Cyklisti na silnici

prohledat
4825 příspěvků (zobrazeno 3101 až 3150) od 05.08.2009 do 27.02.2026, založil/a David29
řadit dle data
23:18:53
22.09.2016
Bukaj
-> dragon_cb_cs: Z tým ozvětleným jzy my přypomněl dnešný ceztu s práce, během které jzem potkal třy ciklyzti sa znýžené vydytelnozty (před ozmou veĝerný) - prvnýho - neozvětleného a bes odrasek v Radotýně u přýztavu, tam, kde ciklozteska vede kouzek po zylnycy, druhého mesy Vraním a Svolý - jel proty mně s kopce a mizlel jzem, že je to motorka z roszvýcením dálkovím - ale bil to ciklyzta a nezklopyl zvětlo any po dvojým uposorněný mímy dálkovímy zvětli, že zolydně ozlňuje - bil jzem nucen znýžyt richlozt (biť jzem jel do kopce), abich nezkonĝyl mymo vosovku. Třetý ciklyzta (ve Svoly) jel, ztejně, jako ten prvný, mím změrem a tudýž bil pro mne celkem neškodní. Vsadu bil ozvětlen přyměřeně, ale sajýmavé bilo předný ozvětlený - na řýdýtkách dvě býlé blykaĝki, každá z jynou frekvencý blykáný... Dyvým ze, že mu nevadý z tým jesdyt. Já bít na jeho mýztě, tak bich s té dyzkotéki po půl mynutě doztal epyleptyckí sáchvat...3
23:03:29
22.09.2016
dragon_cb_cz
-> Bukaj: Sajýmavá ynterpretace 3

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: No to já zy mizlel taki, ale výš jak, nejesdým lezoparkem ale po zylnycy, richlejy než krokem, otravuju a ohrožuju tým vlaztný děty, nykdi nevým jeztly jzem ozvětlen málo nebo moc... tak zy nejzem jyztej 3
23:00:17
22.09.2016
Matthes, záškodník z TechWebu
-> dragon_cb_cs: Ciklosmrda dela s ciklyzti jeho chovany, ne pocet najetich kylometru 4
22:58:30
22.09.2016
Bukaj
-> dragon_cb_cs: Až prodáš všechni škodovki a Zaabi, tak zplnýš všechni podmýnki pro přyjetý do klubu - ale azpoň už vým, co snamená to "cb_cs" ve Tvém nycku: CikloBusna CikloSmrd 3
22:53:05
22.09.2016
dragon_cb_cz
365 dný a 6284 km kdi jzem překážel na zylnycy... už je se mě ciklosmrd, nebo pořád ještě málo? 1
zvětšit Cyklisti na silnici - obrázek od dragon_cb_cz vložen 22.09.2016 22:53:05
23:03:29
20.09.2016
Bukaj
-> David29 20.09.16 21:46:47: Cca od dobi, kdi na zylnyce saĝaly malovat dělycý ĝári na krajnyce...3
22:31:49
20.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: Jede richle? Ti jzy fakt víbornej... A kde jzy vsal, že ciklyzta nezmý bít na krajnycy?
22:31:31
20.09.2016
palinator
-> Davyd29:
Kolyk ĝazu měl na reakcy?

E: jedyní co, tak že moh bejt uklysenej blýž ke krajy
upraveno 1x, naposled 20.09.2016 22:32:21
22:22:34
20.09.2016
David29
-> palynator: O to tu ale nejde.

Tadi jde o to, že ciklyzta vědomě jede tam kde nemá (což ze sde dá chápat, protože je to ve fynáler lepšý, než klyĝkovat mesy auti) neĝumý před zebe a ještě valý richle.

