skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 551 až 600) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
Výsostné místo..

Menší víkendový sok. MMS: tak se pro Vás narodil ten kluk.
Domlouvali jsme to totiž před puldruhym rokem a kvůli covidu chovatelé nemohli odcestovat na krytí do UK. Dal už jsme to nechali být.
Takže abych ten připravovaný zahradní domek 6x7 rozšířil tak na x10 o kotec až doroste na těch 75 kg.
Domlouvali jsme to totiž před puldruhym rokem a kvůli covidu chovatelé nemohli odcestovat na krytí do UK. Dal už jsme to nechali být.
Takže abych ten připravovaný zahradní domek 6x7 rozšířil tak na x10 o kotec až doroste na těch 75 kg.
-> Jirik_Tuňák1983: tak působí to trošku hrozivě. Ale je to radostí, to je u setrů poměrně běžné
-> MATTESS 07.09.21 22:07:31: To musí vítaného vyloženě uklidnit.
Takové dobrý den do pravého lýtka na osm stehů. 

-> Bukaj: on se tak zubí normálně, nejčastěji při vítání
-> MATTESS: Takový nenucený, že? 

-> Jirik_Tuňák1983: Je to věc každého jak si to rozhodne. Nám chovatelka řekla, že pokud by jsme ho dali do kotce, tak nám ho nedá
nicméně nelituju toho že ho máme doma, teď jak je žena pořád doma tak je s ním vždycky někdo ať žena tak i malej si s ním hraje

-> Nwkt 09.07.21 17:45:34: A s ohledem na tvůj dotaz. Jsi pro a nebo proti?
Já proti, ale vesnice prostě není město....
Navíc, pokud tedy vidím dobře Setr, tak ten kotec sice snáší, ale já nevím, no.
Já proti, ale vesnice prostě není město....
Navíc, pokud tedy vidím dobře Setr, tak ten kotec sice snáší, ale já nevím, no.
-> Nwkt: jo, venku
-> MATTESS: Máte ho venku v kotci?
Chudak skoncil na kapacce, nejakej hajzl ho priotravil, zvracel a kadil krev. Veterinarka - minuly tyden pry pes zvracel krev, zacal se klepat a bylo po nem.
lidi jsou kurvy neskutecny....

-> Jirik_Tuňák1983: Pes (po bejvalce) je u tchana (soucasnyho), takze uz tu neoxiduje :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.06.21 22:11:42: A psovi Kočkoň? 

-> Syny: Jo, ale říkáme mu Křečkoň 

-> Jarda - zrušená registrace 04.05.21 16:58:58: On nejezdí na sedačce v postroji? Na kufr se záměrně neptám, protože je to malé plemeno a nehovím moc ani přepravním boxům.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tyvoe, dyt to je morce 

-> moucan: Ještě, že máš Virt - ležet na Baťovi a na klávesnici najednou nezvládne
- tedy pokud nemáš koček víc

-> Bukaj: Tak ono se v tomhle kočky obecně vyžívaj a zalehávaj nejlíp vždy to co zrovna potřebuješ. Mě bylo třeba zakázáno koukat do Škodováckejch knížek. 

-> saskyn2 12.02.21 19:11:20: "Tak Tys chtěl pracovat, jo? Tak běž, ale montérky nedám..." 

-> SO545 23.12.20 21:21:56: Stává se - pamatuju si, když dámy vypustily na dvorek zvířectvo.. kocour byl po chvíli pánem situace, jorkšír se shi-tzu kapitulovali, přitom vše stejná váhová kategorie 5-6 kg..

-> Pavel P..: Já to požívám normalně a rychle na záchod po tom neběhám, na to jsou jiné piva....nenadchne - neurazí...
-> Pavel P@nkáč 23.12.20 22:40:11: bráník? ty kočky maj zácpu nebo je trestáš?

-> U-Geen: Nevím. Zeptám se 

-> 1560: no a ses si jistej, ze nechce bejt mys?
Čekal jsem takový komentáře
Ano, je to pes. Má právo být stejně pes jako každý jiný pes. Jsem na ty kecy o psomyši apod. docela háklivej 

-> Jozka 23.12.20 17:36:32: to ma napadlo ako prve...nas kocur je vacsi pes...
A kolegova macacia selma podobneho lyzaca dala dole ked bol u nich na navsteve.....pruuuuser ale nikto to necakal.

A kolegova macacia selma podobneho lyzaca dala dole ked bol u nich na navsteve.....pruuuuser ale nikto to necakal.

-> Jozka: Co ty víš z čeho je ta noha 

-> Jozka: Taky si myslím, ale v mase se moc nevyznám. Takže nevím, jestli to je hovězí, nebo vepřové 

-> Jozka: 

-> 1560: Dyť to není pes..

Tak já jsem teda hlavně nabyl dojmu, že to Samantuse spíše dost štvalo, tato reklama. No ale to už je tak 15 let a já si stěží pamatuju, co bylo včera, tak se možná mýlím.
-> palinator 29.09.20 12:55:34: A nechybí ti trochu to poslední?
Škoda, že už tady není Samantus, ten by nám to všem vysvětlil.