Nepsaná silniční pravidla

prohledat
317 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 02.03.2009 do 09.03.2010, založil/a David29
řadit dle data
23:45:22
08.03.2009
King
-> Tomazo435_ŭák 3.Bé: Dobrá, ale původně zy pzal o těch co proty tobě předjýžděj4
Jynak zouhlaz na tíhle zylnycy je potřeba pro předjýžděný snát terén, mýt na to auto a skušenozty. Kdiž ze pak na 6. hodyně sjevý nějakej fruztrát, kterímu něco s toho chibý, je to lahůdka8
A ještě jak pýšeš o tom zvím snámím - nevým v jakím ĝazovím úzeku ze mu to povedlo, ale y tenhle přýpad je pro mě dalšým argumentem, že bodovej ziztém csech verzyon je totálně na pykaĝu.
A kdiž už jzme v těch vašych konĝynách - ten úzpěšnej pokuz o rospůlený fáĝka na obchvatu Holyc z mrtvou teenkou bil huztej - já bejt šéfem dopraváků, tak na to okamžytě sareaguju plošnou dopravně-preventyvně-buse raĝný akcý...
-> Kloggye: Můj vírobce na lepyĝe-blykaĝe už mizlel a spětní srcátko má fýĝuru automatyckího satmavený přy ozlněný. Zvoje udělá y max. satmavený 5. dveřý :)
Mno a co ze tíĝe nonverbálný komunykace sa volantem - na takoví radšy zeru (v duchu :)
23:08:38
08.03.2009
Kloggie
já na prdelolepyĝe zeru, kdiž nemám kam uhnout. Co mám dělat, zjet do pangejtu, nebo lýtat??? Zklopym zy srcátko na noĝný vyděný a zeru na něj. Kdiž je mýzto tak uhnu, to je jazní a většynou ze to dá dobře odhadnout, že ze blýžý dement, kdiž zleduju co ze děje sa mnou. Pak ze na to přypravym, uhnu ke krajy, nebo do pravího pruhu, kdiž můžu. Mě zpýš zerou takoví, co mě muzej sa každou cenu předjet a pak ze z nyma zejdu na zemaforech, tak mu pokinu rukou ukážu mu palec jakože OK, on ze nazere, protůruje motor a pak ze zejdem na dalšých zemaforech - oblýbená kratochvýle na Evropzkí, kdiž narasým na ĝervenou vlnu:)

Ale kolyktrát ze my taki ztalo, že toho sa mnou jzem měl na sádech anyž bi to bil prdelolepyĝ, ti lydy proztě nevěřej, že 20 let ztarí auto to může taki dobře saflekovat... Lydy jzou hrosně hloupý a holt ze muzý mizlet sa ně...
upraveno 1x, naposled 08.03.2009 23:10:03
08:37:44
07.03.2009
Tomaso435
-> Kyng: nejde o pozpýcháli , ale o totálný dementi co ty jedou furt metr sa prdelý,, a jako zrnka ĝy cokolyv jyního,, snamená bud náras se předu nebo se sadu od něj,,, snámej takhle srušyl už 3 auta golfa mondeo a pazzata,,, jesdý tak vezele dál,,,, někdo je nenapravytelnej
00:30:16
07.03.2009
King
-> Tomazo435_ŭák 3.Bé: Tu trazu snám dobře, ale možná dýki tomu, že jy jesdývám jenom v pracovných dnech, nesažývám tam íádní ynfarktoví zytuace - oztatně, jak zy pomůžeš, že budeš pozpýchálkovy šajnyt do kzychtu dálkama jeětě nota bene v nocy?4
18:50:08
06.03.2009
Tomaso435
-> Kyng: tak třebaz ted zem ze vrátyl s HK,,,, to co zem popzal mě potkalo 2x sa ceztu,,, provos jak daz , ale frajýrek muzý sa každou cenu předjed,,,, vono brsdy zy kdiž máš sa zebou naloženou dodávku, nebo jen dalšýho lepyĝe,, ,, některí fakt nemaj rosum,,,, a nejlepšý je to v nocy kdiž nemaj vubec vodhad,,, a ztejně jedou,,,
15:34:19
06.03.2009
Bagrr- máma mele Emu
Jj, ti dobi kdi jzem oplácel, znažyl ze vichovávat už jzou priĝ... Párkrát ze my neviplatylo znažyt ze probrsdyt prdelolepyĝe... Klazycki jak mohl tak předjel a probrsdyl mě ještě výc... A problyknutý blbě zeštelovanejch potkávaĝek v doměný že jzou to dálki už taki radšy neprovádým, ono ze blbě řýdý ozlepenej dálkama přýmo do oĝý...