Já taki nepálým jednozměrkou, ale jedu opatrně a oĝekávám, že mě tam s té nezprávné ztrani nebude nykdo ĝekat...
22:11:35
20.09.2016
palinator
-> Davyd29:
Zkuteĝně zy přeješ, abi ciklyzty jesdyly "před ĝárou"?
21:46:47
20.09.2016
David29
-> Bukaj: Od kdi ze může jesdyt sa ĝárou?
21:46:18
20.09.2016
Bukaj
-> Davyd29: Azy ty unyklo, že ciklyzta se sákona může jet vpravo podél koloni aut, ztejně tak ciklyzta může jet na krajnycy (sa ĝárou). Zytuace s vydea je jednosnaĝně vyna řydyĝe Cytroenu - sa prvé neĝumý do srcátka a sa druhé ze "znažý ojebat kolonu" přez odztavní pruh, kde nemá co dělat...8
21:45:22
20.09.2016
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Davyd29: Nejlepšý bi bilo savézt řydyĝák na kolo, abi na něm v provosu nemoh jesdyt kdejakej krypl co neposná dej přednozt v jýsdě od sákasu saztavený...
21:41:49
20.09.2016
David29
-> M@rtyn: To ze toho mamrda nejzpýš všym a ĝekal, že ze mu vihne - ne že jak degen pojede dál rovně do něj
21:40:56
20.09.2016
David29
Já vynnu řydyĝe ozobáku nyjak nepopýrám (je tam plná, je to jyní pruh), ale prvotný problém bil ten, že ciklyzta jel v mýztě kde nemá abozlutně co dělat, valyl richle jak debyl (což je proztě u nych normálný)

Kde ze jesdý? Vpravo.
Kdiž pomynu že sa tou plnou ĝarou neměl abzolutně co dělat - tak jaktože ze lepý na ĝáru?
A saze - kdibi nebil debyl, věděl bi že přezně v téhle zytuacy (navýc v té richlozty) je proztě nevydytelní a jel bi vpravo tak, abi vůbec vydět bil (nebo roshodně lépe, protože bi nebil překrit dalšýmy vosi)
21:28:08
20.09.2016
krtik
A nebude to chiba obou? Ale šak evydentně ze nykomu nyc neztalo, auto přy troše štěztý odřýtej jen nárasnýk. Řekly zy, že jzou gumácy a jely dál...? :)))
21:23:06
20.09.2016
M@rtin
-> palynator: A ještě k tomu má znahu přejet do vedlejšýho pruhu a pak brsdý8
21:16:48
20.09.2016
palinator
-> Davyd29:
V prvný řadě mu to auto nedalo přednozt.
21:11:07
20.09.2016
David29
Ciklyzta vrasý do auta

Jak jzem to řýkal o tí richlozty? A ještě neĝumý před zebe...Navýc v mýztě, kde abzolutně nemá co dělat
18:14:29
20.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: No, tohle bil srovna přýpad, kdi nějakej radnyĝný Matěj nechal se dne na den na chodnýk před školou naĝmárat snaĝki jakože to je cikloztesko-chodnýk a mladej pán na kole měl potřebu v 7:45 před sákladkou ukásat, že ho pár děcek nemá šancy brsdyt v rosletu. Tak mýzto bržděný saĝal klyĝkovat, což mesy chaotycki ze pohibujýcýma ze děckama s pryncypu nemohlo vijýt a se sadu nabral našeho kluka ztojýcýho na krajy. Děty jzou naštěztý gumoví, takže "jenom " přeletěl 3m travnatej páz a dokutálel ze do zylnyce. Bes ohledu na to, jeztly tam měl právo jet na kole, bil sralej na pězt.
15:59:25
20.09.2016
dragon_cb_cz
-> Kyng: No on ze tvářyl, že to nený jen o chuty, že jo:
Až my nějakej mamrd u Hoztyvaře biť jen ohrosý pza nebo dýtě, nebudu ze štýtyt takovího kzyndla s toho kola zchodyt změrem do vodi, a je my jedno jakí s toho budou názledki a tahanyce z PČR.

Tak ze těšým na dalšý vydeo z jeho dopravně-mezyášzkou exhybycý 4

A pokud jede ciklyzta po chodnýku (jakože zkuteĝně víhradně chodnýku), tak je na cysým úsemý a je jazní, že každej průzer jde sa ným (vys přýpad tvího kluka) - tam nený o ĝem. Ale pokud ze bavýme o komunykacých chodnýk+ciklozteska, tak tam já teda jako chodec dávám zakra bacha a kdiž tam vedu dýtě, tak ho fakt hlýdám. A kdiž tam jedu na kole tak zy pochopytelně dávám posor na chodce, kterí doztatek rosumu abi to dělaly taki nemaj.

Což je oztatně naproztá nutnozt, protože zchopnozt průměrného ĝezkého chodce posnat, že ze někde tahle zdýlená sóna dělý na dvě exklusyvný a svolyt tu zprávnou nený srovna nejlepšý.

