-> Tuner#2:
Je rozdíl, jestli tak někdo parkuje na plném parkovišti, a jestli tak někdo parkuje na prázdném, a zda tak parkuje proto, že se o auto bojí, nebo proto, protože neumí parkovat (případně, že nechce). Myslíš si, že třeba zde několikrát vyobrazovaná BMW novějších generací nebo SUV tak parkují, protože se o svá auta bojí? Pochybuju.
Nevím, no. Já bych si nedovolil nikdy zaparkovat takto, dokonce ani křivě - kolikrát parkuju i na čtyřikrát. Je to ale asi o tom, že jsem zvyklej z domu, kde jsou úzká místa a jakékoliv křivější zaparkování se může rovnat odrbání auta vedle stojícího, když bude vyjíždět.
P.S.: Příspěvkem "O to spíš ho tam najde" jsem neříkal, že ho tam najde ode mne - nebo jsem to snad řekl někdy dřív? Nevím, je to možné, ale nevybavuju si to. Spíš jsem to myslel tak, že jsou lidi, co to prostě dělají. V případě plných parkovišť mi vadí, když tak někdo stojí a zcela zybtečně zabírá dvě místa, v tomto případě souhlasím se Synym, nasáčkoval bych se vedle něho taky, dveře na dveře. Není můj problém, že nemám kde zaparkovat, protože on to neumí/nechce. Nebudu objíždět parkoviště pořád dokola, než se někde neuvolní místo. Samozřejmě,v případě (polo)prázdného parkoviště je to něco jiného.
Jo,a ještě jedna věc. Já raději volám odtahovky... Kupříkladu včera, když měl někdo opět tu drzost zaparkovat mi před garáží. To opravdu nemám rád - a ano, v takovém případě mám sto chutí ten klíč vzít. Včera to byla nějaká baba, co "si jen odskočila na kafe na benzinu". Proč tedy nezaparkovala na parkovišti pro benzinu určeném, nevím.
Další EDIT - parkoviště jsou dělané dle norem. To, že norma bere průměrnou šířku auta je už věc jiná, bohužel v tomto máš pravdu, že jsou místa mnohdy úzká. Jenže oni raději udělají víc míst, aby byla větší kapacita, než méně větších míst.