-> kamikaze: Ale Tomas jel do Tesca na Rokycanskej a parkoval dole v garazich a najel k zabradli a prehlid tam trubku ktera vede niz a je blbe vypicena :) No a vymrsknul si o ni denni svetlo :) Ja se mu hrozne smal a asi o 14dni dyl jsem parkoval taky tam a vymrskal jsem si tam to denni svetlo taky Tak sme koupili sadu napul a kazdej sme si vzali jedno
-> haso: ale nikde není psáno, že držitel kartičky je majitelem auta, ne? Moje teta vozí naši babi s kartičkou v Mercedesu, a světe div se - naprosto legálně...
-> vlk: jj u nas jsou k uvytrzeni pri obchuzkach z kazdeho auta ktere nestoji dal nez 15 metru od krizovatky a pritom delaji takovy skopiciny.. jak si jich ma clovek vazit?
Jumbo 30.05.11 17:17:28 napsal: → Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec si nerekl ani o cislo… Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a zaroven sem byl blbec…
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec si nerekl ani o cislo... Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a zaroven sem byl blbec...
-> Luky.: Něco podobného sem viděl naživo, jen ne blondýna. Několik neúspěšných pokusů o podélné zaparkování, potom odbočení doleva opačně do jednosměrky (podélné parkování po obou stranách, šířka průjezdu na jedno auto) kde to píchla do mezery mezi auta čenichem k chodníku, škrábla spodek předního nárazníku a vzhledem k tomu, že k obrubníku se tam silnice mírně svažuje, nedokázala se rozjet ani na jednu stranu, navíc pravou stranu auta už měla prakticky na autě zaparkovaném podélně. Inu típl sem cigaretu, po milimetrech jí vymotal auto z prakticky mrtvého bodu, objel s ní blok a zaparkoval na relativně slušném místě, odkud šlo i příště vyjet...
-> Luky.: Jak todle muze mit ridicak tyvole... Hlavne ze se pak podiva na svoje auto, ale jestli neskurvila auto druhymu, to nezajem... Pekna krava... Misto tam ma jak na tank....
Když vidim něco podobnýho, mam pak strach parkovat na ulici Ale slečně všechna čest, že to dotáhla do konce a že ji nebylo blbý tam to auto takhle nechat
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Asi taky nechtela, aby ji nekdo omlatil auto, tak to vzala pres dve mista... Na takovy by mela jezdit odtahovka a ty auta jim ukladat na zachytnym parkovisti, aby jim je nekdo prece neodrel