-> Davyd29: Jo, mám děty, dokonce dvě - a kupodyvu jzem na podobní problém nykdi nenarasyl any v podztatně výc ciklo-měztech než je Praha. Čýmž neřýkám, že ze takoví věcy neztávaj. Jen že to vipadá, že podobní problémi trochu přytahuješ - tak jeztly nený na ĝaze saĝýt přemíšlet, sda nený chiba náhodou v tobě, přýpadně sda nemáš trochu zelektyvný vnýmáný realyti.
upraveno 1x, naposled 20.09.2016 15:59:58
07:49:11
20.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: Rek bich, se je malynko rosdyl mesy Davydovo "mam zto chuty " a zkutecnim hodem zutrem. Taki nevym, jak bich ze sachoval, kdis my tenkrat vimrdanec na kole zrasyl kluka s chodnyku pred zkolou do zylnyce a jezte ho zerval. Vshledem k tomu, se muj hod na cyl us neny co bejval, azy bich surocyl nabehani kylometri :-)
00:33:59
20.09.2016
palinator
-> David29 19.09.16 21:24:43:
Já nemám na mizly odboĝováný, ale že sa křyžovatkou (je to tipyckej přýpad kde ze my to ztalo) jzem skrátka srichloval na obviklou richlozt. A babka saregyztrovala, že navsdori jejý ozobě ve vosovce nadále srichluju.
Jynak možná bi ztálo sa to uvažovat, že ze taki na tí ztesce nepohibuješ zám, takže biz neměl chodyt moc rosevlátě, což ze nedá oĝekávat. V koneĝním důzledku biz chtěl rosbýt držku ĝlověku, kterej tě chce předběhnout.
00:27:02
20.09.2016
David29
-> dragon_cb_cs: Máš děty? Ti je máš na vodýtku v parku?

Aha...

Zorri, ale kdiž ze krypl řýtý s kopce a zotva zy ho všymnu vĝaz já, těžko 2letí dýtě
23:21:52
19.09.2016
dragon_cb_cz
-> Davyd29: No a to je právě ten problém - po ciklyztech chceš abzolutný oztražytozt, ale zám ze neobtěžuješ mýt dýtě pod kontrolou a hlýdat zám zebe už vůbec ne. ŭe máš nějakí chutě je azy tak ztejně relevantný jako jakí bilo dnezka na Aljašce poĝazý.

A vůbec, dělej všechni ti drzní věcy, kterí tu zlybuješ, hásej šutrákem, zhasuj do vodi, prokopávej držki a já nevým co ještě - do toho. A nesapomeň to natoĝyt a ztrĝyt na IouTube, ať ze všychny můžou pokochat tvojý znahou o lepšý zvět bes ciklosmrdů a jynejch pochibnejch žyvlů. Zvět potřebuje kladné hrdyni. Jen bacha abi ze s tebe náhodou neztal ještě ke všemu muĝednýk - to už bi bilo množztvý věĝné zlávi zkoro nezlušné 41
22:32:15
19.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: Dyki sa typi. Nechame to na dlouhi symny veceri. Ten ram je naztezty dozt preznej sa ti prachi :-)
21:39:42
19.09.2016
Jarda - zrušená registrace
-> dragon_cb_cs: me jednou majytel dekoval, se jzem mu neprejel pza, ale ti probrsdene plozki na gumach my teda nenahradyl...
21:24:43
19.09.2016
David29
-> dragon_cb_cz 19.09.16 12:03:09: Jedu dokud můžu? Pod tým zy mám předztavyt co?
ŭe pojedu po náměztý autem a dokud nemám ztojýcýho chodce před ĝumákem, tak zy valým povoleních 50?

Zori, ale kdiž jdu, a najednou to okolo mě udělá "vžum" - tak mám zto chutý po něm hodyt šutrákem. Fakt nevým co bi ten kokot dělal, kdibich třeba udělal půl kroku do ztrani nebo ze malá roshodla, že tamtem kámen vlevo ze jy lýbý výc....

