skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 2651 až 2700) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> myschaak AZNP K.Hora: Na plech

-> Jindas: zhulenej

-> Jindas 25.05.11 17:47:41:
Až jsem se lekl
Až jsem se lekl

Aaaaamerickej úsměv

-> Péďa17: 

-> j_j: Stejnak je to ale hnus, chudáci psiska
Muzeum bych asi neukecal, byl jsem tam se třema ženskejma

Muzeum bych asi neukecal, byl jsem tam se třema ženskejma

-> Mr_Kubas: s těma krátkejma ocasama, to ale nebyly BCollie ale australský kolie ;) jinak tyhle fotky jsemz výstavy pořídil já :
jj1987.rajce.idnes.cz/Mla da_Boleslav_-_Skoda
;)
jj1987.rajce.idnes.cz/Mla da_Boleslav_-_Skoda
;)
Jinak, co se mi vyloženě nelíbilo, byly ty "tupírovaný(?)" ocasy 

-> j_j 12.05.11 20:15:04: Mluvil jsem se slečnou tady v bílým 
casscle.rajce.idnes.cz/7. 5.2011_KCHMPP_MB
Neházeli jste si se psema frisbee? Koukal jsem, že vzadu za tou dostihovou dráhou tam někdo se dvěma koliema blbnul..

Neházeli jste si se psema frisbee? Koukal jsem, že vzadu za tou dostihovou dráhou tam někdo se dvěma koliema blbnul..
-> j_j:
Aha, tak to nevim jestli jsme se tam potkali. Byli jsme u kruhu s Akitama (první směrem od parkoviště) a pak jsme se šli kolem 10:30 podívat na kólie a ve 12:00 už jsme byli na cestě domů. Měli jsme Akitu dorostenku, takže v 9:30 jsme byli hotovson a pak jsme s ní postávali u bordeřího kruhu a pozorovali
Koukal jsem na fotky, co jsem fotil a nevidim tě tam (asi proto, že jsem fotil hlavně psy
)..
Mimochodem, projíždíme teď vaše fotky na rajčeti a je to nádhernej pejsek, už abysme ho měli doma taky

Mimochodem, projíždíme teď vaše fotky na rajčeti a je to nádhernej pejsek, už abysme ho měli doma taky

MB - casscle.rajce.idnes.cz/7.
5.2011_KCHMPP_MB
Sestra v modrym - casscle.rajce.idnes.cz/7. 5.2011_KCHMPP_MB
mluvil si s ní?
Sestra v modrym - casscle.rajce.idnes.cz/7. 5.2011_KCHMPP_MB
mluvil si s ní?

-> j_j: Co se týče línání, tak jsme více než zvyklý od našeho bíglouše.. S tím běháním podle kola by to bylo super, páč to naše trdlo to nezvládá.. Minulou sobotu jsme byli na výstavě málo početných plemen s Akitou v Mladý Boleslavi a byly tam právě i ty bordery, tak jsme tam vyzpovídali jednu mladou slečnu a řikala víceméně přesně to co říkáš i ty, tak předpokládám, že to jsou hlavní rysy týhle rasy, což by bylo pro nás super 

-> Mr_Kubas: je to hodně v pohodě pes - chytrej, poslouchá, hravá, snese se s ostatníma zvířatama (jelikož je to ovčáckej pes tak "pase" - což je vrozený a třeba náš Sid (ten velkej) získal základní zkoušku z pasení, neublíží zvířatům - můžeš ho v pohodě nechat na trávníku s morčetem a nic mu neudělá. Má výbornou fyzičku, ke kolu k averige rychlosti 15 km/h (tak aby klusala, neběžela) je taky v pohodě. Moc nelíná (pokud nejste vyloženě v paneláku), rád plave a je docela samošistící (srst rychle uschne a bláto vypadne).
Kdyby něco tak se určo ozvi...na cvičáku Sida bavěj obrany.
cassidy.webgarden.cz/
Kdyby něco tak se určo ozvi...na cvičáku Sida bavěj obrany.
cassidy.webgarden.cz/
-> j_j: Nádherná bordera! Do roka si chceme pořídit k bíglovi taky jednu bordeřici a máme v plánu s ní cvičit agility. Kolik jich máte? Mohl bys trochu prosímtě popsat jaký má vlastnosti, zlá/přátelská, hravá/lemra, poslouchá bez vodítka? Je hodná na ostatní psy nebo lidi? Jak se s ní cvičí? Jde jí to? Je akční, hyperaktivní? Snad nevadí pár otázek, zjišťujeme, co bysme od toho měli cca očekávat 

-> j_j: 12.05.11 17:09:49 Úplně úžasná fotka ! 

-> marek668112: blbě skočil v lese, měl asi 2 měsíce nohu v gipsu, ale už je v pohodě. už je to tak 2 roky.
-> j_j 12.05.11 17:16:11: čo sa mu stalo?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zase 

Taky sem přidám jednu zlou čičinku,se pak nedivím že nám to občas blbne.
-> Michal N 283: Spíš to vypadá jako odvěký souboj Twettyho a zlé čičinky 

Naša cica čo sa rada hrá s korelou

-> kachník: nojo,jako ten večerníčkovskej,zvídavej čenich,plandací ouška,všude musí bejt první a krom suchýho chleba žere (jako Bohouš) všechno a všem

-> Bobesh: Bundášek je prostě boží

Drbací chlupaté přítulné cosi ze slovenska,slyšící na jméno Bundáš

-> doly120: Náš taky chrápal v týhle poloze když byl menší
Kolikrát to vypadá jakoby ty psi byli z nějaký gumy