skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6470 příspěvků (zobrazeno 4801 až 4850) od 17.12.2009 do 03.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Nwkt: tak proto si mi poslal ještě kus denního světla jako ND

-> kamikaze: Ale Tomas jel do Tesca na Rokycanskej a parkoval dole v garazich a najel k zabradli a prehlid tam trubku ktera vede niz a je blbe vypicena :) No a vymrsknul si o ni denni svetlo :) Ja se mu hrozne smal a asi o 14dni dyl jsem parkoval taky tam a vymrskal jsem si tam to denni svetlo taky
Tak sme koupili sadu napul a kazdej sme si vzali jedno 

-> Nwkt: -> Syny: Povídejte, ať se přiučím

-> Syny: No moje ještě pochopim, ale že to ty na stejnym místě zrušíš za tejden, když o tom víš ....

-> Nwkt: A nebo nase parkovani v Tescu

-> haso: ale nikde není psáno, že držitel kartičky je majitelem auta, ne? Moje teta vozí naši babi s kartičkou v Mercedesu, a světe div se - naprosto legálně... 

-> Nwkt: si to rozbil
David29 15.06.11 13:48:42 napsal:
→ haso: Opřel se o tu značku?
To mě připomnělo moje parkování x let zpátky 
→ haso: Opřel se o tu značku?

-> David29: nene...
-> haso: Opřel se o tu značku? 

-> haso: Ale něco zas bude mimorádně krátké :o))
-> vlk: jj u nas jsou k uvytrzeni pri obchuzkach z kazdeho auta ktere nestoji dal nez 15 metru od krizovatky a pritom delaji takovy skopiciny.. jak si jich ma clovek vazit?
-> Jirik_Tuňák:

-> Jirik_Tuňák: -> Matthes, záškodník z TechWebu: To je jak v Mnichově, o nás bez nás... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Sloni maj vždycky velký choboti. 

-> Jirik_Tuňák: Jako ze ho ma velkyho? Jak to vis?
Jumbo 30.05.11 17:17:28 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec
si nerekl ani o cislo… Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a
zaroven sem byl blbec… A že by jí Jumbo měl co ukázat.
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec
si nerekl ani o cislo… Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a
zaroven sem byl blbec… A že by jí Jumbo měl co ukázat.

-> King 31.05.11 10:34:47:

-> Jumbo: ja teda by som uz znova nechcel zensku ktora nevie zaparkovat 

-> King: Tak to zase ne, ale když nad tím tak přemýšlím, tak na její větu "Doufám, že příště zase půjdete kolem" by se dalo navázat docela pěkně...
-> King:
Protislužbička, ne?
Protislužbička, ne?
-> Jumbo: "...a ja blbec si nerekl ani o cislo…"
To jako aby ti nechala za jedno zaparkování hned počvachtat?! :)
To jako aby ti nechala za jedno zaparkování hned počvachtat?! :)
Jumbo 30.05.11 17:17:28 napsal: → Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec si nerekl ani o cislo… Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a zaroven sem byl blbec…

-> Jumbo 30.05.11 17:17:28:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pekny usmev a ja blbec si nerekl ani o cislo... Takze vlastne do toho tematu patrim. Parkoval sem a zaroven sem byl blbec...
-> Jumbo: A bylo z toho aspon neco?

-> David29:
Ostudu jo, ale chlapům
Ostudu jo, ale chlapům

-> Luky.: Já si někdy řikám, že dělám ostudu když parkuju podélně na 3x a ono je to v pohodě 

-> Luky.: Něco podobného sem viděl naživo, jen ne blondýna. Několik neúspěšných pokusů o podélné zaparkování, potom odbočení doleva opačně do jednosměrky (podélné parkování po obou stranách, šířka průjezdu na jedno auto) kde to píchla do mezery mezi auta čenichem k chodníku, škrábla spodek předního nárazníku a vzhledem k tomu, že k obrubníku se tam silnice mírně svažuje, nedokázala se rozjet ani na jednu stranu, navíc pravou stranu auta už měla prakticky na autě zaparkovaném podélně. Inu típl sem cigaretu, po milimetrech jí vymotal auto z prakticky mrtvého bodu, objel s ní blok a zaparkoval na relativně slušném místě, odkud šlo i příště vyjet...
-> Luky.: Jak todle muze mit ridicak tyvole... Hlavne ze se pak podiva na svoje auto, ale jestli neskurvila auto druhymu, to nezajem... Pekna krava... Misto tam ma jak na tank....
Taky pěkný
www.stream.cz/uservideo/5 88122-blondata-parkovaci-e tuda
Když vidim něco podobnýho, mam pak strach parkovat na ulici
Ale slečně všechna čest, že to dotáhla do konce a že ji nebylo blbý tam to auto takhle nechat 

www.stream.cz/uservideo/5 88122-blondata-parkovaci-e tuda
Když vidim něco podobnýho, mam pak strach parkovat na ulici

Hajzli jedni
Mam jiny narazniky, jiny kola, nevedu zasterky a antenu mam na boku blatniku a ne na strese vzadu
A nemam takovej motorak

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jojo taky sem si řikal

-> Syny: Teda Venco... my tady pořád ukazujem okolo a přitom největší hovado je tu mezi námi. 

-> tomas120GLS: jasnej Syny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> tomas120GLS: Venca 

jeden zo soboty z pred Tesca
stal tam tak cely cas co som nakupoval....

-> David29:
No jo Corolla nebyla nikdy extra.
No jo Corolla nebyla nikdy extra.
-> VeTeV: A ještě s tak vošklivim autem 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Asi taky nechtela, aby ji nekdo omlatil auto, tak to vzala pres dve mista... Na takovy by mela jezdit odtahovka a ty auta jim ukladat na zachytnym parkovisti, aby jim je nekdo prece neodrel 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To já neřešim no 

-> David29: By mi odrela muj krasny lak

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Řešil bych jako vždy - namáčknul se na ni-))
-> havlik: Nojo no