skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ban: bitmap
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen
p.b.: nene mam aj daku pracicku vis 

-> DuriQ: No nic, musím jít něco dělat a navíc už si stejně nějak vychladnul a vyčerpal se, tak zatim .))
-> DuriQ: ježiš promiň já jsem myslel že to v tý tvý divný řeči co používáš byl návrh k tomu abychom zplodili něco společného 

p.b.: ze som si nevsimol pupus
-> DuriQ: Tys mi dělal návrhy

Pedros: inac ako svaty obrazek budes ked prides z expedicie ala cernobil potom budes mozno tiez svietit 

p.b. : mno zase sa nam to zhoduje pocuj ty mas urcite dake zvrhle chute... ze ty si teplucky a len sa hras ze ne ale pupus sak priznaj farbu nehanbi sa za svoju sexualitu 

-> DuriQ: 

Pedros: moj psycholog a psychijater mi nedoporucuje brat depresiva ani antidepresiva
a hlavne ze ty si svaty obrazek 

-> DuriQ: Já v to doufám, bo na kluky nejsem a nechtěl bych tě urazit odmítnutím 

p.b.: tak budem rad ked to tak aj ostane 

-> DuriQ: možná že bys je měl brát ty
Končím s diskuzí tady,páč je to o ničem,k ničemu se stejně nedostanem,každej ať si o tom udělá svůj obrázek

-> DuriQ: No to bude asi jedna z mála věcí .)
Pedros: kto sa hada... vysad tie tabletky na depresiu
my tu debatujeme 

p.b.: neuveritelne my mame nieco spolocne 

a ci tu budem chybat ja niekomu to mi je sumac :)
-> DuriQ: Tak to je vzájemný 

nemá cenu se tu hádat
p.b.: tak to netusim komu by si chybal ale mne rozhodne ne 

a teraz dostanem ban
ci ne teraz este ne 

-> DuriQ: To ne, mě by tady někteří lidi i postrádali, narozdíl od tebe

-> DuriQ: No přeci abys mi nezáviděl ten můj.
Jinak ve tvém slangu se opravdu nevyznám, vzdávám to nevim, co je to konc. Možná to seš ty, ale to by bylo moc jednoduchý a dál se mi nechce pátrat

p.b.: inac nechces sa nahodou vybrat na svoju poslednu cestu vis ze by si isiel na daky ten viezacik a skocil hlavicku, by bol mozno svet hned krajsi 

p.b.: ty si dobre wajco preco by som si ho mal menit
co som retard jak ty 

p.b.: mno kto hlada ten najde ale konc ti uplne sedi 

-> DuriQ: Tak nezáviď a vymysli si taky nějakej normální .))
Tuxik: a koho by to nebavilo s takymi ... :)
-> DuriQ: Asi zas tak přepnutej nejsem, co to je konc? To je nějaký kouzelný slůvko co používaj lidi bez IQ? 

-> Tuxik: Já bych jim to zavřel 

Pedros: co sa tmelis jak geno... ? 

-> Tuner#2: tak s mistrem DuriQem je radost si psát
all: ze vas to bavi se hadat 

-> Tuner#2: no tys tu chybal, vitaj

Tuner#2: sak prdel musi byt ne 
p.b.: mno ten tvoj je fakt uzasny

p.b.: mno ten tvoj je fakt uzasny

-> p.b.:
to bylo trefný

p.b.: ty si konc prepnuty 

-> DuriQ: To víš no, jsou i lepší nicky než ten tvůj

Vy tady ještě pořád něco řešíte? Nechápu...

-> DuriQ: Máš mylnou představu TIQa, jen jsem přepnul do tvé kódované řeči plné smajlíků v co největším počtu .)
p.b.: mno ten kto tu ma dve kuzelne pismenka v nicku si ty 

p.b.: inac mam pocit s tvojho prispevku ze tvoj smail charakterizuje tvoj dusevny stav... 

-> DurIQ: Alespoň že vůbec nějaký mám, narozdíl od chudáků co ty dvě kouzelný písmenka mají jen v nicku

DuriQ 29.11.07 14:23:44 napsal:
jj a nezabudnite zase zobrat o to aby mi bolo zakazane prispievanie... uboziaci...
jedinej ubožák jsi tu bohužel ty
jj a nezabudnite zase zobrat o to aby mi bolo zakazane prispievanie... uboziaci...
jedinej ubožák jsi tu bohužel ty

-> DuriQ: přečti si pár věcí v sekci Černobyl,potom si přečti pár svých příspěvků v tomhle tématu..Ale to víš,jsou to tvoje příspěvky,a inu když má někdo nižší úroveň IQ,tak to nevidí..A do toho označení jsem se sám nedostal,to jsi napsal o mě ty,ale v pohodě,já si o tobě myslím taktéž své,a myslím,že nebudu jedinej 

p.b.: ty si tiez asi moc IQ nepobral od tvojich tvorcov ze
leda tak IQ-TIQ 

Pedros: a hlavne ma zaujima ze ako si sa dopracoval k tom ze o tom nic neviem ?
-> Milos: Ó, děkuji, dary samozřejmě přijímám :))
-> p.b.: sak si pis, ja ti nic nezakazujem len ty sa proste seres do veci do ktorej ta je velke houby a o ktorej nic nevis, ja si pisem ze synym tak nechapem co vstupujes do nasej debaty,
nas slunce ste jasny leda tak vy
nas slunce ste jasny leda tak vy
Pedros: mna strasne zaujima to ze ako si sa dopracoval k zaveru ze to co tvrdim je nezmysel ? to by ma fakt fascinovalo... za druhe k*k*t pre mna stale ostavas na tom sa nic nemeni pokial mi to nevyvratis... dostal si sa do toho oznacenia sam
tak o tom trochu pouvazuj ak to vobec dokazes 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen