skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
barva plecháčů
-> K.D.B.: mám v poznámníčku napsáno RAL 9006 jako někde nasátou informaci pro renovace, přesnost teď nevím.
...obnovím mrtvolu. Našel někdo barvu se správným odstínem na plecháče Š100-136 ?
Nehledám cestu lakovny.
Co jsem zatím zakoupil pod odstínem 9110, je do šedomodra, daleko od používaného odstínu ještě v 90tých letech..
Nehledám cestu lakovny.
Co jsem zatím zakoupil pod odstínem 9110, je do šedomodra, daleko od používaného odstínu ještě v 90tých letech..
Přesunuto z tématu Barva plecháčů...
To si asi nedozvieš,je tu už na to téma len neviem to nájsť.
To si asi nedozvieš,je tu už na to téma len neviem to nájsť.
Přesunuto z tématu Barva plecháčů...
Ahoj neví někdo jakou barvou (druh a číslo barvy) se lakovali origo plecháče na škodu 105L 1987.
Ahoj neví někdo jakou barvou (druh a číslo barvy) se lakovali origo plecháče na škodu 105L 1987.
-> David29: Krémový disky měly naposled 1000MB, možná první stovky, ale nepamatuju si, že bych někdy viděl užovku s origo krémovými disky.
nemá někdo dobové foto?
-> alesek - 105 S: 14 v stříbrný ani nebyly ne? Co sem já viděl, tak byly vždycky krémový s chromovanou středovou pokličkou...
-> maca: Jsem si téměř jistý, že krémové ráfky užovka nikdy neměla. Volil bych klasickou stříbrnou (odstín se myslím nazývá stříbrná hliníková).
-> maca: dají... a dám vedět jestli je budou ještě mít.
-> petr s: nojo, 14 :-)
Ano je to taková krémová,za nové plecháče bych se nezlobil......pochybuji že se nové 14"dají ještě sehnat

až se vrátí TTomas tak třeba poskytne fotku, jednu sadu nových 14tek jsem mu dohodil v tý krémový barvě

-> MATTESS: Spíše taková krémové pokud chce na 14
pokud se dobře pamatuju, tak na 105ce byly šedý, na Rapidu taky
stříbrná to je jasný

Chlapi kdo jste již lakoval plecháče?Jde mě o to jakou barvu a odstín použít,aby se co nejvíc přiblížil originálu.