skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
Věděl by někdo co jsou zač tyhle poklice? 13" a 4x130 s uchycenim pod šrouby.
-> RadoS: Dík,dobrý !!
-> ondie: To je predsériový štítok na model 73, v niektorých prospektoch ho je vidieť.
Spodní je FAKE....nikdy nic takového neexistovalo,někdo si jen hrál a vytvořil toto
-> Pavel P..: Jasný,já v tom měl zájem jen si rozšířit obzor,fotka je z Bazoše (kdyby někdo chtěl zakoupit).
-> ondie: mám takový tušení že jsem to už kdysi na nějakem takovem vehiklu viděl... jelikož těch Deluxovejch trosek moc neni tak se to bude hledat blbě.
-> Pavel P..: Aha,zajímavý.. zkoušel sem i hledat nějaká fota,ale nikde nic.
-> ondie: myslim že 1203
Co je tohle za štítek,ten spodní ?
Ten horní Škoda 100,ale ten spodní s šikmými kraji vidím asi poprvé.
Ten horní Škoda 100,ale ten spodní s šikmými kraji vidím asi poprvé.
možná se tu naje znalec předválečných motorek, Pozná někdo motor a převodovku ?
postimg.cc/hQQ4shX1
postimg.cc/2qXftrRc
Převodovka je Albion england
postimg.cc/FfzM38dj
postimg.cc/Mf7Nz8N8
postimg.cc/hQQ4shX1
postimg.cc/2qXftrRc
Převodovka je Albion england
postimg.cc/FfzM38dj
postimg.cc/Mf7Nz8N8
-> jok3r: Špatné téma...
Jinak cenu to má takovou, jakou je za to někdo ochoten zaplatit. Jestli neumíš hledat na těch internetech a nechceš to prodávat deset let a ani příliš levně, tak to hoď na Aukro a za týden za to máš asi nejlepší peníze, co můžeš dostat. Pár stovek zaplatíš Aukru...
Edit: A taky je celkem rozdíl, jestli to budeš nabízet jako celek nebo to inzerovat po kusech (párech)...

Jinak cenu to má takovou, jakou je za to někdo ochoten zaplatit. Jestli neumíš hledat na těch internetech a nechceš to prodávat deset let a ani příliš levně, tak to hoď na Aukro a za týden za to máš asi nejlepší peníze, co můžeš dostat. Pár stovek zaplatíš Aukru...

Edit: A taky je celkem rozdíl, jestli to budeš nabízet jako celek nebo to inzerovat po kusech (párech)...
-> isti: jak by řekl kamarád: ve vůni, vše CS
-> jok3r 23.08.21 19:32:03: topstaf? záleží aj od toho či je to CS,CZ,HU či SK.
Jakou má tohle v dnešní době cenu? Od koupě v papíru, top stav. Včetně těsnění. Diky
Trefa

-> Tom Troll: Asi i jo :) auta5p.eu/vystavy/.../sal
on_068.jpg
-> Pavel P..: Ortodox 

-> MOLSO: tak ta to naštěstí neni

-> Pavel P..: tie 4 náliatky v spodnej časti ? mohla to byť tá bájna chladiarenska jednotka ? 

Pozná někdo na co konkretně byl tento blok motoru?
Já už to vím, ale jsem zvědavej jestli je tu nějaký další odborník co to zná nebo najde.

-> moucan: podla toho KBA 40578 su to bmw disky, takze 5x120
Chápu správně že rozteč šroubů těhlech kol je dle značení 120mm? Nebo je to číslo značící něco jinýho? Tchán má ulitý v garáži celkem hezký límcáky a chce je dát pryč ale nebyl jsem na tom schopnej slušně změřit rozteč šeoubů protože se mezi ten límec nedostanu se šuplérou a svinovák je na pikaču. 

-> MXMarek: prave. A tenhle ma 6 šteftů
-> Deacon: Vlastne ne, tam je naboj az za bubnem venku.
-> Deacon: Jak je to velky? Pokud spis mensi, vypada to jako z TZ-4K-14
Ahoj kluci. Kolega pořídil nějakej samodomo traktůrek a potřeboval by vědět, jestli někdo nemáte tucha, z čeho to je
děkuju

Nikdo netuší kde hledat?
Zrcátko jak na 1203 atp, ale jde mi o tento kloubek kulový... Kde ma toto zrcátko původ? Případně nemá někdo 2ks ?
-> stepan: Ok, díky.
-> Bukaj 08.07.21 23:18:25: přemýšlím, jak moc tomu plastu věřit....
-> Eidy: Funkčně ne, vzhledově je několik druhů.
Mám dotaz ohledně plechového krytu nad převodovku. Je nějaký rozdíl mezi užovkou a eMkem?
Co tyhle madla asi na stovku, dvě mají drážku a dvě výstupek?
-> COL 28.06.21 21:38:08: Zajímavé - vidím poprvé...
-> James1991 08.07.21 15:54:32: Ty dvě sady vpravo (s jednou drážkou na klínek) budou Fa/Fel (větší sací, menší výfukové), ta sada vlevo bude dle osazení na klínek asi 1203 nebo nějaké rámové škodovky...

-> James1991 08.07.21 15:54:32: Ty dvě sady vpravo (s jednou drážkou na klínek) budou Fa/Fel (větší sací, menší výfukové), ta sada vlevo bude dle osazení na klínek asi 1203 nebo nějaké rámové škodovky...
Čau bando. Poradíte s ventily?
Dvě sady vlevo: výška 110mm, dřík 8mm, talířek 30mm
Jedna sada vpravo: výška 110mm, dřík 8mm, talířek 34mm.
Děkuji
Dvě sady vlevo: výška 110mm, dřík 8mm, talířek 30mm
Jedna sada vpravo: výška 110mm, dřík 8mm, talířek 34mm.
Děkuji
Dostal se mi do ruky tento THV, lehce pozměněné vnitřnosti - střední díl pistku a plastové misticky plnicich ventilu. Jsou s tím nějaké zkušenosti??
Kam prosím pasuje tohle obložení paken 35x189 Made in Poland?
Maluch?
Chce to někdo?
Maluch?
Chce to někdo?
-> James1991 08.06.21 20:46:34: Neviem, to ma napadlo ako prvé a keď som si to otvoril v LKQ (autokelly) katalógu tak skrz rozmery to celkom sedelo
-> RadovanSkodovkar:
Ten ale nebude mít rozteč 4x105 ne?
Ten ale nebude mít rozteč 4x105 ne?