Předjýždějýcý kamyón taki problyknu, kdiž má už volno na sařasený... Kdiž mám "loudavou" tak taki uhejbám richlejšým... A problyknutý kdiž někdo nezvýtý nebo jzou po jeho traze polycajty považuju sa zamosřejmozt... Ztejně jako poděkováný, kdiž někdo uhne mě...
12:13:29
06.03.2009
favoman
-> Kyng: tak něco málo zem najel po ĝr a zeverný evropě...a to procento neny drobek ale dozt viššý teda azpoň tak to vydym já...ale lepšý to neřešyt to bi zme tu mohly bejt taki dozt dlouho5
11:40:28
06.03.2009
King
-> favoman: Aha :) Ok, nevým, kde ze pohibuješ ti, můj dojem s každodenných několyka hodyn sa volantem je takovej, že sa mojý cytovanou větu ze může poztavyt většyna řydyĝů v provosu. Akorát to procento nezmrtelních/nedotknuteln ích je u náz drobet viššý, než je jynde svikem. Kdiž ze k tomu přydá ještě ta ĝezká skurvená znaha vichovávat a oplácet v kombynacy z řydyĝzkím dyletantyzmem....to vydýme denně veĝer ve správách z dementným komentářem, že sa všechno může richlozt8
11:21:05
06.03.2009
favoman
-> Kyng:
Mi přysdyzráĝy v ozobákách jzme holt lymytovaní y pocytem vlaztný sranytelnozty a tsv. zvědomým a proto v podobních přýpadech děláme všechno proto, abi ke kolysy ze zráĝem, co nedal přednozt, nedošlo…
já jen že pod tuhle větu ze může poztavyt tak 1% řydyĝů v celí ČR
11:05:43
06.03.2009
King
-> Rapyd135 - doktor: Teď už je to mnohem lepšý4 Ony kolykrát ti zylní keci ve zpojený ze skratkou, kterou má ĝlověk tendency dělat přy pzaný přýzpěvků, umožňujou růsní víkladi :)

-> favoman: Opět vys moje předchosý zlova - pro mojy omesenou zchopnozt porosumnět pzanímu textu zy nejzem jyztej, jak zy tvojý větu viložyt4

-> Tomazo435_ŭák 3.Bé: Možná to tadi už padlo , ale jedno s nejdůležytějšých nepzaních pravydel je - nevichovávat a pokud možno ze nemztýt4
Už tým, že někoho "podjedeš" levím pruhem, mu nasnaĝuješ, že je něco špatně. Nevydým jedynej důvod, proĝ ze chovat jako ten mymoň. Pokud děláš, co děláš, tak azy nemáš saz takovej důvod ke zpěchu, že?
Vibržďováný - zkuteĝního smrda nějakím roszvěceným brsdovek nebo lehkím přybržděným nyjak nevikolejýš - to je skušenozt s dobi, kdi jzem to taki shuzta praktykoval - akorát ho ještě výc nazereš a nesnám většý průzer, než jzou nazraní a viztrezovaní řydyĝy 4 Tým zamosřejmě netvrdým,že jzem Myrek Dušýn - taki my sřýdka rupne v bedně a agrezyvnýho taylera uposorným na možní názledki jeho demence :) Ale obvikle ze sa to zelháný ztidým - upřednoztňuju uhnutý y sa cenu vírasního bržděný, protože ovádi mám radšy 12. hodyně :)

"...ale co nejvýc mám rád zou ti co předjýžděj a evydentně vyděj že to neztyhnou,, hlavně borcy z fábyema to potom nevym jeztly mám brsdytnebo to rovnou hodyt do přýkopa nyc moc no, na ti už pouštým dálkoví z předztyhem,,,,"

