skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6479 příspěvků (zobrazeno 4051 až 4100) od 17.12.2009 do 15.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> myschaak AZNP K.Hora: cos to zas vyváděl?

Nwkt 28.01.12 19:42:34 napsal:
no jo já to říkam pořád jak je na spz Hčko tak buď jede jako prase nebo jako blbec

no jo já to říkam pořád jak je na spz Hčko tak buď jede jako prase nebo jako blbec

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nevím, jestli je to někde předepsaný, ale umístit botičku na straně řidiče velí zdravej rozum (což může bejt v případě MP docela problém :) Myslím, že kolínský městapo má v tomhle už jasno a dodneška se tam nováčci strašej dávným případem, kdy nasadily botu u spolujezdce na SUV mercedes a majitel s ní úspěšně ujel pár metrů. Město v tom v tehdejěích cenách bylo asi 100 tisíc a to se vyplatí! :)
Flasch1994 28.01.12 22:06:41 napsal:
To je král

To je král

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V pruhu. Z kopce dolů lítají jak hovada a vidět tam není
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 28.01.12 21:15:01: Asi ne. V Plzni jsem viděl botu u spolujezdce. Měl normální lístek na okně a ještě druhej s upozorněním, že botička je namontována z druhé strany vozidla
-> Nwkt: To ještě nestihl přeregistrovat.
A to stojí na krajnici nebo normálně v pruhu?

K tomu parkování, napadla mě otázka...
- Z čeho pramení pověst, že botičku za špatné parkování lze namontovat pouze na kolo u řidičových dveří (tj. u nás z 99,9% levé přední)? Zakládá se to vůbec na pravdě? Kde je to napsané (v jakém zákoně, vyhlášce, předpisu)?
- Z čeho pramení pověst, že botičku za špatné parkování lze namontovat pouze na kolo u řidičových dveří (tj. u nás z 99,9% levé přední)? Zakládá se to vůbec na pravdě? Kde je to napsané (v jakém zákoně, vyhlášce, předpisu)?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Normálně tam stál, prohlížel auto co parkovalo naproti na place. Btw: Měl hradcekou RZ 

-> Hurdis 28.01.12 20:42:24: Kde se dá takový aršík koupit, ty už jsi někde takový viděl?
-> Hurdis 24.01.12 21:48:41: Tvůj je ten kopeček uprostřed fotky?
-> Nwkt 28.01.12 19:42:34: To tam jen telefonoval nebo tam ten Focus opravdu nechal a šel pryč?

-> Hurdis 24.01.12 21:48:41: Tvůj je ten kopeček uprostřed fotky?
-> Nwkt 28.01.12 19:42:34: To tam jen telefonoval nebo tam ten Focus opravdu nechal a šel pryč?
Včera jsem jel za octávií, která měla na zadku menší samolepku dopravní značky Parkoviště s nápisem dole: "Parkuju jako zm*d"
Otázka zda z vlastní iniciativy, nebo se někdo procházel s aršíkem z reklamky.
Otázka zda z vlastní iniciativy, nebo se někdo procházel s aršíkem z reklamky.
Tradičný syndrom na slovensku, velky dlhy pickup toyota. SPZ nečitatelná bonus k tomu

-> Chali: Jj, ale je to areál, kde nás je více firem, jednou z nich je i Koláček...občas je to fakt na zamyšlení, jak to tam někdo odhodí...

-> auta.petr: to je v Jihlavě u Koláčka ne?Tam se parkuje kde to jde.
-> haso: Za tím mustangem by projela i maminka s dvěma kočárkama

-> King: dajme tomu ze je to tam preto aby sa mamicky s kocikom dostali normalne cez tu cestu, prakticky nie, ale tak keby tam neboli da sa normalnejsie chodit 

-> squalo: Dobře :-)
Vyměnit v autoparku 3ks co vlastně nepotřebuji za jednu Navarku co bych potřeboval, jistě bych dělal podobné skopičiny. Když si občas v zimě neodpustím parkování v naší slepé ulici při nedostatku místa do hromady vyhrnutého sněhu i s dvoukolkou. Letos zatím nebyla příležitost a snad to i zůstane, i když vycuknutí spotřebákem vždycky vyšlo hned.
Vyměnit v autoparku 3ks co vlastně nepotřebuji za jednu Navarku co bych potřeboval, jistě bych dělal podobné skopičiny. Když si občas v zimě neodpustím parkování v naší slepé ulici při nedostatku místa do hromady vyhrnutého sněhu i s dvoukolkou. Letos zatím nebyla příležitost a snad to i zůstane, i když vycuknutí spotřebákem vždycky vyšlo hned.
-> haso: A vaděj tam někomu?

