K tomu kokotovi se vyjadřovat nebudu, na druhou stranu jednou jsem taky tu našich štěnici asi před půl rokem vzal za kůži, že vřískala a kousala jak mohla a vyhodil jí ven z baráku. Začla totiž bejt rozcapená, mámu pokousala když jí krmila a to ve mně bouchly saze.
Psí psycholog sice říká, že pejskům se má vše v klidu vysvětlovat, nicméně tenhle exces vše vyřešil za více než tisíc slov a od tý doby s ní nejsou problémy. Paradoxně je z ní zvíře, se kterým mám doposud nejlepší vztah, jakej jsem s nějakým kdy měl. Poslouchá a ráda mě vidí, vrčet u žrádla nebo vojíždět nohu si už ke mně nedovolí.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
Popravdě jsem to ani nedočetl do konce. Asi už jsem přecitlivělej, ale tohle mi dělá problémy byť jenom číst.
-> Jirik_Tuňák1983 24.09.20 21:13:24: taka ubohost snad ani nezasluzi chodit po zemi.
Kto ublizuje vedome slabseja bezbrannej bytosti je neskutocna nula.
Kto ublizuje vedome slabseja bezbrannej bytosti je neskutocna nula.
To je strašnej zjev a kreatura. Snad si ho někdo najde a důkladně ho pocuchá.
www.krimi-plzen.cz/a/amy
www.krimi-plzen.cz/a/amy
Nechť je jeho nový nadpozemský život stejně krásný jako byl doposud..* 1.12.2007 # 11.5.2020
my morce mit nemuzeme, nas pes by ho zlikvidoval, nesnasi hlodavce, je to divne kocky uplne ignoruje - kocour se ho bal, pak uvidel, ze si ho nevsima, tak si nekde lehnul na slunicko a nas pes sel a lehnul si na kocoura, ten prskal..., ale par mysi uz zlikvidoval a ptaky taky nema rad, kdyby ho dokazal chytit, tak ho zlikviduje taky
A jak se kamarádí se psíkama, pokud máte? U nás by to skončilo asi dobrou večeří.
Teriér a morka není úplně typickej párek kámošů.

-> Jirik_Tuňák1983: takto beha ta tmavo hneda -> castrol 11.04.20 17:26:23:
-> castrol 14.04.20 20:31:54: Morka Turbo
. Běhá hrozně rychle.

-> Jirik_Tuňák1983: 

-> castrol 14.04.20 20:03:54: To je Faustík. Máme ho už od Vánoc. 

-> Jirik_Tuňák1983: mas noveho ?
-> krtik: Máš rád zvieratá?
(na video som neklikol)

-> radekp 03.04.20 10:25:00: U nás byla morka morče a ježkovi jsme říkali kožek. Ale to už bylo nastupující demencí z dlouhých směn. 

-> Jirik_Tuňák1983: morka je krocan

-> Jirik_Tuňák1983: jo morku 

-> castrol 02.04.20 16:41:59: My s kolegou říkali morka, takže sis přinesl morku. 

-> radekp: krasne ja som si tak doniesol morca
Proběhlo vážen a menší z nich má jen 30g :-/ Obvyklá váha je 40g, tak snad to ustojí. Zatím se kojí oba
Tak jsme si evidentně přivezli březí samici: dnes se nám narodily činčilí dvojčátka:
-> Milan 136: díky
-> suri 30.03.20 07:45:13: 20x12 Půjčka na oprátku
-> Milan 136: v ktorom diele to bolo ?
-> palinator 29.03.20 20:09:34: To mi připomnělo :
Homer: Kde je děda?
Flanders: Bydlí teď u mě.
Abe Simpson: Flanders mě krmí jídlem pro lidi.
Homer: Tomu nemůžu konkurovat
Homer: Kde je děda?
Flanders: Bydlí teď u mě.
Abe Simpson: Flanders mě krmí jídlem pro lidi.
Homer: Tomu nemůžu konkurovat

-> palinator 29.03.20 21:28:02: Tohle je ale morka v obýváku, ten se úplně sám neobslouží. 

