proc sem asi pro aby byla zamknuta a aby se tam nedalo prispivat? Hmm? Proste si myslim ze tahat inzerci do fora neni vhodny a pokud je, tak proc se tu teda neobjevi sekce "diskuse k inzerci" ?
Nebo mas neco konkretniho na mysli?
Zas se ady ohanis zasiranim... Kdyby mi tak bavilo zasirat inzerci, tak proc sem asi pro aby byla zamknuta a aby se tam nedalo prispivat? Hmm? Proste si myslim ze tahat inzerci do fora neni vhodny a pokud je, tak proc se tu teda neobjevi sekce "diskuse k inzerci" ?
Nebo mas neco konkretniho na mysli?
Hele, já k tomu mám takovejhle názor - koho sere, že má vlastní téma v sekci ODPAD? Zkus si třeba najít téma Huštění pneumatik..je toho tady určitě X.
Já bych tohle neřešil a přehlížel bych to. Nepopírám že neporušil pravdilo (to s těma debilama), ale fakt je, že Syny s Tunerem2 to mohli nechat bejt.... Jak řikal Ondie, kvůli tomuhle se zamkla diskuze v inzerátech... Já bych přidal pravidlo - Kdo nebude co mít říct k tématu, tak at drží pysk - bo tak něco... asi tak.
Já bych tohle neřešil a přehlížel bych to. Nepopírám že neporušil pravdilo (to s těma debilama), ale fakt je, že Syny s Tunerem2 to mohli nechat bejt.... Jak řikal Ondie, kvůli tomuhle se zamkla diskuze v inzerátech... Já bych přidal pravidlo - Kdo nebude co mít říct k tématu, tak at drží pysk - bo tak něco... asi tak.
-> Syny: Jsem tady docela často, ale píšu jen to co někomu pomůže. Ale četnost tvého přispívání už si mi objasnil. Takže se tě budu snažit tolerovat
-> Syny: Je to fakt, žadné pravidlo si neporušil a moderátor by ještě kvůli tomu přišel o funkci. Takže si to dělej klidně dál, jen jsem chtěl aby si se zamyslel nad příspěvkama k ničemu. Ale to je u tebe marný.
Dá se to řešit i rozumnějš.. 

-> havlik: To je ale naprosto nesrovnatelný případ. Zde by se dala řešit příčina např. kdyby se jednalo o nějaký nebezpečný úsek, úpravou povrchu vozovky, dopravního značení ap. To co píšeš není nejlepší příklad, ale vidíš, že to řešit jde.
-> deathcat: Souhlas, ale moterátor nemá šanci číst všechno a už vůbec né hned. Vůbec to nemuselo dojít tak daleko, kdyby jistí dva členové nemuseli mít ke všemu poznámky.
-> Syny: Nějakej drzej né? Moc dobře víš, co tím myslím, potrefená husa nejvíc kejhá, nebo jak se to řekne
-> deathcat: Souhlas, ale moterátor nemá šanci číst všechno a už vůbec né hned. Vůbec to nemuselo dojít tak daleko, kdyby jistí dva členové nemuseli mít ke všemu poznámky.
-> Syny: Nějakej drzej né? Moc dobře víš, co tím myslím, potrefená husa nejvíc kejhá, nebo jak se to řekne

-> deathcat: To je ale tvoje vec jak casto si tady... 

-> Syny: Já se ti řídím, mám tolik příspěvků za celou dobu co jsem zaregistrovaný, jako ty za týden.
-> Nepér: Takze me kdyz se nelibi neco prizpevek tak mu muzu hned nadavat? Bezva
To sem nevedel...

-> deathcat: Moderator? Jako ze by promazal me a T2 ? A jako nejakej duvod? Nejaky pravidlo ktery sme porusili? Mno povidej - to mi zajima...
-> Pedros: Myslel jsem tím, že když nadával Synymu a Tunerovi#2, měl k tomu důvod.
-> Nepér: Ano snazil e sehnat hlavu, tak si zalozil inzerat v inzerci... Tim to snad konci ne? Ano poznamky budu mit ke vsemu co se me jakkoliv tyka... To se na me nezlob ale opravdu budu...
-> deathcat: Takze podle tebe je lepsi na virt vubec nepst :) Ok, tak se tim tedy rid...
-> deathcat: Takze podle tebe je lepsi na virt vubec nepst :) Ok, tak se tim tedy rid...
-> Nepér: zabívát nezabývat na to chčiju:) nikdy sem neměl z češtiny jedničky
. Když někoho nabouráš bude on řešit příčinu proč si to udělal ? asi ne že spíš bude řešit následek

-> Nepér: Myslím že měl zakročit moderátor a pak by se to nemuselo dostat tak daleko. Od toho tady jsou ne?
-> havlik: zabÝvat... Vždy je lepší najít příčinu, než řešit následky.
-> Nepér: Aha,takže když s U-Geenem souhlasím v téhle věci,automaticky mu lezu do řiti a jsem řiťolezec? Zamysli se chlape
A jinak,nevšimnul jsem se,že by jsi mě na něco upozorňoval,nebo jak to myslíš?

A vůbec jsme všichni pipíšci, že zewlujeme na virtu, místo nějaký inteligentní zábavy 

-> Nepér: proč se budeš zabívat příčinou?

-> strucy: něco jako dement nebo něco v tom smyslu
-> deathcat: Ano, měli bychom se zabývat příčinou-Tuner#2 a Syny ho prostě naštvali, tak jim začal nadávat. Snažil se sehnat tu hlavu přece...
-> Syny: to je fuk aj tak mi pripadal dáky iný
btw čo je to "ichtil"

btw čo je to "ichtil"
-> deathcat: Můj osobní názor je asi takovej,že pokud si Bitmap založil vlákno v sekci odpad,je mi to šumák,sice je fakt,že by se to nemělo,ale když můžou být v sekci odpad bez vymazání pičoviny za posledních x měsíců,tak to uškodit nemůže. Až doposud by mě to nevadilo,ale to,že se začne do někoho soustavně navážet,to už mě přijde dost přitažený za vlasy..Přečti si,co Bitmap napsal,je to tu už i citovaný
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen