-> vhml: Já ne, bydlel jsem ve slepé ulici ve které byla jen jedna příjezdová úzká cesta. U té cesty je dodnes malý obchůdek který má parkoviště pro vykládku zboží. Pokud zaparkuje dodavatel na cestě - má to 4 kroky a 2 schody. Pokud zaparkuje jako inteligent na parkovišti pro vykládku, tak to má 5 kroků a 2 schody. A stejne parkovali vždy na cestě. Ono o nic nejde, ale když každé ráno čekáš třeba 10-15 min. než to borec vyloží a předá fakturu tak tě to trochu nakrkne. Když to dělá každý kdo tam vozí zboží a čekáš i odpoledne protože se nemáš jak dostat domů a ještě tomu debilovi musíš uhnout... nebude vás to bavit. Mě to taky nebavilo a nechal jsem tam zamklé auto na cestě 3 hodiny. Panáček nadával, kurvoval, urval mi zrcátko a prokopl blatník...

Heh... smůlu měl v tom, že to bylo služební a blbeček musel platit opravu v autorizovaném servisu a ještě dostal flastr od fízlů které sám zavolal...

já nerad, ale když to nejde dobrým slovem.... několikrát jsem se mu to snažil říct slušně - nevyšlo. Jemu to pak taky nevyšlo.
Jako nechci si zastávat ani jednoho ani druhého - je to jen o lidech a domluvě. Blbci jsou všude. Mezi profíkama i mezi obyč řidičema, ale upřímně kolik je dnes řidičů z povolání, které byste nazvali profesionálama?