-> T: Zajimalo by me, kdes k teto informaci prisel. Pochybuju ze molcan dela rozdilne ramena pro 100 a 120. Jine jsou opravdu jen drzaky. Mam jeho napravu doma(ne na aute), puvodne kupovanou na S100. Pak jsem si k ni dokoupil drzaky na S120.
Rozdily v ramenech co vim jsou v uchyceni pro tlumic. Rameno s miskou pro "standartni" pruzinu a tlumic a rameno s uchytem pro stavitelny tlumic s pruzinou. A jeste LR ramena.
Klidne zmerim uhel mezi rameny na te moji urcene puvodne pro S100 a jestli se najde nekdo kdo ma molcana na 120 a omeri taky ten uhel, muzeme to porovnat.
-> m8rinek: já mám s molčánem co se týče dodacích termínů dobré zkušenosti...ale je pravda že osobní jednání je nejlepšíí..ale jestli jsi v zahraničí tak to nehrozí. Zavolej mu na telefon uvedený na pmautosportu a domluv se...
-> havlik: Ty jo toho jsem si ani nevšimnul já když jsem ji kupoval tak jen od pohledu jsem ji nechtěl myslel jsem zda by se s nima nedalo nějak domluvit... Jinak sorry já jsem pro molčana a pořádně uhánět!!!
-> m8rinek: Lr osazeni umi a myslim, ze ma i vyrobene Saky. Doda snad i plechy na svareni ramen, coz by pro tebe jiste nebyl problem. Pochopitelne je ale Lr naprava cenove dost jinde nez ta Molcanovka.
Mirda tady z virtu je dela a udajne snad i lepe nez Molcan...coz teda neni tak tezke:)
Teoreticky Svoboda ze Kdyně, umí LR nápravy. Imitace dělal myslím taky, tvoje sestava bude spíš na konkrétní dotaz. Leč web aktuálně nefunguje, na telefon se zeptej Jendy5, dělali mu věci na auto, já mám číslo jen na starýho, na mladýho ne.