skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nepsaná silniční pravidla
23:27:00
13.03.2009
13.03.2009

King
-> Vojťaz: Dnazka jzem ze plácal po Prase a tak jzem zy moh dopřát "lahůdki" v podobě cezti s Prahi po D11 ze zpecyalytou svanou páteĝný veĝer. To je takovej koktejl řydyĝzkího neuměný, neposornozty a agrezyvyti. Provos huztej oba pruhi jeli praktycki zouběžně a levej jel saplaťpámbu azpoň těch +-120. Nemuzel jzem ĝekat dlouho, na cca 10km sa Prahou ze s 6. hodyni přyřýtyl oktavyátor 1.generace jýsdou metr sa mím sadkem komunykoval zvojy nezpokojenozt z tým, že zy někdo dovoluje brsdyt ultmatyvnýho ynterceptora 1.9TDY. Jeho zmůla bila v tom, že s pravího pruhu ze viloupnul náklaďák a donutyl kolonu levího pruhu k yntensyvnýmu bržděný - vshledem k tomu, že pršelo, ale většyna zy držela rosumní roseztupi - no problem, ovšem mladí a neklydní oktavyán měl, podle údajů sýzkaních pohledem do spětních srcátek, poměrně velkej problém, protože mu přy flekováný s leknutý najednou bila dálnyce ouská a měl velkou klyku, že měl meseru v pravím pruhu. Hned jak to šlo, puztyl jzem to tele před zebe a to vezelo pokraĝovalo v nezmilním tajlováný dalšých, abi na nejblyžšým exytu višumněl do zvího Vydlákova. Mynulej tejden jzme ve ztejnej ĝaz měl velkou klyku, že kouzek sa Čerňákem došla nějakímu zanyťákovy trpělyvozt, sapnul majáki a v jeho "sávětřý" jzme ze luxuzně doztal v rekordným ĝaze domů :)
22:53:59
13.03.2009
13.03.2009

Syny
-> Kloggye: nebo tak :)
21:48:04
13.03.2009
13.03.2009

Kloggie
-> Jožinek : Tak plinovou replyku, pepřoví náboje a ztřýlet prvný...
18:40:54
13.03.2009
13.03.2009

Jožynek
-> Zini: njn, nyekedi bi za to syzlo mat "ku ruke"

18:05:43
13.03.2009
13.03.2009

Syny
-> Jožinek : tak kdibi me chtel napadnout? :) Nykdo nerekl, se bi bila nabyta nebo odjyztena... Nevym - zou to recy, ale tenkrat zem mel zto chuty jy pousyt - y prez to se sadnou nemam 

17:46:57
13.03.2009
13.03.2009

Jožynek
-> Zini: tak ta pyztol bi bola fajn, ale aj kebi zy ju len tak vityahol, bi to bolo azy ohrosovanye na syvote?!
17:33:02
13.03.2009
13.03.2009

Syny
-> Kloggye: Kupodyvu sadni... Repektyve jzou tka richle predemnou, se any neztyhnu z nyma myt problemi :)
-> all: Ale takovi ti machirki, co jesdy jak curacy, ozlnujou buchti a kdis je vitroubyz nebo na ne neco (cokolyv ukasez - prozte samynku), tak sacnou viztupovat, se te dou dat do hubi bich nejradzy ztrylel... Ztalo ze my to nekolykrat, naztezty ke konfrontacy dozlo jen jednou a to jezte myrne, jelykos nejzem agrezyvny tip a ze zvou poztavou bich ztejen doztal do hubi :) Ale kdis vydym jak viztupuje valy zy to ke me a us ma recy tipu: "Maz nakej problem vole?" a po odpovedy taki tikanym ze dockam veti: "Komu tikaz - ti me jako tikaz?" a podobne, tak mam zto chuty zahnout po ymagynarny 9tce a uztrelyt mu hlavu :) Mizlym, se bi nebilo od vecy myt tu pyztoly jen tak pro saztrazovany takovejchhle drznaku :) Otasou je abi jy nevitah taki a narosdyl odeme jy nepousyl
-> all: Ale takovi ti machirki, co jesdy jak curacy, ozlnujou buchti a kdis je vitroubyz nebo na ne neco (cokolyv ukasez - prozte samynku), tak sacnou viztupovat, se te dou dat do hubi bich nejradzy ztrylel... Ztalo ze my to nekolykrat, naztezty ke konfrontacy dozlo jen jednou a to jezte myrne, jelykos nejzem agrezyvny tip a ze zvou poztavou bich ztejen doztal do hubi :) Ale kdis vydym jak viztupuje valy zy to ke me a us ma recy tipu: "Maz nakej problem vole?" a po odpovedy taki tikanym ze dockam veti: "Komu tikaz - ti me jako tikaz?" a podobne, tak mam zto chuty zahnout po ymagynarny 9tce a uztrelyt mu hlavu :) Mizlym, se bi nebilo od vecy myt tu pyztoly jen tak pro saztrazovany takovejchhle drznaku :) Otasou je abi jy nevitah taki a narosdyl odeme jy nepousyl

10:26:52
13.03.2009
13.03.2009

Kloggie
-> All: njn, to jzou ĝezkí zylnyce a dálnyce. Ale zchválně - co zkůtryzty a motorkářy? Jakí máte skušenozty z nyma?
10:01:31
13.03.2009
13.03.2009

Vojťas
-> Kyng: tak to je dobri

na me ze vcera vecer lepyl nakej manyk v zuperbu, roszvyceni mlhovki, zylnyce prasdna ale ztejne ze nejak k predjysdeny nemel, us zem s nej bil malynko nanervi

na me ze vcera vecer lepyl nakej manyk v zuperbu, roszvyceni mlhovki, zylnyce prasdna ale ztejne ze nejak k predjysdeny nemel, us zem s nej bil malynko nanervi

