Tvl geometrie - s tema jsem si uzil. U Cordoby mi to nebyl schopnej nastavit i s volantem rovne nikdo. A nejlepsi byl strelec ke kteremu jsem jel na doporuceni jednoho zdejsiho byvaleho clena, kterej s autem vyjel asi za 5 minut, vzal si 300 (11 let zpatky), udajne to prej seridil a ja po odjezdu volant snad o 10° hozenej do strany. Tak jsem to dal do jinyho servisu, pac todle se mi tezce nezdalo (stejne jako jednani onoho garaznika) no a tam mi ukazovali, ze to je cely uplne rozhazeny. Seridili to, ale volant proste rovne dat nikdo nedokazal, takze byl vzdy mirne nakrivo. Az ja jsem si potom svaril pripravek na sbihavost a nastavil si ji sam + srovnal volant
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
To same jsem mel na Golfu po geometrii u Smuclera v autorizaku. Tam pro zmenu auto meli asi 8 hodin (ac mi rekli, ze to budou mit behem max. dvou), podali mi papir se zelenejma cislama, zkasli o litr a nazdar. Hned po odjezdu volant opet trochu krive... Tak jsem jim tam volal a prej ze to uplne presne udelat nejde. Inu nechal jsem to byt a jezdil, pac po zkusenostech z drivejska jsem jim skoro uz i veril. No a ted mi ji delali jinde znova, po vymene tlumicu a pruzin a hle - volant nadherne rovne, auto nikam netaha a dokonce se mi zda, ze se o dost lip vraci volant - respektive ze musim trochu vic zabrat, kdyz zatacim, pac "protisila" by volant furt rovnala, coz mi vyhovuje o dost vic nez to bylo predtim. Jinak tedy sorry za OT, jen jsem chtel potvrdit, ze ono to jde, kdyz se chce - jen to chce najit servis, kde na to neserou...