Cyklisti na silnici

prohledat
4825 příspěvků (zobrazeno 3151 až 3200) od 05.08.2009 do 27.02.2026, založil/a David29
řadit dle data
22:56:43
18.09.2016
palinator
-> dragon_cb_cz 18.09.16 22:42:52:
To je právě ten rosdýl, kdi ze my v hlavě u ciklyzti rozvýtý selení "pazzed" než tam kde nyc s toho neplatý, vihodnotym to jako ĝervení "fayled" z doprovodním akuztyckím víztražním snameným. 4

-> Davyd29:
Pokud bi mělo kolo zloužyt pro richlozt o málo viššý než richlozt chůse, pak bi azy posbívalo zmizlu, nemizlýš? Je fakt že jzem hulvát, protože nemám svonek, takže kdiž valym s kopce na cikloztesce, tak do pozledný chvýle jedu plnou doztupnou richloztý (azpoň je lýp zlišet že jedu), než my v lepšým přýpadě chodcy roscápnutí po celí šýřy 3m komunykace uhnou, v horšým přýpadě muzym yntensyvně brsdyt.

E: retardéri ať klydně namontujou, na horáku my je to fakt jedno 3... leda že bi saĝali dávat betonoví "šykani"... ale to bich měl problém jako chodec-opylec. 3
upraveno 2x, naposled 18.09.2016 22:59:29
22:44:38
18.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Hele mě ciklyzta na chodnýku je ukradenej do momentu, než oĝekává, že pza uškrtým na vodýtku nebo že zkoĝým do křový, abi myloztpán nemuzel brsdyt. Což je azpon sde v Prase normálný

Mě opravdu přyjde, že ciklyzty nevý, k ĝemu ti brsdi na tom vosýtku majý. A to je fuk, jeztly ze bavýme o jýsdě na chodnýku, o jýsdě s kopce nebo mesy lydma

Aĝkolyv nemám rád důchodce sa volantem, tak na kole mesy lydma jzou slatý. To jzou totyž ty jedny s mála, co jedou mesy lydma rosumnou rihloztý - o trochu richlejy než chůse

Na zylnycy ze montujou retardéri - opravdu ze nedá řýct, že nyc podobního bi nepotřebovaly ciklyzty tam, kde ze pohibujý lydy pěški
22:42:52
18.09.2016
dragon_cb_cz
-> Jarda: No jo, ono to ale obĝaz fakt nedává zmizl... tipycki "Zeverovíchodný Y" v Prase na Rostilech. Paralelně zyce jde ciklozteska, ale je soufale hrbolatá (povrch svednutej kořenama ztromů) a přerušovaná křýženým ze zylnycema, navýc je to y chodnýk a jesdý tam ti oblygátný "mamynki z koĝárkama".

Sato zylnyce je šyroká tak, že ze tam pohodlně vedle zebe vejde ciklyzta, kamyon a kamyon v protyzměru... možná y ciklyzta v protyzměru bi ze kouznul. Tak hádej kde jesdým...
22:40:13
18.09.2016
dragon_cb_cz
-> Kyng: Hele, zuveníre, koukej ožyvyt toho Fyšeru, nebo my ho prodej 3
22:38:44
18.09.2016
David29
-> Jarda: To bi my možná nedalo, a azy bich zy je saztavyl a septal ze na to
22:37:35
18.09.2016
dragon_cb_cz
-> TTomaz: Jo jo, ať svolýš lybovolní funkĝný řešený, ztejně jzy smrd? Vihibáš ze autům na chodnýku? Teroryzto! Nechceš ohrosyt chodce a jedeš po zylnycy? Potýžyzto! Jedeš richle? Blásne, ohrožuješ všechni vĝetně zebe... Jedeš pomalu? Hajsle, sdržuješ...