-> Jirik_Tuňák1983:
U nás si myšáci podestýlku vyráběj sami z různejch materiálů a zrní si z pytlů berou automaticky.
U nás si myšáci podestýlku vyráběj sami z různejch materiálů a zrní si z pytlů berou automaticky.

-> palinator 29.03.20 20:54:49: Ale má to reklamu. 
Slýchávám to ve zveráčích, když jdu třeba pro zrní a podestýlku myšákovi.

Slýchávám to ve zveráčích, když jdu třeba pro zrní a podestýlku myšákovi.
-> Jirik_Tuňák1983:
Já vlastně ani takový lidi neznám. Pro skoro všechny je rozhodujícím kritériem nízká cena, kvalita je lidem většinou fuk. A už třeba Pedigree lidi považujou za to lepší/dražší. Přitom je to furt stejná sračka, akorát ještě víc předražená.
Já vlastně ani takový lidi neznám. Pro skoro všechny je rozhodujícím kritériem nízká cena, kvalita je lidem většinou fuk. A už třeba Pedigree lidi považujou za to lepší/dražší. Přitom je to furt stejná sračka, akorát ještě víc předražená.
-> palinator 29.03.20 20:39:27: Jojo, často slyšíš, že se lidi ptají po něčem drahém, známém, ale v podstatě nevyhovujícím.
-> Jirik_Tuňák1983:
To co jsem bral já je Falco. Přeci jen 35 Kč/1200g mletýho zavařenýho masa je o něco příznivější, než 44 Kč/400g. A tim, že je to aspoň fakt maso, si myslim, že je to furt o několik řádů lepší krmivo, než čim krmí 90% lidí.
To co jsem bral já je Falco. Přeci jen 35 Kč/1200g mletýho zavařenýho masa je o něco příznivější, než 44 Kč/400g. A tim, že je to aspoň fakt maso, si myslim, že je to furt o několik řádů lepší krmivo, než čim krmí 90% lidí.
-> palinator 29.03.20 20:09:34: My takovou spotřebu nemáme, ale budeme zase objednávat pro naši psí babču. Granule bereme Canagan a konzervu holistickou od Carnilove. Třeba tam někdo bude chtít mrknout. Máme od nich i malé pamlsky.
carnilove.cz/cs
carnilove.cz/cs
-> Jirik_Tuňák1983:
To ten skladník řikal, jestli dělám zásoby kvůli koronaviru. Tak jsem řek že je to i pro babču a on se začal smát že babku krmíme žrádlem pro psy.
Jenže ono se tady blbě nakupuje když je minimální objednávka za 3000 bez DPH.
To ten skladník řikal, jestli dělám zásoby kvůli koronaviru. Tak jsem řek že je to i pro babču a on se začal smát že babku krmíme žrádlem pro psy.

Jenže ono se tady blbě nakupuje když je minimální objednávka za 3000 bez DPH.
-> palinator 29.03.20 19:58:16: Jo, chlupaté, určitě.... Podle mého děláš zásoby. V pondělí s knedlíkem, v úterý granulové karbanátky.... 

Drobnej nákup pro lásky chlupaté. A to tam už chybí jedno balení konzerv a ještě jeden pytlík granulí. 

-> Lubes120: každého zaujíma iné no
-> Jarda - zrušená registrace 26.02.20 19:17:03: naši sa tam striedajú ale dlho strašne tam dokážu spať. Až sa niekedy čudujem ze im to brutálne teplo nevadí 
-> suri 26.02.20 19:53:24:

-> suri 26.02.20 19:53:24:

-> Lubes120: pekný dom , čo je to zač?
-> Lubes120 26.02.20 17:49:35: nas pes se vzdycky prehreje, zacne funet a jde se chladit

-> palinator 26.02.20 18:37:59: nejaký český výrobca ABX
-> Lubes120:
Pěkný kamna, co jsou zač?
Pěkný kamna, co jsou zač?