skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vip / šlechta na Virtu 2
-> Bagrr - ten z řad plebejců: 

-> Tampajs: mluvil tady někdo o plebejcích?

dna69: chudina si ty lebo si to este nepobral 

ty voe kvůli tomuhle tady máte ty tituly?
to abych si koukám taky nějakej vymyslel
, ale pořád sem to pořádně nepobral - kdo je ta elita a kdo chudina? 

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Njn, casy se meni...
-> Syny: Tak te ale spatne zaskatulkovali

-> Syny: Jo mít zátku v zatku to bych taky chtěl :-D .. Ne jako tady na virtu je pravda že se z 90% vtéma zvrhne na naprosto něco jinýho nebo tam nikdo nepřispěje.. Já pokud můžu tak radši se řídím heslem UTFG a Andrtem

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Nechápu čurák může bejt kdo chce a kdy che
Každopádně mě se to netýká já tam napsanej nejsem já sem takovej ten tichej radši držim hubu a nikdo si mě nevšimne

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Ja bych spis rekl, ze to rozdeleni bylo mysleno na lidi, kteri to tady moc zerou a na ty, kterejm je to tu u zatku :) A ja uz pomalu ale jiste zacinam bejt ta druha skupina...
-> Tampajs: No to rekl Durik tady v prvnim prispevku ... jsme tam vyjmenovani ...
Ja nevim jesi to mysli z prdele ... no rika ze jo :) Podivej se tady na jeho posledni vetu v prvnim prispevku uplne na zacatku 

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Co sem pak já? ukecanej vesnickej balík v nížších sférach? To by mi asi u nicku nevyšlo co? nejdřív se tu mažou obrázky který jakoby propagujou nějaký takovýhle výdobitky doby ale to že tady funguje já sem takhle vysoko a ty mi nešaháš ani po kolena to už ostatní neřeší

-> Tampajs:
No proste si nektery lidi myslej ze je tady ta obyc luza z podhradi a pak my - slechtici, hornich 10 tisic, vyvoleni ...
Proste kravina...

Ty vole díl 1,2,3 za celou serii sem nepochopil o co jde a čim vyšší číslo tim větší píčovina funguje to stejně jak u filmů :)
Zaobalte to někdo do pár slov a vysvětlete mi o co tady jde? Copak se tu dělí virt na elitu a na plebejce nebo o co tady jako jde
Zaobalte to někdo do pár slov a vysvětlete mi o co tady jde? Copak se tu dělí virt na elitu a na plebejce nebo o co tady jako jde

alchstuip: ja som vyjadril len svoj nazor kam si koho radim to neznamena ze to co som napisal tu je pravidlo ... to je dost velky rozdiel 
Syny:

Syny:

tak když mě DuriQ odhalil nemá cenu nic skrývat no

-> myschaak - rádce+dvorní šáša: 

-> rolls: moc se nesměj nebo pujdeš čistit hladomornu

-> rolls:

-> myschaak - rádce+dvorní šáša: virtofilis

koukám už se to začíná rozjíždět,je to asi internetem nakazitelný

holoto líná nevděčná... nechám vás natáhnout na škřipec a hodit do hladomorny

-> petr s: Nekazme srandu 

kazisvet první
-> Pavel P. - král králů Franta Král: ty si zasluzis defenestraciu a nie krala

-> Pavel P. - král králů Franta Král: volalnekdo podkoniho vole?
volali jste mne mí drazí poddaní?

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja 16.08.08 21:27:11: Je tu i kolonka smazat téma
-> alchstuip: To jsme uz resili
Pojede obratem do lazni na rekonvalescenci 

-> alchstuip: asi nebude rád, že sa musí o panstvo deliť :)
Tak to som zvedavy, co na tento cirkus povie tunajsi prevoplatny kral a vladca, ked sa vrati z dovolenky :-)
castrol 16.08.08 20:32:06 napsal:
a kde mate dvorného šaša
to je david29

a kde mate dvorného šaša
to je david29

ty krávo já teď nevim jestli jsem zhulenej ikdyž už 3roky nehulim....tak nevim,dneska jsem ani nic nepil....

Kral je Tuner numero duo preci 

uz jen kral
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: aspon sa budu mat nacom zabavat

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: mi radši řekni kde máš královnu matku a krále voe

-> šlechtici: Az tohle budou jednou cist nasi nastupci za 8 let ... tak si budou myslet ze nam hrablo
KDyz uvidi ta jmena vsude po virtu 

-> suri- obšmetkár+zbrojnoš:

-> myschaak - rádce+dvorní šáša: ja
-> castrol: to už musíš vzít ty

a este mi tu chyba zbrojniš kto sa ho ujme

-> castrol: 

16.08.08 20:43:11-> myschaak - rádce+dvorní šáša: vole
-> myschaak - rádce: okky

-> castrol: toho beru na sebe klidně taky))
a kde mate dvorného šaša
-> Pavel P.: -> myschaak - rádce: ja nevim ja se len obsmietam
-> suri- obšmetkár: -> Pavel P.:

-> suri- obšmetkár: takže po česku vometák

-> myschaak - rádce: ja se tu len obsmietam