zkus kolbabkovu metodu, ale musi to byt radne prohrate
to posunuti snimace polohy klikovky, jak delal Evž@ pomuze trochu i ve Tvem pripade
A jak vlastne to dopadlo s tim mazanim?

zkus kolbabkovu metodu, ale musi to byt radne prohrate
to posunuti snimace polohy klikovky, jak delal Evž@ pomuze trochu i ve Tvem pripade

Felda 1.3BMM 50Kw LPG, dnes som šiel tankovať po 200km od plnej nádrže, vošlo sa tam 28L čo je 14L/100km.. Splyňovač Lovtec, na hadici mám len škrťák, membrány menené asi 2 mesiace a 5t. km dozadu, sanie mám ukončené pred termostatom, do polky zaslepené a termostat odstavený spolu s nasávaním teplého vzduchu. Na splyňovači mám 2 skrutky, jednu mosadznú zakrútenú na doraz a plastovú zhruba do polky. V čom by mohol byť problém? Jazdím väčšinou len mesto ale aj tak mi to príde veľa.. A ešte jeden problém, občas keď vychádzam na okresku, rozbieham sa z 60ky na 4ke do 90. Niekedy sa rozbieha krásne svižno a niekedy skoro vôbec neťahá - nutnosť podradiť.. Krokový motorček to byť nemôže keďže tam nie je čiže len nastavenie splynovača (aj to pochybujem) alebo zapaľovanie.. Som vďačný za každú radu 

, ale samo ho menit, aby se do motoru nedostal bordel...
Nafotim Ti, jak to mam u 1.6.

A přesto nikdy nezamrzl - v létě stačilo teplo od motoru a v zimě bylo puštěné topení, takže do reduktoru šla teplá voda...
), teď jsem se rozhodl, že kvůli topení dám na zimu originál Wahler 88°C, co mám připravený do Rapida, ale bylo mi ho líto, tak jsem tam dal MOTORAD 82°C a ten funguje perfektně a auto topí jako zamlada

u nivy to udelali paralelne k topeni a i to neni nic moc... treba u feldy to do okruhu topeni dat jde, tam neni kohout...