Tak se pochlapte.. Tuší někdo toto světlo? Hrnec a rámeček mi přijde jako litr, ale zase parabola a její uchycení mi příde dost divné, stejně jako bajonet pro žárovku a malý otvor.. na parabole je: 443 311 421 103 (12-24V 21w).
-> MOLSO: Jo, jo to je vončo. Cenu těžko říct, ono to velkou cenu nemá. Osobně jsem sehnal bufa (24V) s třemi náhradnímy čerpadly za litr Finské a bufa (12V) v perfektnímy stavu za 200, protože jen tolik jsem měl téhda u sebe. Ale pro jistý okruh lidí to cenu jistě má , ale pro mne už né, protože co já u toho ztratil nervů!!!
Vedel by nekdo odhanout z ceho je tenhle Weber? difuzory 24 a 26 jestli jsem to dobre precetl, zadny cislo jsem na nem nenasel, je zahnojenej jak prase
Mám tady jedno čelní sklo,snad 1203?nemám tušení.Taky jsem ho mohl vyfotit s druhé strany. Je prasklé ale guma je v pořádku.Leželo to v garáži ještě s nějakým plastovým nárazníkem,ten netuším s čeho je.
pánev ojniční 105/120 první výbrus (D 44,75) 113-010481
Ta vyražená čísla značí: první trojčíslí - datum výroby (první číslo je čtvrtletka zbytek je rok), další čísla (1244 189) konkretizují výrobek (viz kolonka "poznámka" v katalogu dílů), poslední číslo a písmeno zatím netuším, co značí...
...jinak ta číslice 3 v čísle ojničního ložiska je zjevně jen blbě vyražená 8