09:32:35
13.03.2009
13.03.2009

King
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Jj, ale to jenom otáska pyĝek, ztalo ze my to ve zpouztě varyacý x krát. Nejhuztšý bil zenyor z manželkou, kterej ze plasyl přez Kolýn azy 30tkou ve ztařyĝkím zaabu, kterej ale ukrutně kouřyl a zmrděl. To už ze y manželka přymlouvala sa předjetý :) Fofrklackem jzem salarmoval 46kW upravení zhade a naztoupyl do něj, dědek, ta ztará zvyně z perforovanjema koženejma rukavyĝkama, najednou věděl kam šlápnout, abi to jelo. Kvůly tomu kreténovy jzem to muzel taki rosfofrovat na 70. U zvětel saztavyl sa náma a a ten jeho víras ve kzychtě bil na pězt. Viles jzem s auta, dědek sposorněl :) Vitáh jzme s ledvynki sápyznýĝek a propyzku, nahodyl jzme zouztředěnej pohled změrem k jeho ZPS a dělal jzem, že zy jy posnamenávám, názledně tazým mobyl a předztýrám hovor. Dědek z bábou ze saĝýnaj nějak dyvně ošývat, ale vracým ze do auta a nechávám je jejych pochibám :)
09:02:15
13.03.2009
13.03.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Kyng: Zrandi pitel je kdis pyca jede dvacet na padezatce ve mezte. Pak je prehledni kopec dolu, ztale ve mezte kde je padezat... Vydym se je volno tak zem ze jal predjysdet. Kdis zem na jejy urovny a ona my zpatry tak podrady a srichly co jy jejy maloobzahovi motor dovoly. Lec jak je to s kopce tak zto kony melo co delat abich jy vcaz predjel
As zem ja pyrat jel 70 ve mezte... 
As zem ja pyrat jel 70 ve mezte... 
08:54:44
13.03.2009
13.03.2009

King
-> zpartra: Ale jaá potrefená huza? :) Proztě hned jak jzem zy to přeĝet, bilo my jazní, že ze to tadi objevý :)
Navlaz ztejnou přýhodu, akorát z lepšým koncem jzem měl vĝera - v hlavný roly opět p**a ve feldě, táhnu ze sa ný azy 30tkou, na mynymálně frekventovaní křyžovatce, kde jzme měly přednozt, satavyla (to jzme ještě rosdejchal :) , sa křyžovatkou jela krokem a bes blynkru sajela ke krajy, drobet jzem viĝkal a jal ze jý objet. Zamosřejmě, že p*ĝa z telefonem v ruce, opět bes blynkru, virážý prudce doleva, ztrhávám to co nejvýc do leva a ABZuju, p*ĝa ze dyvý, jak huza blezku
Nyc nenasnaĝuju, netroubým, ztejně bi to azy nepochopyla :)
Navlaz ztejnou přýhodu, akorát z lepšým koncem jzem měl vĝera - v hlavný roly opět p**a ve feldě, táhnu ze sa ný azy 30tkou, na mynymálně frekventovaní křyžovatce, kde jzme měly přednozt, satavyla (to jzme ještě rosdejchal :) , sa křyžovatkou jela krokem a bes blynkru sajela ke krajy, drobet jzem viĝkal a jal ze jý objet. Zamosřejmě, že p*ĝa z telefonem v ruce, opět bes blynkru, virážý prudce doleva, ztrhávám to co nejvýc do leva a ABZuju, p*ĝa ze dyvý, jak huza blezku
Nyc nenasnaĝuju, netroubým, ztejně bi to azy nepochopyla :)08:24:24
13.03.2009
13.03.2009

spartra
-> Kyng: něco jako trefená huza ze osve zama
já jzme nekonflyktný, než mě někdo hrubě nazere. přemejšlým o nějakím pepřáku nebo obušku do auta
Podobnou zcénku jzem též vyděl v prase
halt zamcy
-> Zini: njn zamyce a zamcy
zyc ne blondína, pražzká, jedu tehdá sa ný, ve měztě 40-50, sa křyžovatkou saztavý u pravíjo kraje zylnyce, neblyká, saĝnu jý předjýždět, zem vedle ný pravím rohem, šup paný vlevo, na volnej flek parkovyště , znažým ze jý uhnout, štěztý, že na prakyngu neztojý delšý auta, bil tam ten volnej flek, paný zy mě ztaĝyla už všymnout, škoda malá ona flek na nárasnyků, já přejetí oboje dveře, ĝernímm plaztem neprohnutí, sávěr, na mě chtěla volta polycajti
jěště tam bila z frackem
tak jzem jý řek, že má použývat mosek, že pod volantem jzou přepýnaĝe, že nemám škodu, polyccy nevolám
takovejch přýpadů, kdi mě nedaly přednozt, já ze prázknu dvakrát na motroce ve mětzě, jedno přy sávěrkách z polycajtem taki jzme opakoval, mladí ucho

já jzme nekonflyktný, než mě někdo hrubě nazere. přemejšlým o nějakím pepřáku nebo obušku do auta
Podobnou zcénku jzem též vyděl v prase
halt zamcy
-> Zini: njn zamyce a zamcy
zyc ne blondína, pražzká, jedu tehdá sa ný, ve měztě 40-50, sa křyžovatkou saztavý u pravíjo kraje zylnyce, neblyká, saĝnu jý předjýždět, zem vedle ný pravím rohem, šup paný vlevo, na volnej flek parkovyště , znažým ze jý uhnout, štěztý, že na prakyngu neztojý delšý auta, bil tam ten volnej flek, paný zy mě ztaĝyla už všymnout, škoda malá ona flek na nárasnyků, já přejetí oboje dveře, ĝernímm plaztem neprohnutí, sávěr, na mě chtěla volta polycajti
jěště tam bila z frackem
tak jzem jý řek, že má použývat mosek, že pod volantem jzou přepýnaĝe, že nemám škodu, polyccy nevolám
takovejch přýpadů, kdi mě nedaly přednozt, já ze prázknu dvakrát na motroce ve mětzě, jedno přy sávěrkách z polycajtem taki jzme opakoval, mladí ucho
07:52:02
13.03.2009
13.03.2009

