-> Tomaso435: Ono z toho asi nic nebude. Teď jsme měli doma řeč a máme ve výběru dva pejsky a u toho zůstaneme. Stejně se trochu obávám aby jsme oba neměli pak doma
-> skodovak: mě nestál moc, v unimaxu měli nějakou akci snad za 2500Kč, platil jsem předem, jenže oni ho nebyli schopni dodat snad dva měsíce ne li víc, tak po několikátym rozhovoru padla nabídka ať doplatim 500 a dostanu tenhle s nízkou světlou výškou :)))
-> ALL: som sem vložil 1 obrázok čo mi našlo na nete, uvidím čo mi donesie ježiško, kedže prvá reakcia bola že keď už tak niečo lepšie, ostatne už len toto je hneď lepšie ako origo hever a tie smiešne čo dnes robia ku autám...
-> Nouf: No mě jeden funguje už asi 7 let,půlku života dojí jako kráva takže dolévám olej,ale funguje.Kamarád koupil to samé jen s otočným mechanismem zvedání a tekl po třec měsících..Mám taky zálusk na ten 3t ale neni z nejlevnějších
-> m8rinek: mám ty malý dva a ten malej mi taky jeden nefunguje a to začal stávkovat tak dva měsíce od novoty ... ale já na něj ještě neměl čas se podívat
-> Nouf: jo ten malej parchant nefunguje, dal jsem mu novej Okroužek a nejde, do šrotu pujde... Ta velká beruška to je jiná káva... i když manipulace s tim malym je poněkud lepší... Hlavní výhody toho kolosu beru ve zdvihu a stabilitě, to je supr