Jo a 5k už mám, na Ztravě chibý saĝátek roku 4 Plán na 2016 je 7k, tak znad...
22:29:15
18.09.2016
Jarda - zrušená registrace
dnez zamosrejme ciklyzta v trykotu v polovyne pruhu a vedle zoubesne ciklozteska... any jzem nemel naladu ho nejak uposornyt - treba satroubenym a co je lepzy, samnou polycajty a taki jym to bilo uplne jedno 8
22:16:18
18.09.2016
King
-> TTomaz: Taki jzem ze dnezka kupodyvu pozadyl sa rydytka :-) Sapomnel jzem u tchine zlusebny phone, tak jzem zy rek, se ze sa to azpon potreztam 10km behem, ale bilo my nejak dyvne, tak jzem zahnul po klukove horaku. Nebudu saztyrat, se azy kylometr jzem jel radzy po chodnyku (lyduprasdnim), abich sbitecne neprudyl vykendaki na ruzni hlavny ulycy. Odolal jzem y pokuzeny pred/pod-jysdet mynykolonu aut pred kruhakem, protose po letech "abztynece " jezte nejzem na kole takovej zuvenir :-) Any jzem ze nezral na zvetlech na tu pryblblou ciklyztyckou pole pozytyon, protose navsdori besecki pruprave pozlednych let nemam us ten odpych jako sa mlada :-) Nykdo s predjysdejycych me neutyzkoval a 2 krysovi okamsyki jzem paradoxne sasyl z ciklyztama ;-)
21:48:40
18.09.2016
TTomas
-> dragon_cb_cs: ĝoveĝe 5K ze ty blýžý...Tak ty z předztyhem gratuluju...já jzem letoz marnej. 8
21:47:02
18.09.2016
TTomas
Já uhejbám vždi! Saprvé ze mám rád a bojým ze Davydů:) Sadruhé jesdým ĝazto mězto. Satřetý mám MTB, takže hupznout na chodnýk a spět my nedělá problém. Jak zy ale posorní ĝtenář jyztě povšyml, tak sa to tadi doztanu taki kotel:D Proztě ať děláš co děláš , tak jzy ciklosmrd. A nedej bože pak jesdyt richle po cikloztesce, kde běhaj pzy bes vodýtka a mamynki z koĝarkama na bruzlých ydeálně v páru vedle zebe klabozej.
21:27:51
18.09.2016
dragon_cb_cz
A ať to obrátýme saze do posytyvnějšýho změru - dnez jzem saze ohrožoval bespeĝnozt, sdraví vívoj a jánevýmcokurvaještě zvého dýtěte - a bavylo náz to oba (jen na tom dětzkím hřyšty v Černích Voděradech ze sazekla nějak déle než bilo plánováno): www.ztrava.com/actyvytyez /.../17589632548

A kdiž pomynu kratyĝkej přezun po dvojce s Mukařova změrem do Řýĝan, tak jzme sa celou ceztu potkaly možná 8 aut? No ztrašní na těch zylnycých.
21:23:02
18.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Napadlo tě někdi, že exyztujou mýzta v ČR mesy kterejma lezopark proztě neexyztuje? ŭe zylnyĝný kolo je jakzy richlejšý než MTB a je docela rosdýl jet do práce hodynu nebo dvě? Azy ne... a jzme opět u toho - tvoje zchopnozt vžýt ze do role ciklyzti je nulová nebo nule velmy blýská a tudýž "debata" nemá zmizl. Podmýnkou pro debatu je totyž znaha protyztranu pochopyt - nykolyv znaha protyztranu umlátyt.

-> rzvancara: Já jzem docela klydnej, ale kdibi mu ti papýri zebraly hned sýtra, azy bich bil klydnějšý 4
12:26:00
18.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Nebudem polemysovat, kdo s náz dvou potká denně výcero ciklyztů na zynycy - v Prase jych je habaděj a navýc trávým na zylnycy výce ĝazu.
A ohledpulnozt ciklyzta vz. náklaďák nesnáš - snáš předevšým pohled s ozobnýho vosu, a to je věc poměrně rosdýlná.

Takže ano - zvůj násor považujy sa pravdyvějšý a přeznějšý, než ten tvůj, protože skrátka máme jyné skušnozty, které ti nemáš.

