skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6479 příspěvků (zobrazeno 5901 až 5950) od 17.12.2009 do 15.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> VeTeV: přesně takhle parkuje jeden blbec na busáku v mejtě. jediný volný místo bylo to na pul vedle něj..... tak sem se tam vecpal asi 5cm od jeho dveří a odešel :-D
vylezl zlatem ověšen borec připomínající něco mezi krávou a prasetem s jitrnicí za krkem, boty o 8 velikostí větší díky špičce, ale jak poznamenal kolega, parkuje hůř než ženská... tak co má přece Audi 

-> rockboy: Přesněji to je že nesmíš stát 5m před přechodem. Za přechodem můžeš stát bez omezení vzdálenosti. Takže pokud nestojí na přechodu, tak tam v té jednosměrce stojí dobře.
-> David29: mě teda za tohle instruktor pěkně jebal... nesmíš stát snad 5 metrů od přechodu... ale když neni jiná možnos, co se dá dělat
ale fakt je ten, že tady se to borec učí hodně brzo...
ale fakt je ten, že tady se to borec učí hodně brzo...
před domovem důchodců. v pátek. Příjezd je odemne a mezi ně by se už nikdo nevlezl.
-> Syny: Před autem stojí jakejsi kluk a pán - řekl bych, že k tmu patří jak se bavili :)
-> David29: treba to byl ucitel, oni tu cedulku nesundavaj kdyz prejizdi - i kdyz by meli...
Což o to, mě je to nějak u prdele, ale překvapuje mě, že to udělá autoškolák... By mě zajímalo, co by mu řek komisař, kdyby to takhle zapích při zkouškách a řek, "My to takhle dělali" 

-> Syny: tak to pak vysvetluj cetnikum az ti to odtahnou a ze jsem koukal, ze nekteri jsou na todle vylozene vysazeni... nerikam ze je to traga, ale znam jedince co nedelaji tragu z toho, ze kazdy sebere nejaky ten kus prechodu zprava a druhy z leva a pak aby jsi letal...
-> VeTeV: Dle me to neni zadna tragedie :) Treba se sel jen vymocit za roh :) Navic je v jednosmerce, takze proti mu nic nepojede...
-> Syny: asi tro že zasahuje do přechodu a je určená jistá vzdálenost kde auto nechat od přechodu státi...
-> FORM: Asi to, ze to je autoskola, jinak taky nevim :)
-> David29: O co jde? Já v tom problém nevidím. Asi neměl lepší místo k zastavení, já bych tam zastavil či na chvíli zaparkoval také.
-> Kaprof: jj se nesetkalo moc se souhlasme okoli a jeste ze je davam tak aby bylo okolomoc mista - hledaj si zaminku, tak jsem karkuli vyexpedoval zpatky do boudy 

-> VeTeV: to že máš v ty řadě tři svoje auta? 

-> rsvancara: todle nestalo vic jak 500 ;-)
ja dostal rano v bene od mistnich, ze takto by to neslo - aby z 6ti mist zabrala jedna prataj 3.. a ze si mam veblouda posunout at nezabiram aspon toliko mista 

-> stika87 22.05.10 00:46:57: kdo má auto za 800+ tisíc si může parkovat jak chce (jak jsem se dozvěděl - prakticky ověřeno)
většího mentála sem ještě neviděl, parkuje mi před garáží, tak že ulicí neprojede auto, a ještě k tomu v jednosměrce opačně.
-> Luky.: Tam je to s parkovanim pekne na hovno... Se nedivim, ze to tam pichnu pred to pokud jdou jen nekam do kramu na chvili, bych to tam soupnul taky 

-> Syny: jj
-> stika87: Stoupnout si za něj a nashle-)
-> afro100:

-> stika87: no obycajne ta SPZ zacina BA (SR) alebo aspon obsahuje to A

-> stika87: asi tak 

-> afro100: proc ? :D
-> Placko: kopnout do .... 

-> stika87: klasika ... len to T mi tam nejak nesedi 

-> stika87: ale ved má veľké auto

-> Luky.: Tyjo kde to je? Neni to Bendova x Skretova? :)
21.05.10 13:20:21-> Luky.: prece nebude list z auta do snehu to je prece logicky:D:D:D
-> Mr_Kubas: no ved na niektorych miestach v Ziline je to bezne ... 

-> afro100: To by musel po chodníku ujet 100 m dopředu nebo 100 m dozadu 

-> Mr_Kubas: po chodniku, ne? to neznas? vitajte v Ziline 

-> Luky. 21.05.10 13:22:37: No asi neumí parkovat podél, tak zakládá novou řadu
V Ústí v jedné ulici je to běžné i když nechápu, jak se maj vnitřní vozidla dostat ven 

a další kokot na vjezdu. Vysoké auto přeskáče obrubník, já s Fabií bohužel chytnu spodkem, takže to takhle nemůžu řešit 

Tohle auto běžně parkuje ve druhé řadě. A opakovaně VEDLE prázdného místa. On tam prostěn emůže zajet, to nepochopim...
tenhle přijel zleva, takhle to tam ohnul a nechal to tak jak mu to tam chcíplo
-> David29: áá a já sem si říkal že je mi to povědomý ale nemohl sem si hned spomenout

-> Petrson: V Edenu... v Praze
-> David29: tak vidis
dyt vis ze jen rejpu
ale to s tou travou je pravda ;) fotr dycky nadava kdyz musi zaparkovat v bahne nebo tak :D To vis, je dycky nasranej kdyz si uspini svyho nalestenyho Tourana 

-> David29 17.05.10 18:54:45: Kde to je??
-> Vojťas: Vim, zona asi 5m...
Ale kde v sídlišti se tohle dodržuje? To by znamenalo u nás 4 místa, což je dost...
Ale kde v sídlišti se tohle dodržuje? To by znamenalo u nás 4 místa, což je dost...