-> dragon_cb_cz: no myslel jsem to tak,že co se týká vysvětlování zde,mělo by to úplně stejný efekt v pochopení :-) Každopádně jsi mě potěšil s tím,že tady je i někdo,kdo vnímá svět dál něž na špičku svýho pindíka a v tomto směru mám na svět kolem vlastní názor,...propojení fyzik začíná fungovat v zrcadlových nebo holo vesmírech,tj. mimo zažitou představu a já na tohle mám vlastní názor i co se týká vlastních zkušeností,viděl jsem dost divných věcí na to,abych věřil,že to je všechno tak jednoduchý,respektive složitý...ve finále to ani vědět nepotřebuju,lepší žít rychle,umřít mladej a nechat za sebou tlustou mrtvolu,než vědět,že celý vesmír je jen kus hovna a my bakterie na něm,co si myslí,že tomu všemu šéfujou
Universe Size Comparison 2020
Tyhle videa se mě hrozně líbí,hned mě přestává srát,že je Urbi lepší jak Vančík,protože tahle "vlastnost" je v globálu zcela bezvýznamná
-> Petr Urban: co to zase meleš za hovna?...byl jsem tam min. týden a nevím o tom,že by mě obsluha informovala o nějaké nebeské záři,která se z nenadání objevila,když jsi sestupoval z nebes na přebrždění
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)