Jaký je pokles napětí při startování?

zajimave, to tam daval on nebo uz to s tim koupil? a prislapne to taky nekdy?, nerad bych z toho udelal auto se zrychlenim feldy 1.6, ja kdysi o montazi LPG v polsku uvazoval, vyslo by to tam o 5tis. kc levneji, nez v CR, ale mel jsem strach, aby mi to potom zapsali...

Len v nižších otáčkach sa to horšie berie čo by ešte mohlo vyladiť posunutie snímača na prevodovke.

ale kdyz to na to seridi, tak bych rekl, ze spis je spotreba nizsi, az budu u rapida, tak Ti to vyfotim, jak to mam z vicka od spreje

Olej budem za chvíľu meniť a dlhšie ako 8t ho tam nechávať asi nebudem, no chcelo by to spraviť guferá na ventiloch 

tak super, ze to maze normalne, ono by jsi neco asi na salkach poznal, ale kdyz to jezdi, urco bych vymenil olej a pri Tvem pouzivani auta bych tam ten olej ani dyl, jak 10tis. km nenechaval

Snímaš rozhodne skúsim posunúť
S mazaním som písal ako to dopadlo. Ako som ju po noci odstátu naštartoval tak odvtedy bez problému. Mazanie zhasíňa už pri štartovaní, chová sa to štandartne. Spravil som na tom odvtedy už asi 200km bez akejkoľvek anomálie 

zkus kolbabkovu metodu, ale musi to byt radne prohrate
to posunuti snimace polohy klikovky, jak delal Evž@ pomuze trochu i ve Tvem pripade

Felda 1.3BMM 50Kw LPG, dnes som šiel tankovať po 200km od plnej nádrže, vošlo sa tam 28L čo je 14L/100km.. Splyňovač Lovtec, na hadici mám len škrťák, membrány menené asi 2 mesiace a 5t. km dozadu, sanie mám ukončené pred termostatom, do polky zaslepené a termostat odstavený spolu s nasávaním teplého vzduchu. Na splyňovači mám 2 skrutky, jednu mosadznú zakrútenú na doraz a plastovú zhruba do polky. V čom by mohol byť problém? Jazdím väčšinou len mesto ale aj tak mi to príde veľa.. A ešte jeden problém, občas keď vychádzam na okresku, rozbieham sa z 60ky na 4ke do 90. Niekedy sa rozbieha krásne svižno a niekedy skoro vôbec neťahá - nutnosť podradiť.. Krokový motorček to byť nemôže keďže tam nie je čiže len nastavenie splynovača (aj to pochybujem) alebo zapaľovanie.. Som vďačný za každú radu 

, ale samo ho menit, aby se do motoru nedostal bordel...
Nafotim Ti, jak to mam u 1.6.