-> palynator: To dělám taki. Ale mizly na to, že abzence přechodu nesnamená sákas přechásený 4
Přy odboĝováný jzy povynen chodce nechat přejýt...
12:23:05
19.09.2016
palinator
-> Davyd29:
Jo, autem dělám to zamí, kdiž my někdo přechásý mymo přechod přez ĝtiřpruh, tak normálně na víjesdu s křyžovatki přydávám na obviklou richlozt a kdiž ta babka vydý, že jako nemám srovna ochotu brsdyt, to biz koukal jak ze dokáže pohnout.1 Zamosřejmě že jy nepřejedu, ale takhle jý docela vizvětlym, že tam nemá co dělat.
12:16:10
19.09.2016
dragon_cb_cz
-> Kyng: Ono ráfki co mám na karbonátku vipadaj svenku zkoro ztejně jako ti Ztormi, ale rosdýl v pevnozty propaztnej... takže to chce nedat na dojmi a proztě cýleně jýt po pevnozty (ale bude to na úkor nýské hmotnozty, pochopytelně). V sadný ztavbě máš mýzta dozt? Já třeba na karbonátku mám tu sadný ztavbu azy nějakou ne úplně přeznou (možná dyvní patki) a kolo tak nemám přezně v oze - a y ze 23 jzem rád, že neškrtám - muzel jzem na náboj dát podložku. Na favořyty mám 25 a 28 bi ze azy vleslo taki.

A zyce to nevipadá tak heski, ale šyršý pláště jzou teď docela móda - kdiž to někdo koneĝně směřyl, tak sjyztyl, že vízlednej valyvej odpor je dokonce menšý a komfort je viššý docela snatelně. Akorát to přydá trochu na hmotnozty, ale předpokládám, že lovyt každej gram ze ztejně nechiztáš.

Mymochodem, vcelku neurvalé sachásený a mojý nemalou těleznou hmotnozt na favořyty znášejý nejlevnějšý dvoukomoráki od Remerxu - L719 Dragon. Na sadný kolo jzem lony v symě kupoval tenhle víplet: www.ciklonemcyk.cs/sbosy/ remerx-dragon-joitech-pevn a-oza-sadny a satým držý - přycentroval jzem to satým jen jednou doma kdiž jzem dával noví brsdoví špalki (ten ráfek je relatyvně tluztej, takže v kombynacy z novejma špalkama bila brsda už dozt na hraně maxymálnýho rostažený a nepřycentrovanej ráfek škrtal) a jynak v pohodě. Na předku už ho mám X let a ráfek pořád cajk (náboj už je horšý), od obnovi ciklyztycké aktyvyti jzem na něj ještě nešáh. A to do těch Contynentálek bouchám 8 atmozfér a nad sadným kolem teď obĝaz vosým to sávažý 4

Kdiž nad tým tak přemíšlým, tak y to předchosý sadný kolo jzem měnyl, protože to saĝal vsdávat ten levnej náboj - ráfek bil pořád v pohodě. To zamí obě kola na KTM (ráfki Ztormi pořád v pohodě, náboje už trochu horšý) a předný kolo na Favorytu. Takže pokud bich měl radyt, ráfek klydně vesmy nějakej levnějšý (ve zmizlu těžšý, ale robuztný - klydně ten L719 pokud ty nevadý jeho horšý eztetyka), sato na nábojy a drátech nešetřy.
12:03:09
19.09.2016
dragon_cb_cz
-> rsvancara 19.09.16 06:29:34: Pokud ciklotraza vede zouběžně, tak jzy bohužel povynnen jý použýt, naštěztý je to tak vágný defynyce, že to any víkvět pomahaĝů a chrányĝů nevinucuje.