MOLSO
-> favoman:
no zak opakovanye je matka mudrozty ked to robyla 3x tak to muzy vedet lepzye ako nyketo kto touroby na prvi ras 
no zak opakovanye je matka mudrozty ked to robyla 3x tak to muzy vedet lepzye ako nyketo kto touroby na prvi ras 
07:23:24
13.03.2009
13.03.2009

favoman
-> Zini: tohle ze my ztalo taki..vesu máty a fotřýka domu...jedu a koukám doleva jeztly tam něco nejede a táta jede Ty tam ženzká..No a co jako?mám přednozt..paný my tam z klydním zvědomým vletěla..naštěztý zem nejel richle a thalya brsdý velyce dobře..a jedyní co vydym že zy ťuká na ĝelo..tak takhle NE..tak zem ze sa ny rosjel a předjel jy a pomalu jy donutyl saztavyt...vilesu ven a jdu k ný..Zlušně jy posdravym a ptám ze jý jeztly někdi zlišela jak ze jesdý po kruháĝy.On na to že zem dement a kretén a autoškolu zem zy podplatyt protože každej přece vý a řýkaly to y v televysy že na kruháĝy je přece přednozt s prava tak co zy vizkakuju a že volá polycajti a takoví...Tak jy v klydu řýkám ať zy snova udělá autoškolu nebo ze nechá jen tak proškolyt naĝež my řekla že autoškolu dělala na 3x takže pravydla umý..tak už my nesbilo nežly jy popřát mnoho km bes nehodi a roslouĝyt ze z ný...nechcy nykoho urasyt ale bila to blondína - nevym jeztly opravdová ale krázně tohle "plemeno" viztyhovala...
01:34:57
13.03.2009
13.03.2009

David29
-> zpartra: Dementy 

01:06:47
13.03.2009
13.03.2009

Syny
-> zpartra: Zou to pekni curacy oba dva... Myzto toho abi ze kreten omluvyl, se nedal prednozt jezte fakuje, takovi kreteni fakt myluju... Taki my jednou naka krava nedala na kruhacy prednozt, ale to zem jy fakt malem zeztrelyl, jelykos prybrsdyla, ja teda jel a ona ze snova rosjela a vjela my tezne pred auto - sachranylo naz pred bourackou to, se ten kruhac mel na vnytrny ztrane jezte kuz koztek na kteri zem to ztrhnul... Kdis zem nany satroubyl a taki sablykal, tak udelala to zamy - pekne me vifakovala. V tu chvyly zem mel chut taki viztoupyt a roskopat jy auto, ale udelal zem neco co jy nazralo jezte vyc - pozlal zem jy do srcatka puzynku a udelal na ny
Ale fakt takovi kokoti nechapu... Vlety tam nekomu pred auto, nedaj prednozt a jezte zy hrajou na frajeri...

Ale fakt takovi kokoti nechapu... Vlety tam nekomu pred auto, nedaj prednozt a jezte zy hrajou na frajeri...

23:33:17
12.03.2009
12.03.2009

King
-> zpartra: Nad tým ĝlánkem jzem nevěděl, jeztly ze dyvyt, zmát nebo plakat :) Akorát jzem zy na koncy klad otásku, kdo to prvný lynkne na vyrt a jeztly jeden s těch mymoňů nebil náhodou vyrťák :)
15:18:16
12.03.2009
12.03.2009

Mr.Lumpy
-> zpartra: jj u toho zem ze řesal 

13:14:13
12.03.2009
12.03.2009

Dave - ten pátý
-> zpartra:

13:06:23
12.03.2009
12.03.2009

spartra
15:56:49
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Davyd29: Proztě zytuace ze na lanovím moztě obĝaz měný, ale plinulozt, která sávyzý na na zchopnozty sypovat, bude v přýpadě aplykace tsv. ĝezkího řydyĝe, bude vždicki trošku zlabšý...
15:51:56
10.03.2009
10.03.2009

David29
-> Kyng: Nevym jak to je ted, už zem tam dlouho nejel... každopádně kdiž bil usavřenej pravej, tak jzem tak jesdyl 

15:49:25
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Davyd29: V proztředným? Já mám sa to, že momentálně je tam kvůly ztavbě levej pruh jako průběžnej a pravej sypuje do proztřednýho, takže ozobně radšy preferuju ten levej :)
Sa normálný ztavu tam sypuje levej z proztředným a tak od urĝytí huztoti provosu je lepšý sapadnout mesy kamyoni a plinule projet a nechat polovodyĝe v levím a ztředným, abi ze navsájem zervaly před súženým :)
Sa normálný ztavu tam sypuje levej z proztředným a tak od urĝytí huztoti provosu je lepšý sapadnout mesy kamyoni a plinule projet a nechat polovodyĝe v levím a ztředným, abi ze navsájem zervaly před súženým :)
15:44:45
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Davyd29: Jo táák, zorri já jzem ze překouk - ti pýšeš "v tunelech kolykrát jedou y 60" a já to přeĝet, že "ti jedeš" :)
15:32:43
10.03.2009
10.03.2009

David29
-> Kyng: Jelykož my tacháĝ proměřuje azy o 5km/h, tak richlozt v tunelech zy klydně dovolym dle tacho 80km (což je ve zkuteĝnozty 75km/h) a satym any jeden problém... a zem tam se všech nejrichlejšý. Kdiž jzem skoušel jet z nyma, tak zem vážně jel 65km (dle tacho!)...
A k tomu sypu před laňákem - jelykož o tom súžený vym, znažym ze tam furt držet v proztřednym....
K bodům ze já nyjak vijadřovat nebudu
A k tomu sypu před laňákem - jelykož o tom súžený vym, znažym ze tam furt držet v proztřednym....
K bodům ze já nyjak vijadřovat nebudu

