skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Geometrie 120-130
Není to právě u ničeho napsané... A je tam osa symetrie -0°05´
-> Exon 26.11.13 17:20:16: To bude souosost. Pokud je vychýlená, tak to bude dělat 4 stopy.
-> Exon: to by mela byt osa od ktere se dana vec meri
co presne ta mas napsane?a u ceho hlavne
co presne ta mas napsane?a u ceho hlavne
Zdravím nevíte nekdo co zanemná v protokolu od měření geometrie "osa symetrie"? Díky
nevite fakt nekdo jak na to????
me by to taky zajimalo, hlavne jestli jde nak udelat zaklon svislyho cepu, jako je to na novejch autech kdyz daj plnej rejd, to bych hodne potreboval- jezdim slalomy
Paul: mno ale asi nemas brutalne zmenenu svetlu vysku ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
no já mám na rapidoj podložky a 15ky kola jinak všechno série a na geometrii jsem musel vždycky přijet na plecháčích.Jinak tu geometrii mám nastavenou podle hodnot jaký maj bejt a všechno ok.
mno ja mam na rapuchovy nastavenu geometriu podla papierov teda okrem zadneho odklonu :)) a nist most teda takze to pojde na GEO znovu ... uz 5ty krat :))
Chtěl bych se poradit ohledně seřízení geometrie na UPRAVENÝCH podvozcích. Nižší pružiny, tvrdší tlumiče, stabilizátor, podložky, širší pneu apod. Hlavně seřizované hodnoty a subjektivní pocity při jízdě po našich silnicích.