skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Pipo26: ty krávo a longline
-> Enggik: Jasně,plac už je malej,většina už parkuje v Borku-jak je Beck

-> pinokio110: Další kus k Vernerovy? tam se to pěkně přibejvá
Pěkně se to v tišicích zaplňuje funglovkama, mi zas u Kauckýho dotáhli novýho Mana TGX 440, teď už se jen čeká až dojede návěs ze Žebráku (Schwarzmuller)

Já myslel,že ty CFA už zrušili,ale kdepak.
Jinak nefotil jsem,ale před 14 dny jsem do Tišic dovezl z D další 105XF a silo Feldbinder
Jinak nefotil jsem,ale před 14 dny jsem do Tišic dovezl z D další 105XF a silo Feldbinder
-> Bobesh 03.12.11 21:24:28: sidepipes sou moc fajn,nádhernej zvuk i v tahu do kopce

Sidepipes na MANovi,náhodou jsme jeli ve stau dobu vedle sebe,moc pěkně to brblalo

-> Enggik: Mě to příde stejný. Občas jedu 90 i osobákem
-> David29: Mne by stačilo aspoň kilo
Ikdyž vím že by se to motoru díky zpřevodování asi moc nelíbilo. Ale už bych se v tom cejtil líp. Prostě 85km/h jinak vnímáš v dodávce a jinak v náklaďáku 

-> Enggik: Nevim jak Sprinter, ale co kluci zažili naše 6t bez omezovačů, tak řikali 120max a nedalo se v tom autě ani sedět.
-> Enggik: pro zlost, zlatej boxer ten uměl i 190

V pátek jsem dostal odpočinkovou a vyfasoval náš BABYkamión
Jede to sice pěkně, ale už jsem asi z tý soupravy nějak zdegenerovanej a přijde mi to moc malý. Obdivuju všechny co na tom jezděj každej den, táhnout se stím max. 85km/h mne vážně nebavilo, když vím že by to bez problému jelo víc.

-> Jarda/felda: však to ti cca píšu)
-> myschaak AZNP K.Hora: jedna věc je co to uveze a druhá co to může vezt 

-> Jarda/felda: to asi ne,jinak by tam ta náprava navíc nebyla,možná ani ta jedna náprava by nemusela mít tupláky....leda že by si to nechali přetipovat na míň....
Tewn meďák je tahač s pevným návěsem, je to jako auto do 3,5t a vlek. Jělo by to být spojený na rámu za kabinou točna a k rámu, čepy, který zajedou do drážek. Nění to moc častý v česku.
-> David29 02.12.11 15:34:39: nevíš jestli to bylo do 3.5 tuny ? 

-> David29: ty jo, to je zajimavy :) to 6x4 je celkem pekny.
David29 02.12.11 15:36:32 napsal:
A jinak v práci další expert.
Byl vožralej, tak volant dal synovi. A ten to naboural.
Michle to dala k soudu a bude chtít plnou náhradu škody no a to ze to dali k soudu o uhradu skod je spravny, plne to schvaluju. Jak pises, proste "expert" :)
David29 02.12.11 15:36:32 napsal:
Michle to dala k soudu a bude chtít plnou náhradu škody no a to ze to dali k soudu o uhradu skod je spravny, plne to schvaluju. Jak pises, proste "expert" :)
-> David29 02.12.11 15:34:39: hm,toi jsem ještě neviděl
6x4?

Michle to dala k soudu a bude chtít plnou náhradu škody
Michle to dala k soudu a bude chtít plnou náhradu škody

A pak něco podobnýho jsem viděl tušim v Lysý nad Labem, snad fialovej Jumper
-> Pivodak: Tahle blbě
-> David29: Copak Ivina netopí?
-> Syny: Na mym jo, na tomhle ne
-> David29: Tobe nefunguje termostat? :)
-> Pivodak: Radši rozmočenej karton, než zmrzlý nohy 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bohužel,jediná fotka,dali jsme to s 2hoďkama spaní z belgie,byl jsem na šlupky,tak ani nebylo kdy

-> Bobesh: Funglovka? Nemáš lepší foto kol?
-> David29: no jo další takový co má rád rozmoklý karton na chladiči

Klasika,jen nadstandart hlídač jízdy v pruhu a hlídač rozestupu,doplňky lakovaný do bíla ale zase alu kola.
-> Kaprof: Takovýdle tam byly dva. Ale už se vysypali. Ted se vrátila jedna ta delší.
-> David29: Já myslel jestli nemáte tohodle zasrana nejkratšího taky :o)....Jinak vim co jezdite
uzitkove-vozy.yauto.cz/iv eco-daily-35-s10v-1190294. html

uzitkove-vozy.yauto.cz/iv eco-daily-35-s10v-1190294. html

Jinak tady setkání dvou největších aut co vlastní Michle
Je to na CS Penny v Radonicích

Je to na CS Penny v Radonicích
-> Kaprof: Tak Dyliny jsou u nás 2, v podstatě 3 velikosti.
3,5t (klasická dovávka, skříňové)
6t na 8 palet (dá se jich dát 9)
6t na 10 palet (frigo)
3,5t (klasická dovávka, skříňové)
6t na 8 palet (dá se jich dát 9)
6t na 10 palet (frigo)
-> David29: Oje kartontjuning
...Mimochodem jak malym..snad ne nejmenšim..To vypadá neskutečně vtipně 

Parkoval jsem ajvecem (tentokráte malym) do řady aut - skládka a abych zbytečně neblokoval ulici, jako to tam dělá každej
tendle nás dneska vezl domů,chudák si myslel,že poveze vrtačku a vezl sklad a bednění....ten už ale sám nevyjel,musel nám helfnout buldozer
-> myschaak AZNP K.Hora: kupodivu ...šikulka jela sama...
-> palinator:
jo tak tou 148kou bych to dal aniž bych rozbaloval....všechno zapnout,malá jedna a plnej fičák,kdyžtak popotáhnout ještě čógr

-> myschaak AZNP K.Hora 24.11.11 17:35:15:
Vidíš, že jeřábem, ne?
Vidíš, že jeřábem, ne?

Zachrante Williho 2 http://www.youtube.com/wa
tch?v=X8GJeUEd0_s&feat
ure=related
našel jsem fotku převozu mojeho exnejvětšího.....když jsem slejzal tak měl kozel zadní kola 0,5m v luftě

-> ondřej.mareček:
Vypadá pěkně
-> myschaak AZNP K.Hora: Do Dobrovic do cukrovaru jezdí krásná červená....Návěs ale teda příšernou lepeninu :-)

-> myschaak AZNP K.Hora: Do Dobrovic do cukrovaru jezdí krásná červená....Návěs ale teda příšernou lepeninu :-)
-> Shader: železárny mají Tedomy ne?
-> Shader: asi, presne neviem, do Trinca moc nejazdim ...
-> myschaak AZNP K.Hora: -> Kaprof: tu co potkáváte s balíkama,tak ta je od nás jezdí s ní Vépa 

-> afro100: Asi z TŽ ne?