skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak vypadá váš stromeček
-> Jakub M.: Tvoj (stromcek) sa nam s Frajrkou normalne ze paci :) Kde ste si ho zadovazili?
vseci takovy hezky stromecky:-(...a my mame takyho chcipaka:-(...ale duležitějši sou darečky:-)
-> Gemini: V ramci ekologie idem s bratom na jar vysadi na zahradu (asi 15 arov) stromceky..... Nevieme, co by sme tam zasadili, burinu mat nechceme, tak budeme o par rokov mat prebytok stromcekov 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: moje řeč..chtěj ekologii,maj ji mít...
stromek u nás doma, takovej jednoduchej, jenom světýlka a taky umělej, protože mi to se živým nějak letos nevyšlo

-> Gemini: veru..radsej 100 zivych tromcekov vyrubat za 100rokov ako kupit umely:D
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: No ja nad tim uvazoval... Jak je tu tema Kamna na vyjety olej, jesi by tim nejak slo topit i v Dakonu na uhli. Me staci kdyz zatapim novinama nasaklejma mastnym benzinem kterym sem neco cistil. To pak z kotle cejtim skodovku 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Hele to mě ještě nenapadlo
pár litříků v garáži mam

-> Nwkt: taky do uhlí leješ ten vyjeťák jako já?

-> Gemini: Na ekologii srát, právě jdu hodit další kýbl uhlí do kotle
-> Evž@: No, jenže tohle jsou stromky na ty Vánoce vypěstovaný... takže se s jejich ztrátou počítá... Vem si, že strom je obnovitelnej zdroj, kdežto ropa (z tý je plast) už třeba neni... Nekologický je, když si ten stromek někde uřízneš sám
-> David29: a když se každý rok vykácí spousta smrčků do každého bytu to je taky na pováženou......umělý si koupíš jednou a máš ho napořád......mi máme jeden už přes 10 let schovaný kdyby náhodou...ale máme živý 

-> Gemini: Nic proti, ale živej stromek nezatěžuje životní prostředí tolik, jako stromek umělej (jsou to plasty - výroba je dost náročná a likvidace odpadu ještě horší)
kukam ze riadny ekologovia, vacsina stromkov je zivych.....

heh jak se na vás dívám, tak teda nic moc
Večer Vám pak dám fotečku našeho, má jen 2,5m na výšku a širokej jak prase
Ne když stromeček, tak pořádnej, je to jednou za rok

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já taky, proto si vyskakuju

-> Tommyk 24.12.08 17:39:39: já už jsem vykoupanej

-> MATTESS: to cejtim až sem

kucí dneska máte ten vyvolenej den,
den kdy se vykoupete

den kdy se vykoupete

tomaso435 24.12.08 14:15:13 napsal:
→ MATTESS: ty taky nevoníš tak co
-> tomaso435: jak to můžeš vědět? Nikdy jsme se ani nepotkali
→ MATTESS: ty taky nevoníš tak co

-> tomaso435: jak to můžeš vědět? Nikdy jsme se ani nepotkali

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 100percentne
Ale teraz uz vazne...

Ale teraz uz vazne...
borovica, jako stojánek sklíčidlo ze soustruhu, zamaskované kvítkem a keramickým Betlémem :-)
-> Jožynek 24.12.08 15:46:25: to je taky přírodní?? 

-> Zazaa 24.12.08 15:11:11: fakt pěknej stojánek... co jinýho by se u tebe dalo čekat 

-> Zazaa: koukam stojan vydrzel :-)
-> Zazaa 24.12.08 15:11:11: koukám stylovej stojan
-> havlik: souhlas. než umělej stromek tak to radši živej fikus...

-> Syny: Tak tam pust jenom pavouka
-> petr s: To je v mym pokoji i s pavoukem 

-> Syny: Ale pod stromečkem chybí terarium
-> MATTESS: ty taky nevoníš tak co

-> J3STER: to je dobry kdyz ho ma sfurt po ruce, si udelas Jeziska aji v srpnu treba

Náš vypadá tak nějak přírodně... hezky živej rostlej
Plasťáka z Číny bych do baráku nepustil
Tak su zvědavej co mi pod něj večer Ježura přinese

-> Targa:
uz to ma aj podporu WMA