U nás v kolmým stání tak akorát na škodovku opakovaně parkujou přerostlý existence. Třeba minulej týden extradlouhej Mercedes dodávka, ještě s koulí na přívěs, musel jsem zastavit před protijedoucím, nevešli bychom se, taky obrovskej traktor i s nějakým závěsným nářadím - to měl ztopořený vzadu přes celej chodník = past na noční chodce. A není to nějaká ulička, ale hlavní průjezní komunikace obytný zóny..
-> U-Geen: no jasně když je tam tak všude těsno a plno majitel přijel akorát když jsem tam byl a žádný auta tam nestáli... ještě si tam pohonil ego průjezdem kolem vchodu s nezbytným protůrováním motoru....takovej vyfešákovanej nagelovanej metroš v růžový košilce
-> Luky.: jenže tohle je zcela pravidlem.... mám drahý auto, budu si parkovat jak a kde chci.... majiteli se tim luxusnim autem asi zvyšuje ego a současně dávka arogance.
Parkování mě moc nenasírá, ale to co jsem viděl před Intersparem v Hostivaři mě fakt namíchlo. Parkoviště relativně prázdné, ale 4 kreténi se rozhodli neakceptovat zákony ani dobré mravy a zabrat rovnou 5 míst ze 6 vyhrazených pro invalidy. Upozorňuji, že jsem se na místě pohyboval půl hodiny. 3 auta nebyla označena cedulkou invalida. Ve 4. přijela nějaká pipina, z kastlíku vytáhla okopírovanou cedulku a hodila jí za okno. Na podpatkách s úsměvem odcupitávala utíkajíc před mým nadáváním.
Dopoledne bych ho nevyfotil, jelikož nejspíš přijel večer a nebylo kam zaparkovat, běžně se musí parkovat přes ulici u supermaktetu. Ale odpoledne přijel a zase tady zaparkoval, a to bylo přitom aspoň 3 Místa v řadě podél chodníku a půl parkoviště prázdná.
A opravu má 3x logo VW ty dvě navíc jsou přidělaný stahovací páskou.....
proč nezaparkovat takhle když je místo. podlě mě parkoval v noci a parkoviště plní ráno auta odjela a on se na přeparkovaní vykašlal. pán v fobi se mě ptal jestli neví čí to je boužel fakt nevím ale hlavně že má samolepky tuning.
-> Pavel P.. 10.08.12 20:31:22: píšu "silnice", né silnice... Tzn. plocha parkoviště, která není určená ke stání (chlíveček), ale k pojíždění ("silnice"). Co se ti na tom nezdá?
-> U-Geen: mohl tu bejt prima úlovek minulej tejden... hned vedle vchodu jsou většinou kryplmísta a parkovali tam PaCh se služební oktávkou, ale než jsem nakoupil a vylez ven tak zmizeli.
-> aDAm: tak někde za Uralem možná ale tady v okolí a i v PLzni co jsem byl tak jsou všude stejnýho ražení.... zámkovka s barevně vyznačenejma parkovacíma místama..... plzeňák si totiž myslel že kolem parkovacích fleků je silnice, což neni a je to plocha parkoviště.