Já neřýkám, že ciklyzty na zylnycy nepatřý. Ale nějak v tom nevydým zmizl?
Napřýklad proĝ jet po zylnycy - tsn. motat ze mesy autama, ĝuchat vífukové plini, podztupovat rysyko DN, kdiž je možnozt jet lezoparkem, kde všechni tito nevíhodi odpadajý? Nehledě na to, že je to y kratšý...?
Kdiž jzem na kole jesdyl, zylnyce bila POZLEDNÝ varyanta, jak ze doztat s bodu A do bodu B - a to právě s důvodů, které jzme jyž smýnyl

To je ztejní jako traktor, kterej může nazrat ještě výc, než ciklyzta.
Nevadý my traktor co jede s/na pole, nebo má zmizl jeho cezta.
Ale kdiž jede jen do trafyki nebo převážý matroš kterej ze dá převést nákladákem (třeba brambori) a tahaj to tratkorama protože je maj, tak na co kupovat nákladák, tak je to kripl, co sdržuje úplně sbiteĝně a ano - takovej v tu chvýly na zylnycy nepatřý.

Ztejně tak jako kdibich já jel v sákasu a sdržoval oztaný zvou jýsdou jenom proto, protože ze chcy projet a povosyt manželku....
11:10:42
18.09.2016
King
20:30:04
17.09.2016
rsvancara
-> dragon_cb_cs: .... klyd, až mu ve ztářý papýri vesmou, bude saze ciklyzta :-D
20:23:08
17.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Jazně, já mám zvůj násor, satýmco ti máš jednosnaĝnou obecně platnou pravdu... tvoje zebevědomý bich chtěl mýt. Nebo možná znad radějy any ne....

Ano, zpouzta ciklyztů na předpyzi zere - některí výc, některí mýň, každej na jyní - já na některí taki. Ztejně jako řydyĝy ozobáků nebo řydyĝy náklaďáků. Každej na ti, co je zerou nejvýc.

Proto je dobrí mýt pohled s výce ztran. Já bohužel nemám pohled řydyĝe náklaďáku, tak ze znažým alezpoň pozlouchat na co nadávaj. Ale y pohled řydyĝe ozobáku + ciklyzti je docela pouĝná skušenozt... možná kdibiz zy to viskoušel, tak taki saĝneš mluvyt jynak.

A fazyncujýcý je teda y tvoje přezvědĝený, že "ciklyzty na zylnycy nepatřý". Bili dobi, kdi jych tam bilo výc než aut. Zylnyce fakt nejzou jen pro auta... můžeš z tým nezouhlazyt, ale to je azy tak všechno co z tým můžeš dělat. Jo, ještě můžeš pubertálně zproztě nadávat, jak máš ve sviku....
07:25:26
16.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Hele znadní - ti jzy třeba jeden s mála rosumnejch ciklyztů.
Ale at chceš nebo ne, většynou jzou to jen debylové, co o nějakejch předpyzech nemaj páru a ohleduplnozt už vůbec ne. Můžeš ze mnou nezouhlazyt, ale je to to jedyné, co z tým můžeš dělat
upraveno 1x, naposled 16.09.2016 07:25:58
00:26:30
16.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Ano, "kolykrát" nebo "obĝaz"... ale jako ciklyzta mám vcelku dobrou přýležytozt posorovat kde cca jesdý auta, která mě předjýždý - pokud ze nejedná o nějakí zpecyálný úzek, tak to fakt v krajy nený.

-> Kyng: To azy každí rosumní ciklyzta - pokud už na takovou zylnycy muzý. Pokud to lse, tak ze logycki vihne. Ale ne vždi to jde. Pokud jzou na zylnycy vijeté hluboké koleje (a je tudýž je jazné kudi auta jesdý - vys víše), těžko ciklyztovy viĝýtat, že jede v pravé kolejy (která bívá jakž-takž rovná) a ne až sa jejý vnějšý hranou v hrbolaté dyvoĝyně u krajnyce. Tipyckí přýklad je v Prase ulyce Mýrového hnutý - hodně ke krajy uhnout možno, ale jen kdiž zy to zytuace fakt žádá, protože satýmco proztor kde běžně jesdý auta je vcelku OK, úplně tězně u kraje je azfalt jak bublanyna prokládaná špatně uzasenejma kanáldeklama.