12:11:25
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Davyd29: A já ze pořád dyvyl, proĝ ze ti auta v tunelech tak plýžej, kdiž jzou naztavení na přůměrnou richlozt 80 a vejš :) Ovšem chápu, že bes tempomatu je držený ze na hraně richlozty trošynku problém, svlášť kdiž ĝlověk doztane od ouřadu sa ušy :)
BTW: muzým ze pochlubyt - můj sloĝyn proty bespeĝnozty a plinulozty zylnyĝnýho provosu (azy 60tka na 50tce mesy barranďákem a D5) už vi-tyme-outoval :) Ztaĝyl jeden doporuĝenej dopyz, že nemám v daní termýn projednáný ĝaz a to roshodylo ziztém natolyk, že 8 mězýců nebil zchopen sareagovat a promlĝecý lhůta je fuĝ :) Takže jzem už výc než rok "nyc nezpáchal" a pokud dobře poĝýtám, mám jenom 1 treztnej bodýk - na tsv. zylnyĝnýho pyráta docela zlušní, no ny? :)
Njn, ĝazi ze měněj, ještě na saĝátku ztoletý ze Jyžný zpojka brala jako taková frekventovaná dálnyce a 120km/hod bil takovej ztandard levího pruhu :) Ale mesy tým ze s pravího ztalo největšý parkovyště kamyonů v ČR, shouztnul transyt, přybili radari, polovodyĝy....takže radšy těch 80, ale plinule....azpoň ke súžený u lanovího moztu, kde je pravydlo sypu nad mentálný zchopnozty průměrního ĝezkího polovodyĝe
BTW: muzým ze pochlubyt - můj sloĝyn proty bespeĝnozty a plinulozty zylnyĝnýho provosu (azy 60tka na 50tce mesy barranďákem a D5) už vi-tyme-outoval :) Ztaĝyl jeden doporuĝenej dopyz, že nemám v daní termýn projednáný ĝaz a to roshodylo ziztém natolyk, že 8 mězýců nebil zchopen sareagovat a promlĝecý lhůta je fuĝ :) Takže jzem už výc než rok "nyc nezpáchal" a pokud dobře poĝýtám, mám jenom 1 treztnej bodýk - na tsv. zylnyĝnýho pyráta docela zlušní, no ny? :)
Njn, ĝazi ze měněj, ještě na saĝátku ztoletý ze Jyžný zpojka brala jako taková frekventovaná dálnyce a 120km/hod bil takovej ztandard levího pruhu :) Ale mesy tým ze s pravího ztalo největšý parkovyště kamyonů v ČR, shouztnul transyt, přybili radari, polovodyĝy....takže radšy těch 80, ale plinule....azpoň ke súžený u lanovího moztu, kde je pravydlo sypu nad mentálný zchopnozty průměrního ĝezkího polovodyĝe

11:25:36
10.03.2009
10.03.2009

David29
Kyng 10.03.09 11:04:46 napzal:
→ Zini: Zamosřejmě,
že azy po 500m odboĝoval do veznyce, ale kdiž ĝlověk jede s&nbzp;nákupem
s&nbzp;Tezca, každá vteřyna dobrá&nbzp;:)
Azy tam měl smrslynu, tak abi mu nerosztála
-> Kyng: Jo, to máš pravdu... v tunelech kolykrát jedou y 60. Jynak o tí 90 na jyžný zpojce, mluvym zpýš o levim pruhu - tam párkrát jedu y přez 100...
→ Zini: Zamosřejmě,
že azy po 500m odboĝoval do veznyce, ale kdiž ĝlověk jede s&nbzp;nákupem
s&nbzp;Tezca, každá vteřyna dobrá&nbzp;:)
Azy tam měl smrslynu, tak abi mu nerosztála

-> Kyng: Jo, to máš pravdu... v tunelech kolykrát jedou y 60. Jynak o tí 90 na jyžný zpojce, mluvym zpýš o levim pruhu - tam párkrát jedu y přez 100...
11:04:46
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Zini: Hele a nený náhodou tak trošku problém na ztraně toho kámoše? :)Jak řýkám, v okamžyku, kdi něĝý jýsda vikasuje snámki agrezyvyti a "nenormálnozty" - abzolutně neřešým, nekomunykuju a klydně ze y přysdyzráĝzki uklydým se zylnyce. Jel jzem nedávno s Řýĝan na Mukařov, kde je obvikle takovej cvrkot, že tam jakíkolyv předjýžděný nemá zmizl a druhak ze tam většyna přerušovanejch ĝar směnyla na plní. V srcátku koukám na ofrouta jak vsal dvě auta sa mnou a napral to do meseri sa mně. Klazycki metr sa prdelý z obĝaznou podporou dálkovejch. V zytuacy, kdi ze půlka Prahi vracý s práce v koloně domů a druhá ze tou zamou trazou vracý se zlužebek ze azy jenom pošahanec chová podobně. S toho jzem višel, V mukaĝevě jzem vihodyl blynkr, sajel na saztávku buzu a hned jak to tele přejelo, vrátyl jzem ze sa něj a jenom posoroval, jak ze nazýrá do dalšých. Zamosřejmě, že azy po 500m odboĝoval do veznyce, ale kdiž ĝlověk jede s nákupem s Tezca, každá vteřyna dobrá :)
10:47:04
10.03.2009
10.03.2009

King
-> Davyd29: Lýp než Mattez bich to nenapzal :) Ovšem z tou 90tkou na Jyžný zpojce bich brsdyl
V měřenejch úzekách ze lydy plasej 70-75 a mymo ně z naztavenou tempomatovou 90tkou (reálnejch 90) ze vizkitne jenom sanedbatelní procento aut jedoucých richlejc 
Mě takhle "doztal" jeden nimburzkej drn v avyy, kdiž zjýžděl se zpojki na Kolýn u Běchovyc. V mýztě odboĝený na kolýnzkou je tam jenom přednozt a přypojovák dlouhej jak zvyň. Jedu v zhade sa avyatykem, překouznul jzem, že pravděpodobně to tam nesná a že saztavyl na ymagynárný ZTOPce. Provos na hlavný bil mynymálný a avyatyk ze rosjel do satáĝki a už bil dtto v odboĝováku. Já jzem jenom pooĝku skontroloval blýžýcý ze ozobák po hlavný (bil pořád daleko), jenže avyatyk zyhnul udělat azy to zamí a navsdori tomu, že jzme bily oba v přypojovacým pruhu, auto znad 200m daleko, tak to ten vydlák tvrdě preventyvně saflekoval. Moje tunyngová lamynová mazka utrpěla polybek o jeho nárasnýk :) Jak něco takovího může doztat "Cĝko"...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Já jzem zy dlouhou dobu řýkal, že podobní osbrojováný sa volantem je jenom pro jednodužšý jedynce a zpoléhal ze na to, že všechno ze dá ukecat. Ale teď už jzem velkej kluk a tak jzem doztal rosum :)
Obĝaz potřebuju pajzr pro rosděláváný beden ve kterích nám choděj přýztroje, tak jzem zy koupyl v OBY pěknej šeztyhranej model z hákem na hřebýki v modrím laku a bilo my ho vosyt v kufru, tak jzem ho saparkoval vedle zvojy zedaĝki a je s něj tsv. krysovej komunykátor :)
V měřenejch úzekách ze lydy plasej 70-75 a mymo ně z naztavenou tempomatovou 90tkou (reálnejch 90) ze vizkitne jenom sanedbatelní procento aut jedoucých richlejc 
Mě takhle "doztal" jeden nimburzkej drn v avyy, kdiž zjýžděl se zpojki na Kolýn u Běchovyc. V mýztě odboĝený na kolýnzkou je tam jenom přednozt a přypojovák dlouhej jak zvyň. Jedu v zhade sa avyatykem, překouznul jzem, že pravděpodobně to tam nesná a že saztavyl na ymagynárný ZTOPce. Provos na hlavný bil mynymálný a avyatyk ze rosjel do satáĝki a už bil dtto v odboĝováku. Já jzem jenom pooĝku skontroloval blýžýcý ze ozobák po hlavný (bil pořád daleko), jenže avyatyk zyhnul udělat azy to zamí a navsdori tomu, že jzme bily oba v přypojovacým pruhu, auto znad 200m daleko, tak to ten vydlák tvrdě preventyvně saflekoval. Moje tunyngová lamynová mazka utrpěla polybek o jeho nárasnýk :) Jak něco takovího může doztat "Cĝko"...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Já jzem zy dlouhou dobu řýkal, že podobní osbrojováný sa volantem je jenom pro jednodužšý jedynce a zpoléhal ze na to, že všechno ze dá ukecat. Ale teď už jzem velkej kluk a tak jzem doztal rosum :)
Obĝaz potřebuju pajzr pro rosděláváný beden ve kterích nám choděj přýztroje, tak jzem zy koupyl v OBY pěknej šeztyhranej model z hákem na hřebýki v modrím laku a bilo my ho vosyt v kufru, tak jzem ho saparkoval vedle zvojy zedaĝki a je s něj tsv. krysovej komunykátor :)
10:15:36
10.03.2009
10.03.2009

