-> Jožynek : Je to tak, vzhled ANO, technika NEE

myschaak AZNP K.Hora
…když už tak jamal)
Jsem čekal, kdo to napíše.
Ale od tebe bych spíš čekal 138/148 

Ale od tebe bych spíš čekal 138/148 

...US Volvo...:O) S jednim jsem se svezl o kampani...

Nevis jestli se Strator dela i v jiny verzi nez tahac? Jako treba sklopka (podobně jako Scanie) nebo tak? Ono jich vůbec celkově moc není. Myslím, že jsem snad někde viděl na foto hasičskou cisternu (z Polska?), ale nejsem si jistý zda to byl Strator. Tahle fotka se mi líbí.

www.trucksplanet.com/cata
log/model.php?id=1609. Takhle by se mi to ale líbilo víc, bohužel je to jen fake
A máš pravdu, Scanča vypadá nejlíp.

teď jste mi nasadili brouka do hlavy 

Ale příště už tam nejedu a v zimě už kort né

(říkám si jen taková blbinka, ale s čalouněním... asi 4 hodiny)

Tak s osobákem jsem se potkal,hned na hrázi, co jsem projel tunelem. Couvat nemusel, protáhli jsme se. Ale ten autobus už by byl zajímavej 

A není tam náhodou zákaz (hmotnostní)? Kdyby ses potkal s osobákem, tak ten couvne na konec hráze, tam je místo, ale taky tam jezdí autobus, to by bylo zajímavější. Vyplatila se ta zkratka? Mě by teda nenapadlo tam jet s náklaďákem.

Potkat se tam s něčím větším než s osobákem, tak jsme v ř..i
Ale první okamžik byl šok, zdál se fakt nízkej.

Nejhorší, je že kolikrát dorazíš do fabriky, a jinej způsob otočení tam není, z důvodu malýho prostoru. To bych pak střílel, proč si tam vůbec kamiony objednávaj na zavážku

tenhle týden, jsem si našel supr zkratku.
Jedu jedu a najednou značka tunel a zůžení. projedu zatáčkou a za ní tohle

tak byl problem se vytocit na jedny krizovatce, tak jeli taky smykem. No pak se musel dat novej asfalt