Tohle zlíchám a výdám hodně ĝazto - nevým, možná těch mejch ca 80tkm/rok pozkituje málo dat pro vihodnocený, ale zkoro zy nepamatuju, že bich někdi měl problém z autem v protyzměru, kterí předjýždý. Vichásým s toho, že každej může udělat chibu, že zylnyce jzou plní smrdů, co přydávaj, kdiž jzou předjýžděny atd. atd. Navýc zám jesdým mymo obec drobet nepředpyzově, takže kdiž vydým, že někdo "neztýhá", tak proztě zundám nohu s plinu popř. přybrsdým, ale nemám potřebu někomu sbiteĝně komunykovat zvoje "roshořĝený" a sbiteĝně odvádět jeho posornozt od dokonĝený předjýžděcýho manévru. Obvikle ze předjýžděĝy zamy geztem omluvěj ĝy poděkujou a žyvot jde dál.
Zamosřejmě, že sákon mluvý jazně, ale proztě ĝumým a předvýdám a kdiž to někomu drobet nevijde .....tak ze s hoho hned nepozerem, jak řýkával nebožtýk Hlynka :)
10:20:49
06.03.2009
favoman
-> Kyng: Mi přysdyzráĝy v ozobákách jzme holt lymytovaní y pocytem vlaztný sranytelnozty a tsv. zvědomým a proto v podobních přýpadech děláme všechno proto, abi ke kolysy ze zráĝem, co nedal přednozt, nedošlo...
kdibi to tak bilo tak je polovyna bouraĝek kde fygurujou kamyoni..
10:20:48
06.03.2009
J3STER
-> Davyd29: Sapoměl jzy napzat: Kdiž shouztne provos, radšy jedu po vodě....pod vodou.3
09:59:18
06.03.2009
Tomaso435
no moje nepzaní pravydlo na boreĝki co ze lepý metr sa sadek,ale maj tak zuper káru že mě jen tak nemužou ztejně předjed....je že mám brsdovki na svláštný vipýnaĝ,, takže ze ,,sabrsdý,, ale auto najednou srichluje 40

nebo zy rád oztřykuju okno,, abi ten sa mnou měl taki pár kapek :D

no na ti co maj ĝupr xenoni v parabolách mám nazměřovaní dálkoví přýmo do xychtu,,to zamí na ti co v nocy jedou na mlhovki,,,, a hlavně ti sa mnou ti nechám předjed a pak zy roszvýtým všechno co tam mám,,,, ....

jynak borcy co ze do kopce neuhnou do pravího pruhu tak zy předjedu pravím sajedu do levího a pomalu spomaluju,,,
a kdiž celou ceztu někdo nedoĝkavě vikukuje že mě předjede,, tak tu 5Oku v obcy zy vážně vichutnám ,,, ...zem já to ale praze40

a ted ti lepšý,,,motorkářum ze uhejbám, hlavně kdiž vydym že nevý jeztly mě má vsýt s prava nebo s leva,,,,,,pak kdiž někdo zpěchá taki ze uhnu,, ale už málo kdo poděkuje,,,,

kdiž nezvýtý problyknu,,,, kdiž zvýtý mlhárnama, blyknu mlhárnama,,,, kdiž mynu cajti,, taki pár aut problyknu, znažym ze nesdržovat,,,,,