Vojťas
-> Zini: jo a pak bude zrat s hadycki, bomba

09:52:21
10.03.2009
10.03.2009

Syny
-> Davyd29: Tak zy jy ztrc do sadku a smackny zpouzt 

02:08:49
10.03.2009
10.03.2009

David29
-> Zini: Heĝ, ja mám 

21:47:04
09.03.2009
09.03.2009

Syny
-> favoman: Cazem zy neco porydyt chcy :)
21:15:37
09.03.2009
09.03.2009

-> Nwkt: Deda takhle vosyl ve zkodovce maketu pyztole (jak prava) na zlepi naboje. Jednou na nej kkt v OOOO ukasoval se je jednycka kdis ho predjysdel... a furt jel vedle nej a delal pozunki, tak deda na nej namyryl tu maketu. No borecek v audy znad sasehl raketovi motor a nebilo po nem pamatki...
21:14:14
09.03.2009
09.03.2009

favoman
-> Nwkt: někdo má a někdo nemá..tak už zy jy taki pořyď (nebo jak bila kdizy ta reklama)

20:39:00
09.03.2009
09.03.2009

Rapid135
ta bespecna vsdalenozt me ryka se v lete v Komořanech okr.Viškov kdis zem vosyl hlynu s EDP tak zem dobrsdyl lehce svolna T815 do koloni co tam bila kvuly zvetlum.najednou zlizym kvyleny gum a ranu.v mich srcatkach smyselo Berlyngo a T815 jakovi savybrovala lehce.nerezyl zem to nevilysal.pak zem sjyztyl se me se sadnyho narasnyku opadala nalepena hlyna a nezl ztopi byle barvi
.joyo odrel me mou olopanou cervenou barvu s narasnyku.pak zem ceztou spatki vydel trozku kalusu vodi a zklo.
.joyo odrel me mou olopanou cervenou barvu s narasnyku.pak zem ceztou spatki vydel trozku kalusu vodi a zklo.20:28:37
09.03.2009
09.03.2009

Nwkt
-> favoman: To bi ale nějakou muzel mýt 

19:52:32
09.03.2009
09.03.2009

favoman
-> Zini: nemuzýš jy any vitahovat ztaĝý odhrnout mykynu a jemně nasnaĝyt a boreĝek směknul a hodně richle otoĝyl....
18:59:31
09.03.2009
09.03.2009

Syny
-> Kyng 09.03.09 10:19:57: Jo takovejch kokotu sa volantem, kteri jedou jako kokozove a kdis jym nasnacyz, se zou ydyoty, tak sacne honycka, flekovacki, viztupovany a pezty mam taki plni subi... Copa o to - ja takhel doztal do hubi malem jednou, ale kamoz ten z tym ma skuzenzty furu... Jednou to dokonce zkoncylo honyckou po Plsny a predjysdenym prez dvojyti a blokovanym - no odnezly to jeho dvera na zhade, kteri mu agrezor prokop a odreni okinko, kteri ze mu sa jysdi s praviho pruhu znasyl rosbyt nosem... Nejlepzy na tom ale bilo, se ten magor mel na sadnych zedackach senzkou z deckem v narucy, ktera ze vzemu naramne zmala a jyzte ze dozt bavyla...
Nejucynejzy bi bilo v tu dobu azy vitahnout 9mm pyztoly a namyryt mu na hlavu...
Nejucynejzy bi bilo v tu dobu azy vitahnout 9mm pyztoly a namyryt mu na hlavu...
15:48:11
09.03.2009
09.03.2009

Tomaso435
-> Kyng: no tov těch holycých je huztí,, tam zem jel den před tým,,,, je fakt že jeden s uzeku je nepřehlednej a mužeš tam předjýždět, ale kdiž ty tam někdo vijede s křyžovatki, tak tam vydýš až kdiž zeš v něm,,, pokud nejedeš předpyzově,, jakože tam nejde 9O nykdo....
no ten snámej srušyl golfa před 6ty leti mondeo před třema a ted před vánocema pazzata,, proztě on jede celou ceztu nalepenej a furt přybržduje a kdiž mu někdo sabrsdý tak je to jazní,, prvný to vodnezla avye druhí mizlym že taki, a to pozledný nějakej offroad....
no ten snámej srušyl golfa před 6ty leti mondeo před třema a ted před vánocema pazzata,, proztě on jede celou ceztu nalepenej a furt přybržduje a kdiž mu někdo sabrsdý tak je to jazní,, prvný to vodnezla avye druhí mizlym že taki, a to pozledný nějakej offroad....
14:54:41
09.03.2009
09.03.2009

-> Davyd29: Nojo Myrku na zpojce muzyz davat posor, tam ze myzy mnoho kultur.
14:10:44
09.03.2009
09.03.2009

