-> Mr._Nosferatu: -> Milan 136: tak on sa dá prejsť aj frezovanec len nemôžeš tomu šlapať ale nechať auto nech po tej hrane sklzne ,osobne otestovane :)
-> castrol: jediná objížďka byla po polnačce, nebo zajižďka 50km :D, prostě si to zjistíme kudy pojedu, snad každá navigace hlásí omezení ... Nebo si měly koupit známky ...
Já spíš nechápu ty extrémní odklony(takový nemá ani přeložená Tatra), mě kolikrát z fotek príjde že auto jede po vnitřní hraně disku. Nebo psíš jak se na takovým autě nastavuje geometrie ? Jak se to chová na mokru ? A když se sjede jedna strana, tak se ta guma otočí, aby se sjela i druhá půlka ? :D
-> Mr._Nosferatu: tak " normalne" na tom jazdia tak ma to zaujíma keby sa časom na nieco narazim :) -> Milan 136: tak stať sa to samozrejme môže ale za dobu co mam auto sa mi to este nepodarilo
-> palinator: Jelikož mě štve, když někam spěchám a potkám takovýhle blbce, co neznají cestu a potom jsou schopný pl ulice couvat, i když za nimi je kolona ...
-> Borderer: Mě bylo divný když byl u nás tuning a hlídaly ho policajtí, tak jak to že na prájezdový komunikaci nestálo aspoň 50 policistů a nepsaly bločky za technický stav :D
-> Mr._Nosferatu: Já si teda neumim spíš představit na takovymhle kole vzít díru, šutr, ostrou hranu, cokoli... Když na našich silnicích je občas kopnutá 165/60 R14...co teprv tohle...
-> castrol: Ehm, jezdí ? Já myslle že se zaparkuje a potom vypustí, umíš si představit vzít třeba kamínek co by to udělolo s tím opřeným lemem o disk ? :D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No, já mám za to že ve skandinávii
-> castrol: Bych to zakázal, prostě uzákonit minimální světlou výšku 100mm a bylo by po tuningu :D, nebo za to vyhazovat z STK, když je to zásah do konstrukce..
Ale i tak by se mi vzduch na pikapa líbil (aby držel stabilný světlou výšku i při přeložení)
-> castrol: Ale jak to auto potom může získat poháry... (když je to auto na 17 a větších kolech 1cm nad zemí, tak když se tam dá 10" dojezdovka, nebo jaký to je průměr, nebude to ležet na podlaze ?)
-> castrol: A co když se to stane na srazu :D přece je bežná praxe že se jezdí do města na benzínku natankovat, takže hodně vělká sance někde proříznout bočnici