-> Bagrr- máma mele Emu: Tak dobře jak chceš. Je tady plno lidí co dělá neskutečnej bordel. Bylo tady plno hádek od různých členů, který nebudu jmenovat, respektive i je ani moc nepamtuju. Plno jich taky sprostě nadávalo a dělalo tady chaoz. Podívej se jak jsem tady dlouho. Jedinej problém byl se mnou s tím jak staví tu 110R, ok to přiznám to jsem přehnal, moje chyba, že jsem si nevšiml toho, že by to líp nesvedl. A další je tady totok. Plno lidí tady udělalo daleko víc a mám to doplatit já. To se ti zdá fér? Mně ne, udělali jste tady ze mě grázla největšího kalibru, poslali jste proti mě všechny. Až na lidi co mi píší do ID, že jsem měl pravdu, ale ti jsou u mě nuly, když mi nedokážou pomoct a jen remcaj. Já jsem jen napsal to, co citím. Měl jsem s ním problémy, který jsem řešil přes ID, tam se ke mně choval stejně, takže cca po 14 dnech co jsem si všiml toho jeho příspěvku, tak jsem už vybouchl. Ale za to se nikomu neomluvím nikdy. Nikdo do toho nevidí, jen jak každýmu radí atd. Ale to, že by více lidem tady dělal problémy to už nikdo nechce slyšet.
Dobře, tak si na mě počkejte na Hrocháči a rozbijte mi držku, velmi rád tam přijedu. Ale před tím než někoho takhle odsoudíte tak si srovnejte fakta. Nikdy jsem tady žádnej bordel nedělal, ba naopak se sanžím pomáhat, nebo se pletu? Dle mě ne, takže mi už dejte pokoj, nemám náýladu tady číst jak mi všichni děkujete! Děkujte jemu, že mi nebyl schopen veřejně napast co se mu nelíbí. Do id to jo, ale když přišlo na lámání chleba tak odešel a mám to odnést já? Je pravda, že v dnešní době se už nedivím ničemu.
Takže pro všechny, kdo mi ještě chtějí nadat, pište...........byl bych rád, kdybyste mě totálně potopili, aby se tu se mnou nikdo nebavil atd. pak třeba odejdu a budete oslavovat.........ale neodejdu, protože nebudu odcházet, když vím, že moje chyba to není.