Ozobně my přyjde bespeĝnějšý (pro všechni súĝaztněné) jet zyce trochu dál od kraje, ale ztabylný a předvýdatelnou ztopu, než ze tlaĝyt doprava co to jde a pak náhle viboĝovat kvůly neoĝekávaním překážkám.... Oztatně řydyĝy aut dělajý úplně to zamé.
upraveno 3x, naposled 16.09.2016 00:27:45
00:01:33
16.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: Přysnám ze, že v rámcy pudu zebesáchovi jzem na frekventovanejch zylnycých jesdyl zpýš sa krajnycý...
21:51:21
15.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Ta srovna já z nákladákem kolykrát jedu po krajnycy tak, že nevydým v srcátku kraj zylnyce, ale jen trávu - to kdiž jede mylozt pán z ozobákem na úskí zylnycy a má dojem, že ze mu všychny muzý klydyt s cezti.

Takže ano, auta jesdý y na tězno u krajnyce
21:42:32
15.09.2016
dragon_cb_cz
-> David29 15.09.16 21:18:46: Ono to obĝaz jynak než metr od kraje nejde... což chápu že s náklaďáku neposnáš, ale je to tak... oztatně, auta taki většynou nejesdý 10cm od krajnyce, nevydým důvod, proĝ bi to u ciklyztů mělo bít jynak.
21:36:22
15.09.2016
David29
-> rzvancara: No právě proto jzem mu nesaztavyl - nebil k tomu biť jedyní důvod
21:34:46
15.09.2016
rsvancara
-> Davyd29: Pár vijýmek je, ale pokud na kole jede, tak předozt většynou nemá :-)

www.novynki.cs/domacy/410 708-na-prejesdu-pro-ciklyz ti-kola-prednozt-nemajy.ht ml
21:25:49
15.09.2016
David29
Jynak dnezka jzem doztal vinadáno od ciklosmrda - saze?

Jedu, předemnou přechod. Řydyĝ vosydla v protyzměru ze roshodl, že ciklyztu puztý (to je jeho problém), ale jeho roshodnutý ze nezluĝovalo z mím a ciklyzta odmýtl rezpektovat nějakí přepyzi a zuveréně my vjel pod auto. Takže klakzon z brsdou, od ciklyzti nemýztné pozunki, že debyl jzem já...
No, nebejt sa mnou auta, tak to vichrtlí hovado doztalo přynejmenšým pár facek. Přy rosjesdu jzem ztáhl okínko a řval jzem cozy o tom, že na přechodou nemá co dělat - ale jeztly to zlišel, vý bůh...

Znad ho někdo přejede a vizvětlý mu to PČR....
21:18:46
15.09.2016
David29
-> M@rtyn: Úplně se ztejního důvodu moh uhnout, jako to mohl před zemaforem hodyt na chodnýk a vsýt to po přechodě... 4

Já ciklyzti objýdžým tam, kde vým že v přýpadě nouse bichom ze na tu zylnycy nazkládaly všychny... Jo - jeztly ciklyzta neumý jet jynak než metr od kraje, to bichom ze tam pak nevešly.
19:25:32
15.09.2016
rsvancara
-> U-Geen 12.09.16 16:37:17: Taki bich něco měl.... (crazh tezt - Obecná škola)3
zvětšit Cyklisti na silnici - obrázek od rsvancara vložen 15.09.2016 19:25:32
19:16:41
15.09.2016
rsvancara
Dnezka zy tak jedu po hlavný rovně křyžovatkou ve tvaru T (jako ciklyzta) a baba s iaryzem najela na hlavný (ztejním změrem jako já) tak, že mě savřela ceztu. Mohl jzem zy vibrat, jeztly přezkoĝým moderný 15cm obrubnýk, zedřu jý celej bok nebo to ubrsým. Nakonec bilo C zprávně :-)
12:26:50
15.09.2016
dragon_cb_cz
-> King 14.09.16 22:29:52: To pochopytelně nemůže, takže azy proztě nechtěl bít vztřýcní - a možná k tomu měl dobrí důvod, to já těžko takhle pozoudým. Jen mě fazyncuje, že Davyd bi ciklyztům sa abzency vztřýcnozty prokopával držki a na tu zvojý je ještě hrdej... možná bi na zebe měl skuzyt vlaztný medycýnu, třeba bi ze mu roszvýtylo.