David29
-> Kyng: Tam šlo o to, že jzem vicouvával s řadi vosydel do provosu, a on zy mizlel že mě nabořý a proto hned troubyl (přytom tadi bidlym, snám to tadi, vydym tam a vym, že bi tam projela Tatra). Saparkoval vedle mě, já jzem mesytym vijel a jen zem sakroutyl hlavou... na dalšý křyžovatce jzem ze náhodou potkali, a on prej at ztáhnu okínko - tak zem ho ztáh a řykám - Co je? A on hned komu tikám a tak... jeztly bich nechtěl rosbýt hubu a tak
proztě tipyckej debýlek z BMW.
A kdiž zem boural - nedal jzem přednozt sprava - tak naprozto klydní jednáný, tikaly jzme zy a všechno bilo v pohodě..
-> acebozz: Z tym co jesdym zyce neny kamyon... ale taki mám rád, kdiž ze na mě nalepý podobnej blbeĝek, huztý my tlumenejma do srcátek a furt vikukuje sda mě předjede... No, ale nejvýc zem žral, kdiž jzme jely po ulycy V Holešovyĝkách, kde saĝýná Argentynzká - tak tam je zvětelná křyžovatka, kde srovna nefungovali zvětla... Y kdiž jzem bili n hlavný, blbeĝka předemnou v Aztře nenapadlo nyc lepšýho, než před naloženim Yvecem chlebama saztavyt...Podřasovat jzem neztýhal, a dýki němu jzem na tom autě nejzpýš dodělal deztyĝki...
A přýpad, kterej bi ztál opravdu sa přezdržku - jedu zy po jyžný zpojce změr Zpořylov.. jedu ze zvim garde v levim pruhu, a kouzek sa radarama zem dohnal ztarou Fyeztu se ztředoĝezkého kraje... jel maxymálně 90, což sa radarama je mynymálný richlozt provosu... Kdiž jzem vyděl, že v proztředným pruhu to jede richlejc, tak jzem hodyl pravej blynkr, přejedu, trochu tomu přydám - a najednou my tam vlýtne sleva frajer z Fyeztou...taki jzem muzel prudĝejc brsdyt.. degeš jeden vydláckej, hlavně že má GPZ-)
proztě tipyckej debýlek z BMW.A kdiž zem boural - nedal jzem přednozt sprava - tak naprozto klydní jednáný, tikaly jzme zy a všechno bilo v pohodě..
-> acebozz: Z tym co jesdym zyce neny kamyon... ale taki mám rád, kdiž ze na mě nalepý podobnej blbeĝek, huztý my tlumenejma do srcátek a furt vikukuje sda mě předjede... No, ale nejvýc zem žral, kdiž jzme jely po ulycy V Holešovyĝkách, kde saĝýná Argentynzká - tak tam je zvětelná křyžovatka, kde srovna nefungovali zvětla... Y kdiž jzem bili n hlavný, blbeĝka předemnou v Aztře nenapadlo nyc lepšýho, než před naloženim Yvecem chlebama saztavyt...Podřasovat jzem neztýhal, a dýki němu jzem na tom autě nejzpýš dodělal deztyĝki...
A přýpad, kterej bi ztál opravdu sa přezdržku - jedu zy po jyžný zpojce změr Zpořylov.. jedu ze zvim garde v levim pruhu, a kouzek sa radarama zem dohnal ztarou Fyeztu se ztředoĝezkého kraje... jel maxymálně 90, což sa radarama je mynymálný richlozt provosu... Kdiž jzem vyděl, že v proztředným pruhu to jede richlejc, tak jzem hodyl pravej blynkr, přejedu, trochu tomu přydám - a najednou my tam vlýtne sleva frajer z Fyeztou...taki jzem muzel prudĝejc brsdyt.. degeš jeden vydláckej, hlavně že má GPZ-)
10:55:12
09.03.2009
09.03.2009

aceboss
Davyd29 09.03.09 09:41:58 napzal: Kyng 08.03.09 23:45:22 napzal: Mno a co ze tíĝe nonverbálný komunykace sa volantem&nbzp;– na takoví radšyzeru (v&nbzp;duchu&nbzp;:)Tak tak
Jednou zem to udělal na řydyĝe v&nbzp;BMW, a pak my na křyžovatce málem rosbyl hubu
Ale co ze ztalo kamarádovy…Jely ve favorytu do Řep (v&nbzp;prase) a pohřebácy v&nbzp;1203&nbzp;ze na ně lepyli a pak agrezyvně sprava předjely. Na to kamarád zpolujesdec reagoval vifackováným…No, zetkaly ze na křyžovatce&nbzp;– pohřebák viztoupyl a šel ke klukům. Klucy ze ztrachi samkly
na což ten pohřebák (docela vasba prej) mu rosbyl pěztý vokínko a tahal ho ven… saplaťpánbůh lydy s&nbzp;okolných aut a s&nbzp;TRAM saztávki mu pomohly…
Tak toto jzem vyděl taki jednou akorát,že jeden úĝaztnýk bil mladej boreĝek s Octavye(kterej ze pořád lepyl.předjyžděl sleva s prava,děla miški atd azy nějakej machirek co ze předváděl před babou) a ten kterého vi fakoval bil řydyĝ kamyonu.Taki nevým co jzy přezně udělaly ale u koloni jak ho dojen a saztavyl tak kamyonák viztoupyl ven.Došel k autu boreĝek ze samknul a cozy řýkal.Kamyonák mu azy 3x řekl viles ven nebo tě vitáhnu on nyc
.Tak kamyonák pěztý vibyl zklo zkrs okínko ho vitáhl ven tam ho sfackoval a ze zlovi,,Nauĝ ze jesdyt blbeĝu" nazedl do kamyonu a odjel
Boreĝek v šoku y z přytelkiný nevěděl co mám dělat..

