-> Syny 20.10.11 12:11:27: Taky si myslím, že se akorát potvrdilo to, co už víme.
-> castrol 20.10.11 12:16:26: On už byl na odchodu (nasedal do auta), když jsem se ho chtěl zeptat, proč mi najednou tyká, takže to už bylo jedno, jak jsem se zeptal, stejně bych odpověď nedostal.
-> VeTeV 20.10.11 13:32:13: Řekl bych že vzorek to byl naprosto typický. Auto taky nebylo žádné extra, tuctová Asta f dehtu a kombýku.
-> MATTESS 20.10.11 12:17:31: Já mám dneska z práce zkušenost opačnou. Parkoval jsem mezi dvěma auty tak, že jsem kolem auta ani neprošel bez sklopení zrcátka. Bohužel obě auta zrovna dveřmi řidiče k sobě, ale evidentně se tam postavili tak, že ještě počítali s jedním místem mezi sebou. Takže jsme se přes dvě a půl místa vešli tři. A měl jsem pak díru ve dveřích? Ne, ačkoliv se jim určitě nastupovalo tak blbě, jako mě vystupovalo. Byl jsem za to moc rád, protože jinak na celém firemním parkovišti (před touhle vrátnicí) nebylo jediné místo a musel bych jet jinam.
Zato nějaký blbeček s Vitem už druhý den po sobě zabral největší krajní parkovací místo, kam se normálně vejsou dvě auta, sám pro sebe. Přitom kdyby se postavil k obrubníku, tak se vedle pohodlně někdo vejde a ani s otevřením dveří by neměl problém.