skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak vypadá váš stromeček
-> Fén: no nic:))
-> havlik: No co. :o))
-> Fén: :D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je z prázdných flašek

-> MATTESS: Díky za inspiraci. Tak nakonec asi budu mít stromek, i když bílej. :o)
-> MATTESS: nie je tozly napad len aby som tak par mesiacov pred vianocami zacal take flase odkladat na to

Tak takto vyzerá náš stromček

-> MATTESS: už jsem viděl na netu, jsem si říkal že jsem si neschovával za celý rok flašky a taky jsem mohl mít takový 

-> MATTESS: do rána by nevydržel, prý hrozně rychle opadává tento typ

a takto vyzera moj stromcek krane husta jedlicka
a vedla toho je aj darcek vianociam

-> U-Geen: to víš chudé vánoce, stejně pod nim nic nebude, tak nač ho rozbalovat, po novym roce ho šoupnu z5 na zahradu a bude

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pekne alternativne ozdobenej :)
-> Vojťas: to radši takticky zajedu predat kamaradce darek petadvacateho večer.o))
-> Peťa Klíč: tak to je origo stromcek
-> Kaprof: co ti brani? zavri se s ni do skrine a muzes se tam s ni mazlit do rana :-D
-> Fén: štastlivče co bych dal travit svatky z mou nejdražši milovanou a krasnou...slivovici.-))
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.12.09 17:10:58 napsal: → Tomaso435_Žák 3.Bé: stromek se strojí až 24. ráno
Moje řeč, co se s tím budu pachtit dnes když zítra je též den a navíc dnes se musel udělat salát, jebnout rybu po palici,případně ještě dokoupit dárky.... apropo budeme mít též plasťák protože vánoce slavíme na chatě a kdyby jsme tam dali živý tak by kvuli změnám teplot rychle opadal (bude naproti krbu)
-> Peťa Klíč:
Jsi mi připoměl že bych měl koupit i takový vánoční stromek do auta

Moje řeč, co se s tím budu pachtit dnes když zítra je též den a navíc dnes se musel udělat salát, jebnout rybu po palici,případně ještě dokoupit dárky.... apropo budeme mít též plasťák protože vánoce slavíme na chatě a kdyby jsme tam dali živý tak by kvuli změnám teplot rychle opadal (bude naproti krbu)
-> Peťa Klíč:
Jsi mi připoměl že bych měl koupit i takový vánoční stromek do auta

-> Ad@m: Bo kolem krku
Si asi dam ja 

-> Fén: sis měl dát aspoň mašlu na slivku 

Já ne, protože nemám komu. :o)
-> Čmoud: jakto?
-> Formánek: já jo ;-) mel sem to docela rychle poreseny :)
-> Formánek: jo dneska sem si to odbyl prišti rok zas kupuju ty inteligentni taštičky tohle mi pije krev

a už máte zabalený dárky?
Tak tady je můj a snoubenčin. Slavíme vánoce dneska, zítra budeme slavit s rodičema.
eště nevim, za chvíli pro něj jedu, stejně jako pro dárky na poštu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: máš to nechávat nazdobeny jen dát na půdu a vsit rozprašovačem
ja už mám zaplatpanbuh zdobeni stribrnaka za sebou...

Letos bude plastovej nastesti. To zas bude voser zdobeni
Ja za to snad nekomu zaplatim. Stejne se to zas bude muset rozebrat, achjo.

muj vlastní v pokoji na prac stole už leta stejný jen ty ozdoby někam opadávaj 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zatím bude fotit větvičky a lepidlo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a kho ho strojí?

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: stromek se strojí až 24. ráno 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak my v praze vanoce neslavili tak tady mame jen fikus ;-) na chalupe sme porazili stribrnej smrcek co byl pred oknem, prej vic jak metr dvacet mit nebude tak mel neco pres 6 :-D takze zas takove ignorant nejsem ;-)
-> gim: my meli letos ozdobenej ananas, ale pak byl sneden. ale smrcek pretrval :)
-> gim: Takovej drevar a nemas opravdovy strom?
uvazuju sem dat nas ozdobenej fikus, ale tady sou vsici docela ortodoxne ladeny :-D
-> WMA - navigátor :): to netusim
ale mal som na mysli windows media audio 

MOLSO 24.12.08 13:41:34 napsal:
uz to ma aj podporu WMA
....jako...jak mě to podporuje?

uz to ma aj podporu WMA

-> Samantus:

-> Jožynek 24.12.08 15:46:25: to je kunda ne?
-> Jakub M.: Posli som zvedavy :) Mail mam v ID.
-> S_K_O_D_A:
je z našeho lesa
a ozdoby vymýšlela mamka a mužské osazenstvo rodiny je tvořilo ... kdybys chtěl, klidně ti pošlu Hi-res fotku na mail 
je z našeho lesa