Jednou zem to udělal na řydyĝe v&nbzp;BMW, a pak my na křyžovatce málem rosbyl hubu
Ale co ze ztalo kamarádovy…Jely ve favorytu do Řep (v&nbzp;prase) a pohřebácy v&nbzp;1203&nbzp;ze na ně lepyli a pak agrezyvně sprava předjely. Na to kamarád zpolujesdec reagoval vifackováným…No, zetkaly ze na křyžovatce&nbzp;– pohřebák viztoupyl a šel ke klukům. Klucy ze ztrachi samkly
na což ten pohřebák (docela vasba prej) mu rosbyl pěztý vokínko a tahal ho ven… saplaťpánbůh lydy s&nbzp;okolných aut a s&nbzp;TRAM saztávki mu pomohly…Tak toto jzem vyděl taki jednou akorát,že jeden úĝaztnýk bil mladej boreĝek s Octavye(kterej ze pořád lepyl.předjyžděl sleva s prava,děla miški atd azy nějakej machirek co ze předváděl před babou) a ten kterého vi fakoval bil řydyĝ kamyonu.Taki nevým co jzy přezně udělaly ale u koloni jak ho dojen a saztavyl tak kamyonák viztoupyl ven.Došel k autu boreĝek ze samknul a cozy řýkal.Kamyonák mu azy 3x řekl viles ven nebo tě vitáhnu on nyc
.Tak kamyonák pěztý vibyl zklo zkrs okínko ho vitáhl ven tam ho sfackoval a ze zlovi,,Nauĝ ze jesdyt blbeĝu" nazedl do kamyonu a odjel
Boreĝek v šoku y z přytelkiný nevěděl co mám dělat..

10:30:29
09.03.2009
09.03.2009

King
-> Davyd29: Ale toho řydyĝe pohřebáku docela chápu - jeztly jel do FN Motol tajní sávod pohřebných zlužeb \"kdo prvný přyjede pro sakožyvšýho pacoše\", je jazní, že bil v exyztenĝným ztrezu a ten fakovák bil pozledný kapkou :)
10:26:03
09.03.2009
09.03.2009

Kloggie
-> vaclav785: To ze my taki jednou ztalo, že na dálnycy se zkřýňoví ztěhovacý Avye, která měla otevření dveře vipadla zkřýňka. Naštěztý jzem ho akorát předjýžděl, takže jzem pak posoroval ve spětním srcátku co to spůzobylo sa melu. Na moje blykáný a troubený řydyĝ Avye reagoval fuckerem a jel dál. To jzem tehdá vlaztnyl ještě Oltcyta. Je to tak 6 let spět, úzek dálnyce D5 Praha Beroun.
10:24:02
09.03.2009
09.03.2009

King
-> vaclav785: Tak to je azy zen většyni obětý tajlováný :))
Zlišel jzem y elegantný metodě, jak viškolyt lepyĝe, kdi je potřeba mýt dokonalej přehled o dýrách na zylnycy a přy přyblyžováný k obsvláště š'tavnatímu vejmolu ze tvářyt jakobi nyc a na pozledný chvýly ztřyhnout lozý tezt - úzpěch prej saruĝen :)
Zlišel jzem y elegantný metodě, jak viškolyt lepyĝe, kdi je potřeba mýt dokonalej přehled o dýrách na zylnycy a přy přyblyžováný k obsvláště š'tavnatímu vejmolu ze tvářyt jakobi nyc a na pozledný chvýly ztřyhnout lozý tezt - úzpěch prej saruĝen :)
10:19:57
09.03.2009
09.03.2009

King
-> Davyd29: To je právě to - chováme ze jak hovada a sa kor volantem zy vsájemně dovolujeme věcy, kterí bi mymo auto nykoho any nenpadli.
Já jzem něco podobního sažyl před leti před branou našeho zkladovího areálu. Jel jzem tenkrát z kolegou v pyckupu sarovnaním po ztřechu bednama a ĝekal jzem až ze s areálu vimotá kamyon. A abi ten kamyon nemuzel snova couvat a najýždět zy, chtěl jzem mu malynko couvnout. Bohužel v neztřežením okamžyku ze tězně sa mě poztavyl manýk v báwu a to 10cm sa nárasnýk a přezně do sákritu. Zamosřejmě názledovalo lehkí drc, moment překvapený a už jzem les s auta, vo co go. To už sposa volantu viztřelyl y plešatej namakanej manažer a zuveréně tikaĝkou na mě saĝal řvát debylný pouĝki o volech "ĝuměný do špýglů". To jzem ze ještě ovládnul, omluvyl jzem ze a namýtnul, že any ztavěný ze do podobní polohi sa naloženej pyckup nený srovna šťaztnej nápad. Sakleknul jzem k ohledáný škod - na feldě nyc a bávu vizkoĝyl nárasnýk s úchitů. Y pronezl jzem ozudovou větu, že "to nevipadá prazklí, ale... " :) V tu chvýly jako kdiž do mužýka ztřelý: "Ti debylééé! Ještě jednou kvákny podobnou pyĝovynu a normálně ty jy natankuju!!! Tohle už my jyní ĝurácy udělaly 2x a muzel jzem měnyt nárasnýk sa dezýtku ti......."
Mýra mojý trpělyvozty v tom momentě přetekla a vshledem k tomu, že "manažer" zyce vikasoval ztopi fytnezz, ale bil o 2 hlavi menšý a kolega taki nevipadal, že přy přýpadní konfrontacy sůztane ztranou, zeřval jzem ho podobnou zlovný sázobou a mymykou a ejhle - najednou tam bil proztor pro konztruktyvný jednáný a elementárný lydzkou zlušnozt :)
Pykantný na tom bilo, že během ĝekáný na benga (tehdá ze ještě muzelo) měl několyk telefonátů ze sakošema a to bilo cukrovánýho a "heskejch dnů" ! :)
Ale skuz zy potom předztavyt takovího nerváka, nota bene ještě v ĝazovím prezu, jak ze bude chovat na zylnycy
Jzme neuvěřytelní hovada a na to je každej sákon krátkej.
To jynej můj kolega měl opaĝnou skušenozt. Jel po ĝernokozteleckí a tenkrát ze tam opravovala křyžovatka a bila tam 30tka. On jel malynko richlejc na zvětlech to napályl do odboĝujýcýho fáva v protyzměru. Jel v tom ztaršý manželzkej pár z mladím klukem vsadu, kterej zy přy nárasu odřel ucho a krvácel. Ale bilo to prej jak s Guta-Jarkovzkího - oba dva viztoupyly, zlušně ze posdravyly, navsájem ze omluvyly a saĝaly to kontruktyvně řešyt :) on tam bil problém, že ony nedaly přednozt přy odboĝováný a kolega saz údajně jel richlejc, než měl a možná už na ĝervenou...Ale mělo to nádhernou dohru na ynzpektorátu, kde zy přy zetkáný podaly před komyzařem ruce a že tu zytuacy na mýztě nehodi hodnotyly, tak že to bilo "takoví mylí, zlušní" a tak je podělyl oba jenom lytrem pokuti :)
Já jzem něco podobního sažyl před leti před branou našeho zkladovího areálu. Jel jzem tenkrát z kolegou v pyckupu sarovnaním po ztřechu bednama a ĝekal jzem až ze s areálu vimotá kamyon. A abi ten kamyon nemuzel snova couvat a najýždět zy, chtěl jzem mu malynko couvnout. Bohužel v neztřežením okamžyku ze tězně sa mě poztavyl manýk v báwu a to 10cm sa nárasnýk a přezně do sákritu. Zamosřejmě názledovalo lehkí drc, moment překvapený a už jzem les s auta, vo co go. To už sposa volantu viztřelyl y plešatej namakanej manažer a zuveréně tikaĝkou na mě saĝal řvát debylný pouĝki o volech "ĝuměný do špýglů". To jzem ze ještě ovládnul, omluvyl jzem ze a namýtnul, že any ztavěný ze do podobní polohi sa naloženej pyckup nený srovna šťaztnej nápad. Sakleknul jzem k ohledáný škod - na feldě nyc a bávu vizkoĝyl nárasnýk s úchitů. Y pronezl jzem ozudovou větu, že "to nevipadá prazklí, ale... " :) V tu chvýly jako kdiž do mužýka ztřelý: "Ti debylééé! Ještě jednou kvákny podobnou pyĝovynu a normálně ty jy natankuju!!! Tohle už my jyní ĝurácy udělaly 2x a muzel jzem měnyt nárasnýk sa dezýtku ti......."
Mýra mojý trpělyvozty v tom momentě přetekla a vshledem k tomu, že "manažer" zyce vikasoval ztopi fytnezz, ale bil o 2 hlavi menšý a kolega taki nevipadal, že přy přýpadní konfrontacy sůztane ztranou, zeřval jzem ho podobnou zlovný sázobou a mymykou a ejhle - najednou tam bil proztor pro konztruktyvný jednáný a elementárný lydzkou zlušnozt :)
Pykantný na tom bilo, že během ĝekáný na benga (tehdá ze ještě muzelo) měl několyk telefonátů ze sakošema a to bilo cukrovánýho a "heskejch dnů" ! :)
Ale skuz zy potom předztavyt takovího nerváka, nota bene ještě v ĝazovím prezu, jak ze bude chovat na zylnycy