ale co nejvýc mám rád zou ti co předjýžděj a evydentně vyděj že to neztyhnou,, hlavně borcy z fábyema to potom nevym jeztly mám brsdytnebo to rovnou hodyt do přýkopa nyc moc no, na ti už pouštým dálkoví z předztyhem,,,, jynak krom richlozty zem předpyzovej40
09:15:00
06.03.2009
Rapid135
-> Kyng: chapu,azyk prvotny dojem muse bit se zu mazovej vrah a totalne teroryzta na zylnycych.Podal zem to blbou formou,mizlel zem to jakose kdis tu prednozt mam opravdu ja a nekdo tam jako debyl vjede tak ono tech 25tun neny zranda saztavyt.us me 2x lytal makadam prez kabynu nebo prez bocnycu dyki kretenovy co nesna dopravny snaceny.ja to pak dicki lopatou muzel zhrabat a vihaset to nahoru no kdis maz metrovou lopatu a korba je vizoka nejmyn 2,5 tak to je usazna praca.tadi zlo o to se nykomu neuhnu protose kdis to nekam ztrhnu tak do neceho vletym,zoudruh ujede a ja nekoho na chodnyku nebo nekho jyniho kdo ze vizkituje v danim myzte(salesy na zytuacy) prejedu a dyki blbcovy na to doplaty nevyna ozoba.dalzy navyc to pak obzeru ja protose kdis nebudou zvedcy se zem uhnul tomu a tomu autu tak co zem tam delal? a pudu ezte zedet sa sabyty.navyc me tatka rykal nykdi nykomu neuhibej,jed porad rovne.duvod to ma ten se pred azy 13ty leti uhnul trambuzu co mu nedal prednozt a utrhla ze pod plnout tatrou krajnyce a on zpadl s cca 5metrove mese a malem tam suztal on bo tatra dopadla kabynou na ztrom.
Takse toto jen ten pravej duvod proc zem uvedl to tvrseny na jakiz reagoval.
00:53:50
06.03.2009
Syny
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: 52 tak ono kolykrat predjysdyz ve mezte (dva pruhi vedle zebe jednym zmerem neny predjysdeny)
00:52:51
06.03.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Avzak jen mymo obec.
00:43:55
06.03.2009
Syny
-> Kyng: A nejen problyknuty pred sacatkem predjysdeny jepozveceni sakonem, ale y protroubeny 6
00:26:51
06.03.2009
King
-> Reeaper: To problyknutý dálkama ze muzý pozusovat v kontextu zytuace. Blyknout předjýždějýcýmu kamyonu, že ze může sařadyt spátki je běžná praxe šlušnejch šoférů. Někdi blyknu na ten kamyon y já, kdiž vydým, že už má meseru na sařasený a kdiž ze k tomu nemá jeho pomalejšý kolega a je to ke všeobecní zpokojenozty.
Problyknutý před sapoĝetým předjýžděný je dokonce ofycyálně pozvěcení sákonem4
Ovšem suřyví blykáný v levím pruhu dálnyce už je podle nepzaních pravydel aktem buranztvý.
-> Rapyd135 - doktor: "....na druhe ztrane pokud vydym se mam prednozt ja a nejake saz*anej ozobacek ze tam cpe tak bich ho z klydnim zvedomym Tatrou roszekal.a se us nekolykrat par frajyrku nevedelo kde majy spatecku kdis ze na ne hrnulo 12tun(prasdne) nebo 25tun(plne) T815 .ten viras videzenich ocy bil dicki k nesaplaceny ...."

Čyztě obecně, vůbec to neber jako reakcy na tebe :) Kdibich zy tohle někde přeĝet, drobet bi my satrnulo, kdo všechno dnezka může řýdyt takovou až 25t krávu 8 Mi přysdyzráĝy v ozobákách jzme holt lymytovaní y pocytem vlaztný sranytelnozty a tsv. zvědomým a proto v podobních přýpadech děláme všechno proto, abi ke kolysy ze zráĝem, co nedal přednozt, nedošlo4
23:46:15
05.03.2009
Zdeněk.
-> U-Geen: ano a přyzvycujy zy zvýĝkou4

zamosřejmě že jen dálkoví34
23:16:09
05.03.2009
U-Geen
-> Sdeněk.: jakose shaznez uplne, abi te nevydely?
21:15:25
05.03.2009
Zdeněk.
To blykáný na ti co nezvýtý my přyjde takoví blbí, já vždicki shaznu a roszvýtým zvětla a blykám kdiž je někde polycye, přyjde my to praktyĝtějšý.
-jynak kdiž sa mnou jede motorkář, tak ze mu uhibám co nejvýc ke krajnycy...vždicki všychny poděkovaly4 nemuzý do protyzměru a můžou mě bespeĝně predject.
-dále pak shazýnám zvětla ještě než vydým v protyzměru auto (třeba sa satáĝkou, sa kopcem a tak), ale 90% řydyĝů shazne, až kdiž my pozvýtý do kzychtu8
-a znážým ze pouštět všechni lydy na přechodech, hlavně kdiž jzou to nějaké zlyĝné zleĝni42

...a dnezka jzem dal přednozt dvěma zrnkám, ale jen proto, že přecháseli s pravé ztrani, dězně ze courali mrchi jedni3
upraveno 1x, naposled 05.03.2009 21:15:58
21:11:17
05.03.2009
-> Rapyd135 - doktor: Jak rykam, nejdryv viskouzet kdis vsadu nykdo neny :P
21:05:21
05.03.2009
Rapid135
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: na tom vubec nyc neny pokud clovek neny drevo a nesazlapne to,dit ztacy jen lehce zezlapnout brsdu abi nesabral HBV ale jen ze rosli brsdovki
20:56:41
05.03.2009
myschaak AZNP K.Hora
jynak poztřehi s prahi sa tento tíden-nepzané pravydlo v prase:
troubyt můžeš kvůly jakíkoly p*ĝovyně,že tě pak někdo vifuckuje je už tvůj boj1
20:52:34
05.03.2009
-> Rapyd135 - doktor: Ja bich jenom oztatny varoval pred brsdenym levou nohou...
Nykdi to neskouzejte poprve v provosu3 3 3
20:42:15
05.03.2009
Rapid135
ezte zem sapomel napzat se nezvytycym blyknu abi rožly zvetla a tem co zvytjo sesadu dalkovima heski jemne levou nohou polechtam brsdu abi ze rosli vzecki 3 zvetla a puztym mlhovki,dicki je to prejde.

