skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6469 příspěvků (zobrazeno 4701 až 4750) od 17.12.2009 do 30.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Včera kousek od firmy škoda auto aby nemusel na druhou vátnici a to první parkoviště je plný tak parkuje kousek od parkoviště
-> Mr_Kubas: 

-> Rooney: Minulej tejden jsem měl něco podobného u nás, akorát to byla fábija a stála metr a půl od obrubníku a kola stočený do plnýho rejdu.. Nepochopíš no 

-> Mr_Kubas:

-> Rooney: Tak to je tu potom oprávněně 

-> Mr_Kubas: jak sem přijal já, tak tam ještě nebyl
-> Rooney: To tam přijel teď, nebo tam stál už dýl?
Jeden vůl s Matizem
, u nás před barákem.

-> Nwkt: Tak to je mi jasny podle ty ulice kde stojis :)
-> Syny 19.08.11 16:26:03: Kde myslíš že jsem byl 

-> Pilot 105: Ani se nedivim, asi jeste dlouho budou
Ale zase je fakt, ze to je kousek k Regnerovi :) Bydlet tam a mit tam zaparkovany auto pres noc, tak jsem u nej ob den 

-> Syny: Co se směješ, taková pěkná čtvrť, u Lidlu jsou volné byty.

-> Nwkt: Ty v tech Doudlevcich uz pomalu bydlis, ne? 

-> Pilot 105: Taky tam předtim vedle něj stála ještě dodávka. Ale stejnak to nepochopim, já bych takhle zaparkovat nemohl.
-> Nwkt: Tam je to úplně jedno, tam by se vešli takoví troubové 4 vedle sebe.:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: I kdyby tam ty čáry byly, tak to postaví úplně stejně... zbytečný.
No ne ja jim to za vinu nedavam, ale kdyby tam ty cary byly a lidi je dodrzovali, tak se tam tech aut vejde vic.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: u nás na sídlisku sa takto parkuje už 35 rokov a nikomu to neprekáža 

znám horší experty
-> Techweb, záškodník z Matthesu: tak je jdi nakreslit
... parkujou normálně jen trochu šejdrem, nic tragickýho

-> rsvancara:

-> rsvancara: 

-> rsvancara 10.08.11 08:49:22: výborný
Dotyčný asi zapoměl, že má přívěs

Vlastně to není blbě zaparkovaný (1 auto přes 6 parkovacích míst) a je to vůdči ostatním řidičům gentlemanské, ale mě to prostě rozsekalo :-D
-> Enggik 05.08.11 21:24:51:

-> Ceskejparan10: Šumperk Prievidzská ulice
-> Šulda: No nwm :DD pripadá mně to :D ted si říkám že asi blbost

-> Ceskejparan10: ??? cooo ? 

-> Gryzly: Rychnov Hotel Panorma? vypadá to tak

-> Enggik: myslim ze jo:)
-> havlik: tytytyty

-> havlik: Na hradecký D11ce u Poděbrad?
-> David29: no je fakt ze pak uz tam bylo misto jen pro kamiony:D
-> havlik: By se vešli 4 

-> Gryzly: a ještě s takovou popelnicí

-> navajas: invalid je ale na hlavu
jaaaj, keby davali polisi za taketo amaterske, neohladuplne, lahostajne a neviem este ake parkovanie pokuty, mal by som im to dokonca za dobre. idiotov nejak treba vychovavat.
inak okrem tohto si nemozem nevsimat ako toleruju statie v protismere (pri zlom okraji cesty), resp na tejto konkretnej ceste ... sirokej 6m ... toleruju parkovanie. a to ak sa nemylim, stat sa smie tak, aby ostali 3 metre pre kazdy smer jazdy (pri zastaveni 3m pre oba). je radost stretavat sa tam s busmi
inak okrem tohto si nemozem nevsimat ako toleruju statie v protismere (pri zlom okraji cesty), resp na tejto konkretnej ceste ... sirokej 6m ... toleruju parkovanie. a to ak sa nemylim, stat sa smie tak, aby ostali 3 metre pre kazdy smer jazdy (pri zastaveni 3m pre oba). je radost stretavat sa tam s busmi
-> Bucin: vetra

Hele, na to vaše "postavím se tak, aby on nevyjel" doplatil jednou kolega, postavil si vedle nějakýho neparkovače auto dveře na dveře, a jak přišel, tak vedle něho to taky někdo postavil dveře na dveře. Lezl kufrem... 

-> Syny: A já mám spotřebáka, zaparkuju vedle ní že se jí bude blbě vyjíždět nebo tam poleze druhou stranou - a paničko poserte se 

-> Kaprof: Jj, taky jsem potkal podobnou panicku, na 20cm podpatkach jak vylezla z bily X6ky, ktera absolutne neresila jak parkuje, pichla to do vyjedzu (kde pak nikdo skoro neprojel, pac to dala jeste sejdrem, jak tam najela) i pres to, ze o 10m dal mela normalni misto... Proste starej ma prachy, nezajem, ostatni se poserte...
-> Radek Retro eLeSo:
Já už se odmítam z takových lidí nervovat vůbec:o)