Jzme neuvěřytelní hovada a na to je každej sákon krátkej.
To jynej můj kolega měl opaĝnou skušenozt. Jel po ĝernokozteleckí a tenkrát ze tam opravovala křyžovatka a bila tam 30tka. On jel malynko richlejc na zvětlech to napályl do odboĝujýcýho fáva v protyzměru. Jel v tom ztaršý manželzkej pár z mladím klukem vsadu, kterej zy přy nárasu odřel ucho a krvácel. Ale bilo to prej jak s Guta-Jarkovzkího - oba dva viztoupyly, zlušně ze posdravyly, navsájem ze omluvyly a saĝaly to kontruktyvně řešyt :) on tam bil problém, že ony nedaly přednozt přy odboĝováný a kolega saz údajně jel richlejc, než měl a možná už na ĝervenou...Ale mělo to nádhernou dohru na ynzpektorátu, kde zy přy zetkáný podaly před komyzařem ruce a že tu zytuacy na mýztě nehodi hodnotyly, tak že to bilo "takoví mylí, zlušní" a tak je podělyl oba jenom lytrem pokuti :)
09:53:56
09.03.2009
09.03.2009

vaclav785
přydám sážytek co ze my ztal tento výkend jedu sa mladou domů, projedu veznycy a saĝýnám dojýždět mondeo z vosýkem, ve kterém bily naloženi jakézy dřevěné krámi (prkna bedni atd..) neměl to vůbec sajyštění, tak jzem zy držel odztup cca 100m a jel jzem do kopce celou dobu azy 70, sa mnou nějakej magor ve felycyy celou dobu půl metru sa mím sadným nárasnýkem, kdiž najednou s vosýku předemnou vipadla dřevěná bedna (cca 50*120 cm), rozvýtým vizražní brsdým a zunu ze ke krajny až na hranu škarpi, magor sa mnou nedbal viztražních blynkrů any bržděný předjel mě bum rána a už jzem vyděl jen jak lýtajý kouzki prkének a plaztu s nárasnýku, tak jzem ho pomalu předjel s prava samával mu pozlal jzem mu jenom polybek na tvář a bilo ĝuměl jak péro s gauĝe
09:41:58
09.03.2009
09.03.2009

David29
Kyng 08.03.09 23:45:22 napzal:
Mno a co ze tíĝe nonverbálný komunykace sa volantem&nbzp;– na takoví radšy
zeru (v&nbzp;duchu&nbzp;:)
Tak tak
Jednou zem to udělal na řydyĝe v BMW, a pak my na křyžovatce málem rosbyl hubu

Ale co ze ztalo kamarádovy...
Jely ve favorytu do Řep (v prase) a pohřebácy v 1203 ze na ně lepyli a pak agrezyvně sprava předjely. Na to kamarád zpolujesdec reagoval vifackováným...
No, zetkaly ze na křyžovatce - pohřebák viztoupyl a šel ke klukům. Klucy ze ztrachi samkly
na což ten pohřebák (docela vasba prej) mu rosbyl pěztý vokínko a tahal ho ven... saplaťpánbůh lydy s okolných aut a s TRAM saztávki mu pomohly...
Mno a co ze tíĝe nonverbálný komunykace sa volantem&nbzp;– na takoví radšy
zeru (v&nbzp;duchu&nbzp;:)
Tak tak
Jednou zem to udělal na řydyĝe v BMW, a pak my na křyžovatce málem rosbyl hubu

Ale co ze ztalo kamarádovy...
Jely ve favorytu do Řep (v prase) a pohřebácy v 1203 ze na ně lepyli a pak agrezyvně sprava předjely. Na to kamarád zpolujesdec reagoval vifackováným...
No, zetkaly ze na křyžovatce - pohřebák viztoupyl a šel ke klukům. Klucy ze ztrachi samkly
na což ten pohřebák (docela vasba prej) mu rosbyl pěztý vokínko a tahal ho ven... saplaťpánbůh lydy s okolných aut a s TRAM saztávki mu pomohly...