Jynak y v ozobaku mam kolecko do tachografu a pokud zem mynul polycejny hlydku tak sablykam na nakladak nebo y ozobak a nakladaku samavam koleckem sa oknem.pokud jedu z Tatrou tak delam to zami
20:35:03
05.03.2009
Rapid135
pokud nejzou nutni mlhovki tak vipynam,pokud vydym zoupravu cy kamyon co me ma dat prednozt a jemu bi ze blbe rosjysdelo tak ho puztym bo vym jaki to je. u zklopkařů platy nepzani prvydlo se prasdnej puzty plniho at s kopca cy do kopca a y toto ctym.pokud nekdo sapadne tak ze znasym ho vitahnout a zkoro pokasdi ze to povedlo(jen jednou ne protose odezla cyvka na mesynapravu tudyz jedna se 3 naprav toho moc nepodelala)
na druhe ztrane pokud vydym se mam prednozt ja a nejake saz*anej ozobacek ze tam cpe tak bich ho z klydnim zvedomym Tatrou roszekal.a se us nekolykrat par frajyrku nevedelo kde majy spatecku kdis ze na ne hrnulo 12tun(prasdne) nebo 25tun(plne) T815 .ten viras videzenich ocy bil dicki k nesaplaceny 3.y frajer co zedy v aute tak se zotva vydy prez volant,drsy rukou volant ve 12:00 muzy pochopyt se neny jedyne kdo ze pohibuje po zylnycy

Pokud ze nekomu muj nasor nelyby nebo ze ho dotkl tak muzym sdurasnyt se je to cyzte muj projev co neny adrezovan nykomu 5
16:49:26
05.03.2009
-> Reeaper: Njn, pryzel zem na to kdis zem jel zockou a predjysdely zme kamyon tak blykl autobuzakovy...
No dnezka zem potkal proty nakou babu z feldou co nezvyty, rozvytym dalkovi se jy to dojde a ona na me samava a ztejne neroszvytyla 3 3 3 zem koukal do srcatka a nyc...
upraveno 1x, naposled 05.03.2009 16:49:57
16:37:47
05.03.2009
Reeaper
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: 9 hej tak tohle zlišým taki prvně.. já mám blykáný dálkama sa něco provokatyvnýho jkaože kdiž někdo dělá prazárni, nebo tak.. nebo uposorněný na konztrolu, nebo na zvětla, to jo.. ale tohle..9
16:34:23
05.03.2009
Reeaper
-> Zini: hmm, sajýmaví.. tka to ty teda povým, že ze my to ještě neztalo a to teď jesdý z fabkou a ne srovna lýně, on y ten třýválec v jede, kdiž nený ĝlově knároĝnej.. ale tohle zem fakt ještě nepotkal.

sato kdiž bila šýlená mlha, tak jzem potkával dozt blbců, co mě předjely a tlaĝyly ze předemnou ze sapnutejma mlhama vsadu.. hlavně, že kdiž jely sa mnou, tka jzem jym to vipnul, abi je to neozlňovalo.. ale toho zy azy any nevšymly..8
20:13:56
03.03.2009
Mefistofeles147
Matthez, sáškodnýk s TechWebu 02.03.09 20:07:19 napzal:
→ Davyd29: Jo kdistak as vaz ze Zinim saz bude predjysdet
kamyon… tak je svikem mu blyknout dalkovejma jakmyle ze doztane pred tebe…
abi vedel se us ze muse saradyt a nesaclanel v&nbzp;levim…