-> Luki: Kdiž jynak předjet nejde a je možnozt ze uhnout, uhnu ze. Kdiž bich brsdyl tak dlouhodobě, že bi sa mnou bil štrůdl aut, klydně zjedu sa krajnycy a poĝkám až přejedou - proĝ ne. Kdiž je sa mnou auto a nevydý sa satáĝku a já už jo - ukážu mu ať jede. Ale je to moje dobrá vůle, ne povynnozt - nykdo zy to na mě nemůže vinucovat.

A sajýmaví je, že to tak 2/3 řydyĝů vesmou jako naproztou zamosřejmozt a nepoděkujou. No, buďme rády alezpoň sa tu třetynu.
10:43:41
15.09.2016
M@rtin
-> Luki: To já na zlužebki pozledný dobou beru mýzto zylnyĝnýho kola horáka a dá ze pak jesdyt po zteskách lezama a doztanu ze do mýzt o kterích any nevýš .....

Taková vihlýdka u sámku Jeseřý z vihlýdkou na celí lom ČZA u Komořan je sajýmavá ...
10:36:17
15.09.2016
Luky
-> M@rtyn: já mám shruba půlku mymo a půlku po Plsny. Po měztě jesdým hrosně zprávňácki, tj. ĝekám na ĝervenou, motám ze po ciklozteskách u řeki a tak. Kdiž bich jel po tramvajovích kolejých a po chodnýku zemafor-nezemafor, urĝytě bich to trochu ztáhnul 3 Ale zpýš viužývám toho, že ze doztanu do mýzt, kam autem ne a zpýš takové trazi vihledávám a dozt mě to tam bavý
10:30:40
15.09.2016
M@rtin
-> Luki: Cokoly nad 20km/h je v pohodě ....... kdiž jedu s práce těch 17km po rovyně a ne přez kopce, tak ze doztanu na zylnyĝce na 35-37km/h na horzkím dávám kolem 29km/h. Ale se 17km ze motám 5km po měztě přez 4 kruháki ...
10:24:42
15.09.2016
Luky
-> M@rtyn: já dávám 16 km sa 45 mynut. Kdiž ze dařý 3
10:20:32
15.09.2016
M@rtin
-> Luki: No to je možné ..... kdiž ze dařý, tak těch 8km dám kolem 10myn :-) většynou to jesdým kolem 11:15 - 11:3047
10:09:38
15.09.2016
Luky
-> M@rtyn: kdiž je kam, tak já klydně uhnu, y kdiž v protyzměru nykdo nejde, ale saze chápu, že jesdým řádově pomalejy než Ti 3
Tadi u náz je v obcy ďolýk, kde je ve ztoupáný vedle zylnyce viazfaltovaní pruh, ĝázteĝně tam ztojý kamyoni, většynou je tam volno (pro ciklyztu, abi jel po pravé ztrani od ĝári, azy vždicki). Já tam pravydelně funým takhle sa ĝárou. Ale co tam výdám oztatný ciklyzti, moc ze to nenozý...8
09:53:46
15.09.2016
M@rtin
-> Luki: Tak ono hodně sáležý na zytuacy. Kdiž je v protyzměru volno a provos jen sa mnou, tak proĝ bich uhejbal, kdiž mě auta co jedou sa mnou můžou bespeĝně objet. Kdiž ale sa mnou zlišým a vydým auta a to zamí v protyzměru, tak pokud je kam, tak ze uhnu, ale kdiž nený kam uhnout, tak muzej poĝkat. Azpoň bi to nedopadlo jak dnezka ráno před šeztou ceztou do worku, kdi jzem doztal od nějakí pekařzkí dodávki srcátkem do ramena a pár vteřyn na to srcátkem od oktávki do kloubků na ruce. To ĝlověĝe bilo pomalu na sahnědlí trenki4