-> haso: Jak by ti jeden místní řekl... Auto nemůže za svého majitele. :o)
-> squalo:
takhle na kraji kolína pravidelně parkuje na půl ve škarpě borec s 4x4...akorát se mu divim že ho baví tlačit ty dveře dokopce když leze z auta ven)

co po tom ze je tam sikme srafovanie ked mam mustang a kolega ma audinu...
-> OndraKrupi: už len daku lavičku z okna na korbu
-> Fén: ak býva na prvom tak hej
-> U-Geen: ak ma navijak, stromky tam su

-> Fén: ak býva na prvom tak hej

-> U-Geen: ak ma navijak, stromky tam su

-> squalo: na pohodu... pokud to z pulky neroztaje a nepolozi ho to na brisko
-> squalo: Asi potřeboval něco naložit a nechtělo se mu s tím chodit. :o)
-> squalo: hází věci z prvního patra rovnou do kufru auta ne?

-> Jozka: Však naváděcí čáry, přesně na prostředek auta a je to...
proč se s těma čárama vůbec malujou u nás..
A to dva dny nesněžilo, takže ani bílým svinstvem to omluvit nelze.

-> VeTeV: A ještě stojí nána v protisměru, jasný adept na botku.
-> Radek Retro eLeSo: místa jak sraček - tam bych se vešel i já - Boleslavova v Nuslích... nicméně ona z toho vylezla pipina na podpadcích ve značkovém oděvu... a její výraz při parkování byl hoden spíše an WC
-> VeTeV: a přitom docela hodně místa,je mi to nějak povědomí-kde to je?
asi ne uplne sem, ale po 15minutach boje to nakonec divcina vzdala a byla rada, ze stoji jen zadnim..
-> 1560: Ta fotka už byla i tady na virtu.
-> Jožynek :
Hh, kolem toho jsem jel, jak tak přemýšlím, možná je to i moje fotka, nebo to někdo fotil v podobný čas, zase tak dlouho to tam nestálo.
Je to tam mírně z kopce, spíš mu to couvlo.
Hh, kolem toho jsem jel, jak tak přemýšlím, možná je to i moje fotka, nebo to někdo fotil v podobný čas, zase tak dlouho to tam nestálo.
Je to tam mírně z kopce, spíš mu to couvlo.
-> Jozka 06.01.12 09:50:21: -> Don_pepe 05.01.12 22:21:59: A pak se lidi diví, že si navzájem rozbíjej držky a ukopávaj zrcátka když dojde na fyzický kontakt vozidel. 

-> Skodovkar22: JOKE

-> myschaak AZNP K.Hora:
to je sice fajn ze je z virtu ale to ho neospravedlnuje.
to je sice fajn ze je z virtu ale to ho neospravedlnuje.
-> haso:
po prve je tam zakaz statia pozdlz celej ulice,po druhe mohol to dat blizsie ku obrubniku a po tretie ja som sice tamad presiel ale smetiarske auto tamad prejst nemohlo...
po prve je tam zakaz statia pozdlz celej ulice,po druhe mohol to dat blizsie ku obrubniku a po tretie ja som sice tamad presiel ale smetiarske auto tamad prejst nemohlo...
-> Skodovkar22: to nieje debil ale palinator tu z virtu

-> Skodovkar22: co je na tom zle? ja tiez tak parkujem ked idem dakam na vidiek, nebudem predsa parkovat dakomu pred branou, tak zaparkujem takto, nikomu nezavadza, prejazd mozny...