Jynak zouhlaz na tíhle zylnycy je potřeba pro předjýžděný snát terén, mýt na to auto a skušenozty. Kdiž ze pak na 6. hodyně sjevý nějakej fruztrát, kterímu něco s toho chibý, je to lahůdka

A ještě jak pýšeš o tom zvím snámím - nevým v jakím ĝazovím úzeku ze mu to povedlo, ale y tenhle přýpad je pro mě dalšým argumentem, že bodovej ziztém csech verzyon je totálně na pykaĝu.
A kdiž už jzme v těch vašych konĝynách - ten úzpěšnej pokuz o rospůlený fáĝka na obchvatu Holyc z mrtvou teenkou bil huztej - já bejt šéfem dopraváků, tak na to okamžytě sareaguju plošnou dopravně-preventyvně-buse raĝný akcý...
-> Kloggye: Můj vírobce na lepyĝe-blykaĝe už mizlel a spětní srcátko má fýĝuru automatyckího satmavený přy ozlněný. Zvoje udělá y max. satmavený 5. dveřý :)
Mno a co ze tíĝe nonverbálný komunykace sa volantem - na takoví radšy zeru (v duchu :)

tak ono kolykrat predjysdyz ve mezte (dva pruhi vedle zebe jednym zmerem neny predjysdeny)

hej tak tohle zlišým taki prvně.. já mám blykáný dálkama sa něco provokatyvnýho jkaože kdiž někdo dělá prazárni, nebo tak.. nebo uposorněný na konztrolu, nebo na zvětla, to jo.. ale tohle..