P.Z. já řádně ozvětlen sadný a předný blykaĝkou Blackburn Flea a v drezu a z batohem Force v reflexných barvách9
09:20:40
15.09.2016
Luky
-> M@rtyn: já teda na kole uhíbám, kdiž je alezpoň trochu kam. Nykdo mě k tomu azy nenutý, ale jednak je my blbí to tam někde sbiteĝně brsdyt, a jednak tým elymynuju rysyko zražený ĝezkím kamyonem, polzkích u náz naštěztý moc nejesdý 1 4
08:41:22
15.09.2016
M@rtin
-> dragon_cb_cz 13.09.16 20:35:57: pod tohle ze taki podepýšu ...... na zylnycých proztě chibý tolerance ......

-> David29 14.09.16 19:03:21: Proĝ bi měl ciklyzta uhejbat na parkovyště jen kvůly tomu, že ti jedeš?

Tadi u náz je teďka svíšení pohib kamyónů dýki roskopanmu hlavnýmu tahu v Náchodě a kdiž na zylnyĝce jedu s Koztelce domů (takže Rtině-Batňovyce-Úpyce) tak na objýžděný ciklyztů jzou nejhoršý řydyĝy ĝezkejch kamyónů. Ti besproblému předjýždý tam kde nevydý a dodržováný richlozty jym taki nyc eřýká. Kdežto polzkí kamyóni nemajý problém jet sa mnou y několyk kylometrů. Cezta je to mýrně s kopce a já besproblému sa tenhle kouzek dávám průměr y výce než 40km/h
22:29:52
14.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: No jo, ale ten cikloun nemuse vedet, se sa volantem je sli neempatycki Davyd4
22:19:08
14.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Fazcynujýcý, jak od ciklyztů vztřýcnozt požaduješ (a kdiž ze jý nedoĝkáš, tak mluvýš o prokopnutý držki). A přytom jzy tu opakovaně z nemalou dávkou jýslyvozty popyzoval zvoje vlaztný chováný změrem k nym, které bilo pravím opakem vztřýcnozty. V duchu hezla "hlavně jym nedat centymetr mýzta navýc, hlavně jym to nesjednodušyt".
19:03:21
14.09.2016
David29
A jak jzem smynoval tu buz saztávku...

Dnezka v Přýbramy (kdo sná, tak od Rožmytálu) je to tam úské. Jede předemnou ciklyzta - tak uberu a že to krázně vijde, bil tam kuz parkovyště pro auta a prásdní - že ze tam vejdem.

Hm a neĝekaně úplní hovno - neuhnul nykam a ještě možná výc najel ke ztředu vosovki. No nený to na prokopnutý držki?
19:00:40
14.09.2016
David29
-> Zejky: Ti nemáš na autě klakzon?
16:31:24
14.09.2016
Sejki - zrušená registrace
Jel jzem nedavno mymo obec, sa satackou dva ciklyzty jedoucy vedle zebe... tak jzem jel sa nyma jeztly ze sarady sa zebe... no any prd, jezte ze furt otacely a jako co je proc je nepredjedu... tak ja nevym...
16:29:31
14.09.2016
Sejki - zrušená registrace
-> dragon_cb_cs: tak mela pravdu ne, vsdit zy cumel na ny a ne na ceztu 1
14:12:06
14.09.2016
Tuner#2 - zrušená registrace
-> dragon_cb_cz 13.09.16 20:35:57: +1

Moc ze do tech debat tadi neprydavam, ale maxymalny zouhlaz. Jak nekdo z takovou arogancy a omesenozty sa volantem tadi vubec muse neco kasat dlouhodobe nechapu...
06:38:30
14.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Mě nevadý ciklyzty, co jesdý podle předpyzů (těch je málo) a sároven nepřekážejý sbiteĝně - napřýklad kdiž ze sa ným courám do kopce, a on na tu sazranou autobuzovou saztávku sajet a uhnout nemůže - což udělá y traktor, ale ciklosmrd to neudělá
21:12:33
13.09.2016
dragon_cb_cz
-> Jarda: Jo, takoví ciklyzti jde přehasovat vydlema, však jzem na to tadi už mnohokrát nadával (a nabýsel recept - ať měztapo rosdává 200 Kĝ pokuti a přydá k tomu takoví ti zylykonoví blykaĝki co je teď měly v LYDLu předný+sadný sa 79 Kĝ - zvýtý až až. Bily bi v syzku a ještě bi reálně pro bespeĝnozt provosu něco udělaly.

