-> myschaak AZNP K.Hora: aha tak se zeptám i tady :) Ty máš stejnej kablík jako kupoval Syny?
edit :aha už jsme si všimnul :) Ja mam ten z aukra a šlape dobře.Z rapidshare jsem stáhnul lepší verzi,ale nemam jí v ČJ :( všecko mi zatim jde,jen jsem nenašel jak nastavit třebis klapku,nebo vymazat servis ....
-> Kaprof: noje rozdíl dát 650kč nebo 650litrů)))ale zlatej tenhle kabel než kabel k pažoutum...se podívej na fórum jak se s tím hoši perou....chtěl jsem ho na pantátovu 206ku koupit taky ale ještě vědět kterej....
-> myschaak AZNP K.Hora: Musíš dát vlastnosti na tento počítač, hardware, správce zařízení, najít si v seznamu ten kabel a v dalších vlastnostech mu přesnastavit natvrdo třeba COM2 a ten pak nastavit ve VAGu, pak pudeš do auta, zapneš klíček a zkusíš se připojit, mělo by to jít
-> Nwkt: můžu zmáčknout jen options...ostatní nejde zatím,píše to First use/ config file found.....a mám vybrat correct port než můžu uložit...ale com-1 až com4 nebo usb...ať zadám co zadám tak mě to nejde
-> myschaak AZNP K.Hora: s pežotí diagnostikou je problém oni používali/používaj "hodně" protokolů (OBD,OBD2,EOBD) a zásůvek záleží na roku výroby a jestli to je nafta/benzín prostuduj www.peugeot-club.com/foru
m/viewthread.php?tid=43261
&...
Brácha si tuhle srandu kupoval a je to jenom diagnostika umí číst ale nedá se zapisovat ani servisní interval. Je to přesně to samě jenom to objednal přímo nekde snad z číny a s poštou vyšel kolem 200
-> Nwkt: pokud by jste to odněkud stáhli tak dejte vědět)...taky hledám,ale mám jen pár rad a triků....jinak s tímhle se daj načíst a smazat chyby a o to mi hlavně jde....