-> miguelias: -> StepaNoFUN: -> Tomaso435: -> castrol: Takže novšie modely majú iný konektor?Možno to bude náhrada z neviemktorých rokov lebo tvarovo je to trošku iné ako stodvacítkové a aj kábeláž vedie z motorčeka a nie je na konektory.
-> isti: Nevypadá to ani na jedno. Vypadá to na 742.
FA ani Fel to rozhodně není. Konektor je ze 742 (fa mělo nejdřív kulatý piny a pak stejný s FEL).
Číslo dílu je nějaký divný. Ale kostra, kabeláž i tvar motoru vypadá 742(743).xxx
Hosi mam tu takovou libustku. Potrebuju nekam zaradit tuto prevodovku. Dle meho je to neco jako prevodovka k nejakemu stabilaku, mozna mlaticka nebo tak neco. Treba traktor a vyvod nahonu?
-> isti: Levé zadní, ale někdo je trochu ohnul - měly by být do U, nikoli do V. Přední jsou jiné, delší, širší (do trojúhelníku respektive necelého kosočtverce), nemají kolejnice a dvě díry na přichycení linety skla, ale jen jezdec se šroubem...
-> Borderer: Něco takového, ale právě bych tipoval, že bude patřit jednomu z těch "značkových" výrobců a jen si to nějak přeprodávaj. Ale kdo ví, ty "supply chains" v automotive jsou dobrej chaos.
13:29:17 22.11.2019
Borderer
-> dragon_cb_cz: Nebude to spíš jedna fabrika, která vyrobí pro daného výrobce požadovanou kvalitu a zabalí to do daný krabičky?
13:14:33 22.11.2019
dragon_cb_cz
-> Tuner#2: Nepřekvapilo by mě to, nebo naopak jiný výrobci můžou přebalovat je... když se podívám po internetu tak vidím značek několik (Ferodo, Brembo, CIFAM, A.B.S., TRW, LPR, Starline a ještě nějaké další) a trochu pochybuju, že by to vyráběli všichni, ale kdo ví.
Ten Cifam tu nedávno někdo doporučoval, ne? Možná -> minno: ? Snad si to nepletu...
-> Tuner#2: Těch "výrobců" je myslím víc, otázkou je kolik z nich přebaluje jiné
07:02:45 22.11.2019
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Nwkt 21.11.19 23:50:10: Já myslím na 120tku, alespoň tak jsem mu to psal a tohle mě nabídnul. Felda má přece úplně jiný válec.
23:50:10 21.11.2019
Nwkt
-> Tuner#2: nebude to na pickup?
23:42:55 21.11.2019
Tuner#2 - zrušená registrace
Máte někdo zkušenost s HBV od Ferodo, údajně průměr 19,05mm na Škodovku? Myslel jsem, že už je jen Čína a Ital.
22:35:25 20.11.2019
dragon_cb_cz
-> StepaNoFUN: S maticema za 20 podle mě kupce najde poměrně rychle... Je to praštěný, ale je to tak.
Jen musí chvátnout, za chvíli lidem dojde, že jsou Vánoce za dveřma
22:09:14 20.11.2019
StepaNoFUN
-> dragon_cb_cz: To jsou fotky od kamaráda. Potřebuje "kredit" a "zhrozil" se (hledajíc jinej díl) nad cenama takovejhlech věcí v inzerci. Tak ho to "donutilo" prolízt půdu u mámy. :-D Matice k těm otvírákům určitě jsou. Jen se zatím neví kde. A to je velkej kámen úrazu, protože se musí hledat ve 3 nemovitostech o poměrně velký skladovací ploše. :-D