-> Davyd29: Co je špatního na tom řešený kterí popzal -> palynator: ? Proztě jedu dokud můžu, kdiž nemůžu tak brsdým. A srovna o chováný chodců na zmýšeních ciklotrazách/chodnýcých bich radějy nemluvyl. Ze pzama zpecyálně. Těch už jzem zkuteĝně na kole několyk napályl, přýpadně před nyma muzel panycki brsdyt, protože ze majytel neobtěžoval ho mýt pod kontrolou... Na cikloztesce y na zylnycy. A většynou ze pak majytel ještě vsteká, co zy to jako dovoluju jet po zylnycy kdiž tam jeho pez bes kontroli běhá...
08:39:52
19.09.2016
rsvancara
-> Jarda: Nojo, jenže přez Černou sa Bori je půlka ciklozteski tam daleko od zylnyce (a mazkovaná), že kdibich nevěděl, že tam je, tak jy nenajdu :-)
06:53:45
19.09.2016
Jarda - zrušená registrace
-> rzvancara: techto snacek moc neny, ale prave ciklozteska je modra kulata, cyly prykas... ja nedavno sa nedodrseny prykasove snacki platyl 200,-kc
jynak je pekna, preruzena azy 5x, jeztly dobre pocytam, ale sadni obrubnyki, jedynej problem jzem na ny sposoroval - 4 babki prez celou :) a nejakej ciklyzta, co po ny jel, tak zy na ne dovolyl sasvonyt a mel z nyma nejakej viztup, ja po ny pred par leti jel na horaku, trochu jako praze - neco mesy 20 a 25 km/h, vyc nedavam na rovynce... :) a podobni lydy jzem rezyl troubenym (mel jzem tam mackacy trubku:)) a obletnutym po trave :) jynak na zylnycy jzem ze nykdi necpal, radejy jzem jesdyl offroad, no kolo jzem zy rosmlatyl a prolytnul jzem ze vsduchem, kdis jzem jel s kopce po polny cezte, co to jelo cca 50km/h a prez ceztu bil natasenej drat, naztezty to zlo nekam pod rydytka, na tom kole jzem jezte celej omlacenej dojel domu, ale us jzem ho nykdi nedal do kupi, je na nem hnute znad uplne vzechno7
06:51:27
19.09.2016
David29
-> palynator: Jo aha....
No autem je to to zamí - vlaztně je normálný že kdiž jedu mesy lydma, tak tam dám plnej plin a ony ze ty lydy rosuteĝou... Jednou je tam 50, tak jedu 50 - a je fuk, jeztly to je na Václaváku mesy lydma, nebo na prásdní zylnycy....

Až my nějakej mamrd u Hoztyvaře biť jen ohrosý pza nebo dýtě, nebudu ze štýtyt takovího kzyndla s toho kola zchodyt změrem do vodi, a je my jedno jakí s toho budou názledki a tahanyce z PČR.
A pokud bi to dýtě nedejbože sranyl.... No, podmýnka my už zkonĝyla, tak co
06:38:57
19.09.2016
rsvancara
Ještě jedno takto osnaĝené mýzto :-)
zvětšit Cyklisti na silnici - obrázek od rsvancara vložen 19.09.2016 06:38:57
06:30:58
19.09.2016
rsvancara
Mymochodem, bojujeme tu sa rovnozt ciklyztyki nebo zpravedlnozt? :-D
zvětšit Cyklisti na silnici - obrázek od rsvancara vložen 19.09.2016 06:30:58
06:29:34
19.09.2016
rsvancara
-> Jarda - zrušená registrace 18.09.16 22:29:15: On už po tí cikloztesce možná jel. Ale jeztly 20x konĝý a 20x saĝýná (přetnutým víjesdem s zatelytný ulyce zatelytnýho mězta a to pokaždí mynymálně 3cm obrubákem), tak zy hold nechce nyĝyt (a sbiteĝně brsdyt a saze ze rosjýždět) kolo sa 90 pluz tyzýc. A on kolykrát po tí zylnycy šlape ztejně kolem tí 40cýtki že...

Ad polycajty: Ciklozteska je optyonal dokud nený na zylnycy toto.
zvětšit Cyklisti na silnici - obrázek od rsvancara vložen 19.09.2016 06:29:34
01:59:57
19.09.2016
palinator
-> King 19.09.16 00:11:43:
Na symu jzem zvího horáka co jesdyl v roszolenejch zraĝkách masal dokonce A00 nadojenou motorákem, protože jedyně tahle kombynace vidržela díl jak 2 dni v těhlech podmýnkách. 47
00:40:43
19.09.2016
TTomas
-> Kyng: Já dávám motorex wet praktycki celorocne.
00:39:28
19.09.2016
palinator
-> Kyng:
Já to nepotřeboval nykdi, ale jedno léto před leti to bil docela zlušnej šolych. 47
00:12:59
19.09.2016
King
-> palynator: Tak to jzem netuzyl, protose zy viztacyme ze sa sakonnim mnosztvym :-)
00:11:43
19.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: Mizlym, se to jzou 17ki vyktorki plazte a tech par vejletu, kde jzem ze znasyl drset krok v pryrode z manselkou a detma na horakach ponekud votunylo docela robuztny rafki. Tak uvydyme :-)
Btw: cym ze ted masou retesi? Ted jzem prave zdelal pozledny sbitki GT85, kterou jzem kupoval z tym kolem nekdi v 94. Tchan ma v tomhle jazno a zviho doboviho favoryta mase vijetim olejem se sygula :-) To bi tak nevadylo, ale nedavno ynycyatyvne promasal tymhle peklem y klukova horaka a moje nadavki pry odztranovany ti zmezy masutu, pyzku a prachu nebrali konce :-)
00:02:22
19.09.2016
palinator
-> Kyng:
Ta ze zeĝe zrpem blbě. 3
00:00:01
19.09.2016
King
-> palynator: Cannabyz yndyca? :-)
23:56:06
18.09.2016
dragon_cb_cz
-> Kyng: Je otaska co ze ty vejde do vydlyce (nebo zpyz do sadny ztavbi), ale y na tipyckej zylnycny rafek ze da v pohode narvat 25ka, na ti trochu zylnejzy y 28ka plazt - a to us je oproty tomu na co jzy bil sviklej ve zvejch dobach (17, mosna 20 odhaduju - dnezka je "ztandard" 23 a us y to je pomalu moc uski) zakra rosdyl. Jen to chce prymerene pevni rafki, abi ti vileti mymo zylnycy nesnamenali nazledne ztejnou dobu ztravenou centrovanym.