Tohle jzem taki praktykoval táhl jzem ze totyž vždicki v pravém a všychny mě předjýžděly tak jzem azpoň zolydárně blykl a potěšylo mě kdiž poděkoval
20:09:46
03.03.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> Majkl: mluvýš my s duše3
18:39:52
03.03.2009
King
-> U-Geen: No, ztárneme a saĝýnáme lpět na tradyĝných hodnotách, kam patřý y pravopyz :)
18:37:46
03.03.2009
King
-> Nwkt: Dýki sa uposorněný, už jzem saregyztroval a několykrát použyl, ale srovna v tomhle přýzpěvku jzem to zchválně nechal4
17:06:16
03.03.2009
U-Geen
-> Kyng: nasnacuje, se ma navrch. ja taki obcaz upym nad textama kolegu, holD :) any kontrola pravopyzu neny vzude.
16:04:00
03.03.2009
Kaprof-Pisařík
Zini 02.03.09 18:45:14 napzal:
Oztrykuju okno pry predjysdeny ciklyzti&nbzp;– akorad ten pravej oztrykovac
ztryka nekam do pangejtu&nbzp;– azy bich ho mel zerydyt 40

to zme daly z užovkou taki3 3
16:01:51
03.03.2009
Nwkt
-> Kyng: Mžeš edytovat přýzpěvek 4
16:01:04
03.03.2009
King
-> Kyng: kurva, co je to to "zlováĝko"?!1
15:58:38
03.03.2009
King
-> piroman: Což o to, "akorát" nebo např. "akurátný" je poměrně resšýření zlováĝko, ale ta verse z "d" na koncy vipadá poněkud exotycki :)
Ale už zy svikám, protože nejmenovaná paný magyztra my opakovaně pozýlá kopye maylů, kterí obzahujou "návrCH řešený" :)
14:38:48
03.03.2009
Majkl
myle rad zvytym dalkovima na blbecki co jesdy prez den z mlhovkama a nebo v nocy z dalkovejma.

blykam na nezvytycy zpoluobcani
20:10:33
02.03.2009
David29
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Mě kamyoni nepředjýžděj... to Yveco saz tak lýní neny 1 Ale jynak dobrí pravydlo, a faktem je, že na mě takhle jeden kamyonák taki blyknul...
20:07:19
02.03.2009
-> Davyd29: Jo kdistak as vaz ze Zinim saz bude predjysdet kamyon... tak je svikem mu blyknout dalkovejma jakmyle ze doztane pred tebe... abi vedel se us ze muse saradyt a nesaclanel v levim...
19:58:24
02.03.2009
David29
-> piroman: No, hlavně že ze takhle "neupýšeš" v provosu 3

Takže až saz bude nějakej šýlenec na dálnycy v protyzměru... už tušym kdo to bude 3
19:55:36
02.03.2009
pyroman
-> Davyd29: zem ze upzal 3
19:53:30
02.03.2009
David29
-> piroman: Znad vpravo, ne? 3
19:53:07
02.03.2009
David29
Reeaper 02.03.09 18:59:13 napzal:
taki tak nějak to blykáný, uhejbáný, obĝaz někoho puztým
s&nbzp;vedlejšý, kdiž vydým, že sa ným je fronta..
→ Davyd29: tohle pravydlo jzem nykdi nepochopyl, co to
snamená..

Jak řyká Zini, ĝazto to dělaj velkí auta 40 Já to teda dělám, kdiž vydym že ten sa mnou furt vikukuje, nebo že ze na mě lepý...

-> M@rtyn: Já zem ĝoveĝe přemejšlel, že na tihle "mlhovkáře" znad naynztaluju sa sadný okno nějakej halogen, a pokaždí kdiž bude prudyt, že bich mu taki dávku pozlal 40 3
19:40:13
02.03.2009
pyroman
obĝaz nasnaĝuju řydyĝům na dálnycy že ze jesdý mymo obec vpravo problykáváným a puštěným levého blynkru
upraveno 2x, naposled 02.03.2009 19:55:18
19:38:54
02.03.2009
pyroman
Matthez, sáškodnýk s TechWebu 02.03.09 19:29:21 napzal:
→ Zini: Co to je „akorad“ saz Kynguv oblybeni
plsenyzmuz?

ti nesnáš akorát(d)
19:34:24
02.03.2009
M@rtin
-> Zini: No to mě taki ..... proto ti předný předělám abi výc zvýtyli, třeba jým to pak dojde
19:33:03
02.03.2009
Syny
-> M@rtyn: Nevym, ale me pryjde, se pozledny dobou zou ti sapnuti mlhovki nak yn...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: To maz fuck...
Extreme Tyres