skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
doklady z jiného auta
-> Jarda: no problem jak kde... dle prohlaseni skodovky je to zamenne... takze pri zamene 135 a 136 se muzes odvolavat na TZH, kde se jeste mluvilo o favoritech a ze je to zamenne... tam kam ja jezdim na STK je jim nejaka 135/136 uplne egal...
-> Jarda - zrušená registrace 01.05.20 03:38:28: dobře tak už tomu rozumím díky za rady 

-> HardyEraz 01.05.20 00:28:06: jen typ - ten musi sedet, cislo uz se nepise a barva je taky za 50kc
problem je i treba zamena motoru 135 a 136 ve favoritu
problem je i treba zamena motoru 135 a 136 ve favoritu
-> StepaNoFUN 01.05.20 00:21:49: no dobře takže při přepisu se to číslo smaže ale co potom? v tp bude pouze typ nebo se tam musí napsat i číslo noveho motoru?
-> HardyEraz: pri prepisu je to nejjednodušší. Jen se napise do zadosti poznamka a doplati se 50,-kc
-> StepaNoFUN 01.05.20 00:08:39: při přepisu? jiný zpusob není třeba jen zajit na úřad? a když se to číslo smaže tak už se nemusí psaá jiné?
-> HardyEraz: Legálně jedině výměna kastle ikdyž to je dneska taky už jenom sen bez žádnej známostí. O těch nelegálích způsobech nemá cenu tady psát.
Při přepisu auta nechat vymazat číslo motoru. Musí jen sedět typ.
Zdravím, zajímalo by mně co vše je potřeba udělat když chci vzít doklady z jednoho auta a použít je na jiné. můj případ je že máme favorita bez dokladu koupil bych jiného s doklady i s stk, přehodím spz převařím vin to je mi asi jasné ale v dokladech je jiná barva a jiné číslo motoru tipuju , přepíšu si na úřadě barvu ale co s motorem? přerazit čísla? ještě jsem četl že se dá nějak ten starý vyřadit z evidence a nechat si tam zapsat jiný? případně je nutné ještě něco udělat?