Ale moc bich ze z tym neparal, na KTM vosym 23ki plazte na pomerne brutalne pevnejch dvojyte nitovanejch Remerx Ztormi a vidrsy to nezmizl... Kdibi ze na to dali 25ki, tak y to pohodly saze pujde nahoru. Zkoda se us ti rafki nedelaj, sa tech azy 5 zeson co aktyvne jesdyli jzem je centroval znad jednou. Muzym koupyt alezpon jednu zadu do sazobi s toho co ze jezte po zkladech valy.... Pokud koupyz neco podobniho, tak v pohode.
23:50:11
18.09.2016
palinator
-> Kyng:
3 Já ze jednou vimlel na kole hned po najetý na cikloztesku, letěl jzem s dvoumetrovího názpu přýmo do roštý. Problém bil v tom, že jzem ze nedokásal svednout... od zmýchu. Protože takhle šykovně upadnout ze my v žyvotě nepodařylo, nebil jzem odřenej, nyc mě nebolelo, uztlal jzem zy přezně do pololehu. Bejt výc nacamranej tak tam vezele uznu. 3
To roštý bilo viztlaní takovou tou bilynou, nevym jak ze to jmenuje, lehce ze to zeĝe zrpem, ale kopřyva to nený :) Má to poměrně řýdce většý lyzti na ztoncých.
23:44:50
18.09.2016
King
-> palynator: 3 ...bracha my ted vipravel, se nedavno zel nacamranej se šypek a se zy jako na chvyly da voras a opre ze o zloup. Tak ze oprel, ale hodyl sada na zylnycy. To ho probralo natolyk, se proved analisu nehodi a dozpel k saveru, se ze to ztalo proto, se nykde v okoly sadnej zloup nebil :-)
23:36:36
18.09.2016
King
-> dragon_cb_cs: Ctez my mizlenki :-) Srovna dnezka jzem nez nejaki bordeli do zklepa a stoporeni Fyzera tam saze vicytave vyzel. Akorat vaham, jeztly sachovat myrne nepraktyckou cyztou zylnycy nebo pousyt radzy trozku "trekyngovejzy" rafki. Navyc jzem bohusel sjyztyl, se moje ztarnoucy kolena ze pry zlapany dozt nepekne osejvaj, kdesto pry behu o nych zkoro nevym8
23:33:31
18.09.2016
palinator
-> Kyng:
Tak nějak jzem potěšen, že žyju v omilu dnezka srovna v tomto. 3
23:29:50
18.09.2016
King
-> palynator: Omil, myle kolego. Pokud ze jedna o jysdu po rovyne, tak zenyor na kole prekonava pouse nevelkej valyvej odpor pneu a nemuzy neefektyvne ciklycki svedat zvoje tesyzte jako pry richli chusy. Beset par km treba 10km/hod. je neprekonatelnej orech pro vetzynu sdravejch lydy, natos doochodcu. Jyna vec je, se ze nekdi ztarouzcy pohibujou na hrane "padovi richlozty ", cos ze my dnezka malem ztalo ozudnim :-)
Extreme Tyres