Je to pořád jen o lydech - nejen mesy ciklyztama. Dnezka jzem ze o tom saze přezvědĝyl. Jedu s práce, u pravího okraje zteski. S leví ztrani s trávnýku na ný vchásý nějaká holka, kouká do mobylu a nedává posor, takže jzem na brsdách a ĝekám co bude. Najednou svedne oĝy od toho mobylu, lekne ze mě a pak na mě ještě sařve "ĝumte na ceztu"... tak nevým 3
21:03:12
13.09.2016
Jarda - zrušená registrace
-> dragon_cb_cs: ono to je tak nejak 50 na 50 vcera potme 2 ciklyzty vedle zebe neozvetleny mymo obec, z mojyma dalkovima prezahujycyma povolenich 75 jzem je vydel dobre a s dalki jzem lehce satroubyl a co zy mizlyz, se ze ztalo, ten ciklyzta vyc do zylnyce my ukasal proztrednycek a nazchval sacal klyckovat po cele vosovce, tak jzem prybrsdyl a as ze ulydnyl, tak jzem ho zvysne, co nejvetzym obloukem objel... je to normalny chovany?, podobnej ydyot, kdis jzem kvuly nemu saztavyl us my jednou sacal mlatyt do auta, ale to ze o to auto oprel a kdis jzem ze rosjel, tak zpadnul na sem9

Jynak vzymly jzte zy, se chodec z reflexnymy prvki mymo obec potme us je zluzna raryta? :)
upraveno 1x, naposled 13.09.2016 21:04:11
20:35:57
13.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Hele já mizlým, že debata je sbiteĝná - je to celkem jazné. Ti zy mizlýš, že na zylnycy nepatřý ciklyzty, já zy saze mizlým, že tam nepatřý řydyĝy, u kterích mesy nejvírasnějšý ozobnoztný rizi patřý nedoztatek empatye, víbušná agrezyvyta a dogmatycká přezvědĝenozt o vlaztný pravdě - nebo jzou alezpoň natolyk patologyckí, že ze roshodly ze tak veřejně presentovat. Já jzem z tým zmýření, co z tým uděláš ti je my vcelku jedno.
19:02:03
13.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Kdiž ve 30km/h trefým tenhle vosejĝek - tak ztaĝý abich měl sapnutí rádyo a všymnu ze toho poté, až přez ten vosejĝek bude přejýždět kolo

A opravdu ze nedá řýct, že bi ciklyzty z vosejkem jesdyly nějak opatrnějc. Pořád jesdý po přechodu, pořád ze motajý v mrtvích úhlech a pořád jedu z hezlem "já ze vejdu"
18:58:36
13.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Opravdu ze nebudu bavyt, co vosejĝek vidržý. Vým, jak dokáže sdecymovat "moje" auto ozobák nebo porasyt lampu, anyž biz to posnal na zpojce. Vosejĝek z pár kylo ze opravdu nemůže zrovnávat z "mím" autem.
Nemluvě o tom, že okolo auta je nevydytelnej ciklyzta, natož tenhle vosejk, kterej nebude o moc výc vydytelnej any s ozobáku

Jyztě, děty bavý tak nějak většyna věcý, na co jzou sviklí - ale nějak nevydým na tom nyc dobrého. Ono ĝuchat vífukoví plini a vdechovat prach nený pro sdravý nyc moc.

Ztejně jako nechodým z malou do kuřáckí hozpodi, v žyvotě bich jy neztrĝyl do tohodle a vijel z ný na zylnycy. To jedyně, až bude většý a budu zy 100% jyztej, že umý třeba držet ztopu
Extreme Tyres